Beşiktaş Canlı yayında tepki: Ben olsam futbolu bırakırdım! Beşiktaş futbolcusuna yakışıyor mu?

Canlı yayında tepki: Ben olsam futbolu bırakırdım! Beşiktaş futbolcusuna yakışıyor mu?

18.09.2023 - 15:53 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Trabzonspor'a 3-0 mağlup olan Beşiktaş'ın futbolu eleştiri topladı. Gazeteci Serdar Sarıdağ, Skorer canlı yayınında Beşiktaşlı futbolcuyla ilgili önemli kulis bilgileri verdi.

Süper Lig'de Trabzonspor'a 3-0 mağlup olan Beşiktaş'ı gazeteci Serdar Sarıdağ, Skorer YouTube canlı yayınında Nergis Aşkın'a değerlendirdi. Sarıdağ, Aboubakar hakkındaki kulis bilgilerini açıklarken diğer iki Beşiktaşlı yıldız futbolcuya tepki gösterdi.

Haberin Devamı

İLK İSABETLİ ŞUTUNU 83'TE ATMIŞSIN
Pendik maçında kaybedilen 2 puan ve kaybedilen Trabzonspor maçını geçiyorum. Oyun olarak kaybedemezsin. İlk isabetli şutunu 83. dakikada atmışsın.

YIL 2023 NECİP STOPER, DÜKKANI KAPATIN
Yıl 2023 Necip stoper, dükkanı kapatın. Yıllar önce stoper transferi yetişmediği için Necip idareten savunmaya geçmişti. Planlamanın ne durumda olduğunu gösteren bir durum.

ONUR'DAN SOL BEK OLMAZ
Massuaku'nun 45 dakika oynama hakkı olsaydı onu ilk devre kullanırdım. Onur'dan sol bek olmaz. İyi oyuncu ama Trabzon maçında sol bek oynayamaz. Altyapıda bir çocuğu gel ilk 11'desin desen hemen heyecanlanır.

ABOUBAKAR NEDEN YEDEK?
Aboubakar iki gün geç geldi. Antrenman yapmadı dinlendi. Oynatılmama nedeni hazır olmaması mı 2 gün geç gelmesi mi? Aramışlar neredesin Aboubakar? Paris'teyim demiş. Kulüp böyle öğrenmiş. Bundan dolayı işte Aboubakar kafasına göre geliyor diye mi yedek oturdu? Diğer oyuncular biz yapsak kadro dışı kalırdık bak Aboubakar oynuyor denmesin diye mi yedek başladı?

Haberin Devamı

YENİ TRANSFERLERİN YOK
Beşiktaş'ta bu transferleri kim yaptıysa bir daha transfer yapmasın. Yanlış yaptılar. Chamberlain iyi bir oyuncu ama niye yok? Amerta, Onana, Bahtiyar, Tayfur Bingöl yok. Yeni transferlerin yok. Rashica ve Rebic oynadı. Bu kadar mı hazır değiller? Süper Lig'de 5. hafta geride kaldı. Ragbi, buz hokeyi takımından mı geldiler. Futbol takımdan geldiler. İdman yaptılar sonuçta.

Ortada bir transfer başarısızlığı var. Sen şampiyonluk yarışındasın. Bütün transferleri hazır olmayan adamlardan yaparsan nasıl toparlayacaksın? Rakiplerinle farkı nasıl kapatacaksın? Sen Başakşehir, Kasımpaşa değilsin seyirci anlamında. 30 milyon taraftar her gün soruyor.

BURAK YILMAZ ŞU AN YETMİYOR
Eren hoca niye gitti? Şenol hocanın sağ koluydu. Niye gitti? Hocanın ekibi yetersiz. Burak Yılmaz ile şu an yetmiyor. Şenol Güneş yalnız. Her şeye koşturamaz. Ben hocanın kafasının karışık olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş'ın teknik heyetinde ciddi eksikler var.

DEVRE ARASI İÇİN FORVET BAKILIYOR
Aboubakar'sız Beşiktaş'ın 2 tane yedekte planı olması lazım. Aboubakar'a kulüpten aldığının 2 katını teklif etsinler devre arasında gider. Bütün takım Aboubakar'ı çok seviyor. Benim için Beşiktaş'ın üzerinde hiç kimse yoktur. Aboubakar'ın doğumunda yaklaşık 100 sene önce bu kulüp vardı. Yıldız oyuncu idare edilir. Beşiktaş yönetimi ne olur ne olmaz santrafor bakıyor devre arası için.

Haberin Devamı

LİGİ 5. BİTİRİRLERSE ÖPÜP BAŞINA KOYSUNLAR ÖNLEM ALINMAZSA
Cenk Tosun ve Salih Uçan'ın sözleşmesi hala iyileştirilmedi. Beşiktaş yönetimi ve teknik heyeti acil önlem almazlarsa ligi beşinci bitirirlerse öpüp başına koysunlar. İstediğin kadar maaşları zamanında öde. Futbol dünyası içerisinde kişisel hırslar çok önde.

Yanlış anlaşılmasın Erdal Torunoğulları istemedi yönetime girmek. Başkan Çebi yönetim için teklifte bulundu. Ama Erdal beyin çalışacağı ortam kayboldu. Bırakma zemini oluştu. Başkan aradı 'Gel devam edelim' dedi. Erdal bey istemedi. Çünkü istediği şartlar yok oldu. Orada başkan göndermedi yani. Ama bu şartların yok olmasına izin verilmemeliydi.

Haberin Devamı

ROSIER YAKIŞIYOR MU?
Rosier sen Beşiktaş futbolcususun. Yakışıyor mu şu hareket? Bakasetas'ı görünce ben de üzüldüm.

BEN OLSAM FUTBOLU BIRAKIRDIM
Bir hikaye vardı teknik direktör ikinci kaleciye daha çok bağırıp çağırmış. Kaleci de 'Ben oynamıyorum ki, sahada başkası var' demiş. Hoca da 'Sana onu kesemediğin, formayı alamadığın için kızıyorum' demiş. Umut Meraş milli takım görmüş bir bek. Hocanın gözüne girmediği için ters ayaklı oyuncu orada. Ben Umut'un yerinde olsam futbolu bırakırdım.

Beşiktaş'ın bu maçı almaktan başka çaresi yok. Taraftar ne yapsın daha. Bu taraftara bunu yapmaya hakkınız yok. Bu takım zamanında Pancu kaledeyken derbi kazandı. Bu mu Beşiktaş? Brugge maçını alacaksın. Tek özür dileyeceğiniz yer orası. Salih Uçan dünkü maçtan sonra hakem konuştu. Hakemin hatası varsa var. İletişim hatası bu.