Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe Beko'ya Bayern Münih deplasmanında büyük destek! 'Tadic On Fire' ile kutlama

Fenerbahçe Beko'ya Bayern Münih deplasmanında büyük destek! 'Tadic On Fire' ile kutlama

28.10.2023 - 08:42 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines EuroLeague'in 5. haftasında Fenerbahçe Beko, deplasmanda karşılaştığı Bayern Münih'i 76-67 mağlup etmeyi başardı. Mücadelede sarı-lacivertli taraftarlardan takımlarına büyük destek geldi.

Fenerbahçe Bekoya Bayern Münih deplasmanında büyük destek Tadic On Fire ile kutlama

 

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu 5. hafta maçında Bayern Münih’e konuk oldu. Almanya'da oynanan karşılaşmayı 67-76 kazanan Fenerbahçe, EuroLeague’deki 4. galibiyetini elde etti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko, üst üste 3. galibiyetini de elde etmiş oldu. Deplasmandaki ilk maçında Valencia'ya kritik bir sonla mağlup olan Sarı-Lacivertliler, EuroLeague'de sezonun ilk deplasman galibiyetine ulaştı. Ev sahibi Bayern Münih ise 5 maç sonunda 2 galibiyette kaldı.

WİLBEKİN YILDIZLAŞTI

Sarı-lacivertlilerde Scottie Wilbekin kaydettiği 17 sayıyla takımın skoreri oldu. Marko Gudurc de 14 sayıyla galibiyete önemli katkı verdi.

MÜNİH'TE BÜYÜK DESTEK

Bayern Münih ile deplasmanda oynanan mücadelede Fenerbahçe taraftarları, takımlarını yalnız bırakmadı. Çok sayıda gurbetçi vatandaşımızın yaşadığı Almanya'da Fenerbahçe Beko, maç boyu kendi evinde gibi taraftarlarından destek gördü.

'TADIC ON FIRE' KUTLAMASI

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin galibiyetinin ardından ise tribünde bulunan taraftarlar ilginç bir kutlamaya imza attı. Fenerbahçe taraftarları futbol takımının yıldızı Tadic ile özdeşleşen 'Tadic on fire' ile zaferi kutladı.

Yazarlar