Magazin Cristiano Ronaldo'nun annesinden ayrılık iddialarına cevap geldi

Cristiano Ronaldo'nun annesinden ayrılık iddialarına cevap geldi

12.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ayrılacakları haberleri çıkan Cristiano Ronaldo ve Georgia Rodriguez için yeni bir açıklama geldi. Portekizli futbolcunun annesi, ayrılık iddiaları sonrası suskunluğunu bozdu.

Cristiano Ronaldonun annesinden ayrılık iddialarına cevap geldi

Ronaldo'nun annesi Maria Dolores Aveiro, çiftin hakkında çıkan haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Averiro, "Tüm çiftler tartışır. Çıkan haberlerin hepsi yalan" sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

Georgia Rodriguez de, Ronaldo ile ayrılık haberlerinin ardından, "Kıskanç söylentiyi uydurur, dedikodu yayar ve aptallar da buna inanır" şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

Cristiano Ronaldonun annesinden ayrılık iddialarına cevap geldi

350 MİLYON EUROLUK ÖDEME

CMTV, kısa bir süre önce Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez'in zor günlerden geçtiğini yazdı. Haberede 7 yıldır birlikte olan çiftin ayrılacağı iddia edildi. Ayrılığın gerçekleşmesi halinde Cristiano Ronaldo'nun, Georgina Rodriguez'e 350 milyon euro ödeyebileceği aktarıldı. Bu para Ronaldo'nun servetinin yüzde 35'ine denk geldiği belirtildi.

Öte yandan habere Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez'in sürekli alışveriş yapmasından şikayet etti. Gazeteci Daniel Nascimento, Ronaldo'nun "Georgine gününü hep alışveriş merkezlerinde geçiriyor. Bu yüzden sinir bozucu oluyor. Sürekli harcıyor, harcıyor ve harcıyor, başka bir şey yapmıyor" dediğini aktardı.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldonun annesinden ayrılık iddialarına cevap geldi

Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çiftinin geçen yıl doğan kızları Bella'nın yanı sıra 5 yaşında Alana adında bir kızları daha bulunuyor.Ayrıca Ronaldo'nun Rodriguez ile birlikteliğinden önce dünyaya gelen 12 yaşında Cristiano Jr adında bir oğlu ve taşıyıcı anneden doğan 5 yaşında Eva ve Mateo adında ikizleri var.

GEORGINA TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Georgina Rodriguez'in, Suudi Arabistan'da yaptığı son hareket tepki çekmişti. Suudi Arabistan kanunlarına göre evli olmayan kadın ve erkeğin aynı evde yaşaması yasadışıyken Ronaldo - Georgina çifti bu kuraldan muaf tutulmuştu.

Cristiano Ronaldonun annesinden ayrılık iddialarına cevap geldi

Georgina, Suudi Arabistan'da kadınların halka açık alanlarda mayo giymesi ve fotoğraf çektirmesi yasak olmasına rağmen, bikinili fotoğraflarını paylaşmış ve ülkede tepki çekmişti.