Fenerbahçe Fenerbahçe'de Altay Bayındır gelişmesi! Beklenen oldu

Fenerbahçe'de Altay Bayındır gelişmesi! Beklenen oldu

21.08.2022 - 12:25 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de son olarak Kasımpaşa'yı farklı mağlup eden sonrasında UEFA Avrupa Ligi'nde Austria Wien'i 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Altay Bayındır gelişmesi yaşandı

Fenerbahçede Altay Bayındır gelişmesi Beklenen oldu

2019-20 sezonunun başında Ersun Yanal'ın isteğiyle 1,5 milyon euroya transfer olan Altay Bayındır, kısa sürede gösterdiği performansla sarı-lacivertli taraftarların gönlünü fethetmişti.

Haberin Devamı

ALTAY BAYINDIR ERSUN YANAL'I HAKLI ÇIKARDI
Söz konusu dönemde yabancı kaleci transferi yapmayı düşünen Ali Koç yönetimi, Ersun Yanal'ın isteği ve diretmesiyle Altay Bayındır'ı kadrosuna katmıştı. İlerleyen süreçte deneyimli teknik direktörün haklılığı bir kez daha görülmüş oldu.

10 MAÇTA KALESİNİ GOL KAPATTI
Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 24 maça çıkan Altay Bayındır kalesinde 20 gol görmüştü. Başarılı file-bekçisi 10 maçta da kalesini gole kapatmayı başarmıştı.

ALTAY'A DAVUL TOKMAĞI ATILDI
Austria Wien - Fenerbahçe maçının ilk yarısında Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır'a tribünden atılan davul tokmağı isabet etmişti. Maçın farklı bölümlerinde tribünde çeşitli olayların da yaşandığı gözlemlenmişti.

Haberin Devamı

ÖZÜR DİLEDİLER
Austria Wien, maçta yaşanan olaylar ve Altay Bayındır'a isabet eden cisim sebebiyle resmi internet sitesinden bir özür açıklaması yayınladı.

Austria Wien'den yapılan açıklama şu şekilde:

Viola Park'ta Fenerbahçe ile evimizde oynadığımız play-off maçında yaşanan tatsız olaylar nedeniyle tüm stadyum ziyaretçilerinden resmi olarak özür dileriz.

Stadyum içinde ve çevresinde meydana gelen olaylar şu anda dahili olarak ve ilgili tüm dış ortaklarla birlikte ele alınmaktadır. Amacımız tüm ziyaretçiler için güvenli bir stadyum deneyimidir.

Özellikle Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır'dan özür dilemek isteriz. Sahaya cisim atmak, kulüp olarak bizim de müsamaha göstermeyeceğimiz, affedilemez bir hatalı davranıştır.

SÖZLEŞME HAMLESİ
Fenerbahçe'de, sezon sonu sözleşmesi sona erecek Altay Bayındır, ilk 3 yıl 3.5 milyon TL garanti ücret ile oynadı. Bu sene sözleşmesi gereği maaşı 3.8 milyon TL'ye çıkan Altay'ın maç başı ücretlerle kazancı 5.5 milyon TL'yi zor buluyor.

MASAYA OTURUYOR
Takımın en faydalı ve kaptanı olmasına rağmen kazancı 300 bin euro'yu bile bulmayan Altay, kulüpten hala istediği sözleşme yenileme şartlarını bulamadı. Yıldız futbolcunun kısa zaman içinde yönetimle yeni sözleşme için bir kez daha masaya oturması bekleniyor.

BERKE ÖZER VEDA ETTİ
Sarı-lacivertlilerde önceki sezonlarda yedek kaleci konumunda bulunan Berke Özer, sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımdan ayrıldı. Fenerbahçe'de Berke Özer'in veda etmesinin ardından Altay Bayındır'a tek alternatif Osman Ertuğrul Çetin kaldı.

Haberin Devamı