Dünyadan Futbol Dev randevuda Terim avantajı kaptı! Bakasetas çıldırdı, rakibinin boğazını sıkıp tokat attı

Dev randevuda Terim avantajı kaptı! Bakasetas çıldırdı, rakibinin boğazını sıkıp tokat attı

15.02.2024 - 08:45 | Son Güncellenme:

Panathinaikos, Yunanistan Kupası yarı final ilk maçında şampiyonluk yarışındaki rakibi PAOK ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan maçta Fatih Terim'in Trabzonspor'dan transferi Anastasios Bakasetas 79. dakikada adeta çılgına döndü.

Dev randevuda Terim avantajı kaptı Bakasetas çıldırdı, rakibinin boğazını sıkıp tokat attı

Yunanistan Kupası yarı final ilk maçında Razvan Lucescu'nun ekibi PAOK ile Fatih Terim'in yönetimindeki Panathinaikos karşı karşıya geldi. Müsabaka Toumbas Stadyumu'nda oynandı. Panathinaikos, güçlü rakibini deplasmanda 1-0 mağlup ederek rövanş öncesi avantajı kaptı. Zaferi getiren golü 53. dakikada Andraz Sporar kaydetti. 

Haberin Devamı

Dev randevuda Terim avantajı kaptı Bakasetas çıldırdı, rakibinin boğazını sıkıp tokat attı

RÖVANŞ 21 ŞUBAT'TA

Yarı finalin rövanş maçı 21 Şubat Çarşamba günü Panathinaikos'un sahasında 20.30'da oynanacak.

BAKASETAS ÇILGINA DÖNDÜ

Karşılaşmanın 79. dakikasında Trabzonspor'dan Panathinaikos'a transfer olan Anastasios Bakasetas adeta çılgına döndü. PAOK'ta forma giyen Taison, Yunan yıldız ile girdiği ikili mücadele sonrası rakibine art arda tokat attı. Aynı hareketi Bakasetas da yaptı ve Taison'un boğazını sıktı. Ortam sakinleşince hakem iki futbolcuya da kırmızı kart gösterdi.

Dev randevuda Terim avantajı kaptı Bakasetas çıldırdı, rakibinin boğazını sıkıp tokat attı

BAKASETAS ÖZÜR DİLEDİ

PAOK ile oynanan kupa maçında Taison ile tartışma yaşayan ve kırmızı kartla oyunda dışında kalan Bakasetas, sosyal medya hesabından özür diledi.

Bakasetas paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Öncelikle gördüğüm kırmızı kart ve buna neden olan şey için özür dilemeliyim. Ne yazık ki bir maçta tepkilerinizi kontrol edemezsiniz. Gerçek bu. Bu benim hatamdı. Bunun ötesinde, bir kavgayı Yunan milli takımıyla ilişkilendirmeye çalışmak ve onu hedef almak talihsizliktir. Neyse ki hepimiz eylemlerimizin bütününe göre değerlendiriliyoruz, tek tek durumlara göre değil."

Haberin Devamı