Futbol Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta?

Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta?

16.10.2015 - 10:48 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında pazar günü Kayserispor ile deplasmanda karşılacak. Peki Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta? ayrıntılar ve tüm detaylar haberimizde

Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman saat kaçta

Fenerbahçe, Kayserispor'la oynadığı 20 lig maçının 13'ünü kazandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Kayserispor'la deplasmanda oynadığı 10 lig maçında aynı sonuç üst üste iki defa alınmadı. Aralarında Kayseri'de oynanan son maçı Fenerbahçe 2-0 kazanmıştı.

İki takımın Kayseri'de oynadığı 10 maçın sadece ikisinde ikiden fazla gol oldu. Bu maçların hiçbirinde herhangi bir takım ikiden fazla gol atamadı.

Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı son 10 deplasman maçının dördünü kazanabildi ve bu maçların yalnızca ikisinde kalesini gole kapatabildi.

Son iki lig maçını kazanamayan Fenerbahçe, en son Nisan-Mayıs 2014'te üst üste üç maç galibiyet alamamıştı.

Kayserispor'da ilginç istatistik

Kayserispor ligde dört maçtır kaybediyor. Sarı kırmızılıların Süper Lig tarihinde bundan daha uzun tek yenilgi serisi, Mart-Nisan 2011'de yaşadığı altı maçlık mağlubiyet serisi. Kayserispor, ligde dört maçtır gol atamıyor: Bu, kulübün Süper Lig tarihindeki en uzun gol hasreti. Kayserispor, bu sezon evinde oynadığı üç maçı da kazanamadı. Sarı kırmızılılar, toplamda son altı iç saha maçını kazanamadı. Kayserispor'un son iç saha galibiyeti 31 Mart 2014'te Antalyaspor'a karşı alınmıştı.

Haberin Devamı

Kayserispor'un Süper Lig'de kalesini gole kapattığı son maç, 22 Mart 2014'teki Galatasaray maçıydı. O tarihten sonra 15 Süper Lig maçında 24 gol yediler.

Fenerbahçe, Galatasaray'ın ardından ligin en fazla şut atan ikinci takımı (91). Kayserispor ise 58 şut çekti ve bu alanda sadece Akhisar'ı geri bırakabildi.

Fenerbahçe, rakiplerine en az şut imkanı veren takım, Kayserispor da bu alanda dördüncü sırada.

Fenerbahçe ligin en fazla ikili mücadeleye giren takımı; Kayserispor ise bu alanda son sırada.

Robin van Persie, Fenerbahçe formasıyla lig ve Avrupa'da attığı dört golün üçünü deplasmanda attı. Hollandalı oyuncu, bu dört golün üçünü de oyuna sonradan girdiği maçlarda kaydetti. Diego Biseswar, Osmanlısporlu Papa Ndiaye ve Mersin İdman Yurdu'ndan Prejuce Nakoulma'nın ardından ligin en fazla faul yapılan üçüncü oyuncusu.

MAÇ BİLGİLERİ
18 Ekim 2015 Pazar
MAÇ: Kayserispor Fenerbahçe
SAAT: 17.00
STAT: Kayseri Kadir Has Stadyumu
HAKEMLER: Mete Kalkavan, Serkan Ok, Ceyhun Sesigüzel
YAYIN: Lig TV

Yazarlar