İngiltere Premier Lig Cristiano Ronaldo'dan canlı yayında Manchester efsanesine şok!

Cristiano Ronaldo'dan canlı yayında Manchester efsanesine şok!

31.10.2022 - 11:09 | Son Güncellenme:

İngiltere Premier Lig'de son olarak West Ham'ı 1-0 mağlup eden Manchester United'da Ronaldo konuşulmaya devam ediyor. Kadro dışı kaldıktan sonra affedilen 37 yaşındaki Portekizlinin müsabaka öncesi yaptığı hareket damga vurdu.

Cristiano Ronaldodan canlı yayında Manchester efsanesine şok

Tottenham galibiyeti ve Chelsea maçıyla verimli bir hafta geçiren Manchester United'da Cristiano Ronaldo gündemi devam ediyor. Tottenham maçında yedek kulübesinden erken ayrılarak maçın bitmesini beklemeden soyunma odasına giden Portekizli yıldız bu sefer eski takım arkadaşı Gary Neville ile yaşadığı sorun ile gündeme geldi.

Haberin Devamı

TEN HAG KULÜBEYE HAPSETTİ
37 yaşındaki yıldız futbolcu, Premier Lig'de sezona istediği gibi bir başlangıç gerçekleştiremedi. Erik ten Hag dünyaca ünlü oyuncuyu üst üste 4 maçta yedek kulübesinde bekletti ve Crystal Palace ile Leeds United müsabakalarında kadroya almadı. Portekizli futbolcu, Manchester City deplasmanında kadroda olmasına rağmen forma şansı bulamadı.

KADRO DIŞI KALDI
Portekizli süperstar, Tottenham maçının bitmesine 5 dakika kala sahayı terk etti. Ronaldo'nun bu hareketi bardağı taşıran son damla oldu. Sonrasında kadro dışı kaldı ve Chelsea maçında forma giyemedi

Cristiano Ronaldodan canlı yayında Manchester efsanesine şok

AFFEDİLDİ GOLÜNÜ ATTI
Olayın ardından Avrupa Ligi'nde Sheriff karşısında ilk 11'de başlayan Ronaldo ağları sarsmayı başardı. Portekizli futbolcu 81. dakikada takımının üçüncü golüne imza attı. Manchester United sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

DÜN İLK 11'DE ÇIKTI
Premier Lig'de West Ham'ı 1-0 mağlup eden Manchester United'da Ronaldo ilk 11'de sahaya çıktı. United bu galibiyetle puanını 23 yaptı ve 5. sırada yer aldı.

Cristiano Ronaldodan canlı yayında Manchester efsanesine şok

RONALDO NEVILLE'I ES GEÇTİ
Cristiano Ronaldo, United'ın West Ham ile karşılaşacağı karşılaşma öncesinde Louis Saha'yı selamlamaya gitti. Sonrasında Jamie Redknapp'ın elini sıkan Portekizli yıldız Gary Neville'ı es geçti.

DAHA ÖNCE CARRAGHER'A YAPMIŞTI
Ronaldo Liverpool maçı öncesi Gary Neville ve Roy Keane ile selamlaşıp sohbet eden Ronaldo'nun kendisi hakkında olumsuz eleştirilerde bulunan Liverpool'un efsane isimlerinden Jamie Carragher’ı görmezden gelmesi büyük yankı uyandırmıştı.

Carragher o anlarda şaşkınlık yaşarken "Beni görmezden geldi" ifadelerini kullandı. Canlı yayında durumu toparlamaya çalışan diğer isimler 'Belki bir dahaki sefere. İlginç.' diye espri yaptı.

Cristiano Ronaldodan canlı yayında Manchester efsanesine şok

CARRAGHER'DAN NEVILLE'A GÖNDERME
Carragher, bu hareket sonrası sosyal medya hesabından "Ronaldo tarafından görmezden gelinenler kulübüne hoş geldin" diyerek Neville'ı etiketledi.

NEVILLE İLE RONALDO'NUN ARASI AÇILDI
Gary Neville ile Ronaldo, 2003-2009 yılları arasında Manchester United'ta birlikte forma giymişti. Gary Neville'in Sky'da Ronaldo için yaptığı yorumlardan sonra ikilinin arası açılmıştı.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldodan canlı yayında Manchester efsanesine şok

NELER OLUŞTU?
Eski United kaptanı, Ronaldo'nun davranışının bardağı taşıran son damla olduğunu ve Ten Hag'a otoritesini korumak için harekete geçmekten başka seçenek bırakmadığını söyledi. Gary Neville, Ronaldo'nun Tottenham maçındaki davranışının onun doğasının gerçek bir yansıması olmadığını savunarak şöyle konuştu:

'RONALDO UMARIM TAKIMDAN AYRILIR'
"Ronaldo umarım önümüzdeki hafta takımdan ayrılır ve kulübe çok teşekkür ederim der. Kulüpte ona çok teşekkür ederim der ve sonra gidip yeni bir kulüp bulur. Çünkü onun 42 yaşına kadar oynamasını görmek isterim. Bin gol... Kulağa çılgınca geldiğini biliyorum ama sadece gol atan oyuncular olmadan da daha iyi bir takım olabilirsiniz. Mark Hughes dünyanın en iyi golcüsü değildi ama içinizde kararlarınıza saygı duyacak, oynamadığında küsmeyecek biriyle oynadığınızda daha iyi bir takımdınız.

Cristiano Ronaldodan canlı yayında Manchester efsanesine şok

Cristiano doğal bir golcü, ceza sahası içinde oynuyor ama Erik ten Hag oyununu bu şekilde oynamak istemiyor. Tottenham maçından sonra yaşananlarda bana göre Erik ten Hag'ın başka seçeneği yoktu, ancak soyunma odasındaki oyuncuların da yaşananlara karşı harekete geçmeleri gerekiyordu çünkü o onların yanında değildi.

Haberin Devamı

"KENDİNE İYİLİK YAPMIYOR"
Kariyerini büyük bir kulüpte oynayarak ya da daha küçük bir kulübe gidip her zaman oynama garantisi ile sürdürmek istiyor. Cristiano, yedek kulübesinde olmayı kabul edemiyor. O yüzden bu işi bence bu hafta bitirin ya da Dünya Kupası'na gitmek için bir ateşkes yapın, sonra bitirin. Çünkü bitmesi gerekiyor, çünkü Cristiano kendine iyilik yapmıyor."