Galatasaray Çağdaş Atan'dan Galatasaray'a Berkay Özcan yanıtı! Resmen duyurdu

Çağdaş Atan'dan Galatasaray'a Berkay Özcan yanıtı! Resmen duyurdu

11.09.2023 - 09:25 | Son Güncellenme:

Yabancı oyuncu transferini büyük ölçüde sonlandıran Galatasaray'da hedef yerli oyuncu kalitesini artırmak. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da 3 milli yıldızın transferi gündeme geldi. Sarı-kırmızılılar girişimlerini hızlandırdı. RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Galatasaray'ın ilgilendiği Berkay Özcan için açıklamalarda bulundu.

Çağdaş Atandan Galatasaraya Berkay Özcan yanıtı Resmen duyurdu

Yaz transfer döneminde kadrosunu Wilfried Zaha, Tete, Hakim Ziyech ve Tanguy Ndombele gibi dünya yıldızlarıyla güçlendiren Galatasaray, Mauro Icardi ve Kaan Ayhan'ın bonservisini de alarak geçtiğimiz sezon şampiyon olduğu kadroyu büyük ölçüde korumuş oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yabancı oyuncu transferini kapattıklarını yerli transferi için ise fırsat transfer olabileceğinin sinyallerini vermişti. Kadrodaki yerli oyuncu kalitesini artırmak isteyen Galatasaray 3 milli yıldız için girişimlerini hızlandırdı. RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, sarı-kırmızılıların istediği Berkay Özcan için çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Çağdaş Atandan Galatasaraya Berkay Özcan yanıtı Resmen duyurdu

KEREM AKTÜRKOĞLU VE ABDÜLKERİM BARDAKCI PLANI

Cim-Bom’da A Milli Takım’daki oyuncuların moralsizliği teknik kadroyu harekete geçirdi. Okan Buruk, ay-yıldızlı ekipte bazı sorunlar yaşayan oyuncular için özel mesai harcayacak.

Haberin Devamı

Sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan ve Ermenistan maçı öncesinde dua ettiği gerekçesiyle sosyal medyada bir kesim tarafından linç edilen Kerem Aktürkoğlu’nun yanı sıra aynı müsabakada süre alamayan ve eşinin doğum yapacak olması yüzünden kadrodan ayrılan Abdülkerim Bardakcı’ya yakın ilgi gösterilecek. Okan Buruk kamptan moralsiz ayrılan iki futbolcuyla yakından ilgilenecek.

Yine Ermenistan maçında forvette maça başlayan ama performansı nedeniyle ağır şekilde eleştirilen Barış Alper Yılmaz ile kadroya alınmayan Kazımcan’a da psikolojik destek verilecek. Halil, Barış Alper ve Kazımcan çarşamba günü Florya’ya dönecek. Oyuncuların fiziksel olarak hazırlanmaları dışında psikolojik açıdan da kendilerini iyi hissetmelerinin önemine dikkat çeken Okan Buruk’un bu futbolcularla özel bir toplantı gerçekleştireceği öğrenildi.

Çağdaş Atandan Galatasaraya Berkay Özcan yanıtı Resmen duyurdu

FIORENTINA VE LAZIO MERTENS'İN PEŞİNDE

Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens için İtalya'dan sürpriz bir transfer iddiası geldi. İtalyan basınında yer alan habere göre, Belçikalı yıldızla İtalya'dan Fiorentina ve Lazio'nun ilgilendiği belirtildi.

İtalya'dan Fiorentina ve Lazio'nun dışında, Mertens'in 9 yıl boyunca formasını giydiği Napoli'ye dönme ihtimalinin de bulunduğu aktarıldı. Ancak 36 yaşındaki futbolcu için bu ihtimalin şu anda çok uzak olduğu kaydedildi. Mertens'in geleceğinin önümüzdeki aylarda netlik kazanmasının beklendiği ifade edildi.

Haberin Devamı

Mertens'in adı daha önce de Suudi Arabistan ve Katar ekipleriyle anılmıştı. Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek 36 yaşındaki yıldız futbolcu, sezon sonunda futbolu bırakabileceğini söylemişti. Galatasaray forması altında 42 maçta sahaya çıkan Dries Mertens, 9 gol attı ve 5 asist yaptı.

Çağdaş Atandan Galatasaraya Berkay Özcan yanıtı Resmen duyurdu

CORNELİUS: GALATASARAY VE BİZ 3.'LÜK İÇİN SAVAŞACAĞIZ

Trabzonspor formasıyla Süper Lig ve TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşayan Kopenhag’ın deneyimli golcüsü Andreas Cornelius, Galatasaray’ın 4. torbadaki en güçlü takım olduğuna vurgu yaptı. Teknik direktör Neestrup gibi çok güçlü bir grupta yer aldıklarını belirten Cornelius, yaşadığı sakatlıkların ardından sahalara dönmenin sevinci içinde olduğunu belirtirken, İstanbul atmosferinde Galatasaray’a karşı oynayacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu aktardı. Deneyimli forvet, “Realist olmak gerekirse grubun favorileri Bayern Münih ile Manchester United. Galatasaray ile biz grupta 3.’lük için mücadele edeceğiz” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Çağdaş Atandan Galatasaraya Berkay Özcan yanıtı Resmen duyurdu

GALATASARAY FIRSATI TRANSFERİ İÇİN PUSUDA

Galatasaray'da transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala yerli oyuncu operasyonu başladı. Başkanvekili Erden Timur, yabancı transferini kapattıklarını belirtmiş fakat yerli oyuncu olarak fırsat transferi olabileceğini vurgulamıştı. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Galatasaray 3 milli yıldız için girişimlerini hızlandırdı.

ZEKİ' DE ACELE EDİYORLAR

İtalya Serie A ekiplerinden Roma’nın formasını giyen Zeki Çelik için Galatasaray Yönetimi, elini çabuk tutmaya çalışıyor. Yaklaşan Şampiyonlar Ligi maçları ve yoğun fikstür nedeniyle özellikle Sacha Boey’in bu bölgede rahatlatılması hedefleniyor.

Çizme temsilcisi ile 2026 yılına kadar kontratı bulunan Zeki için kiralama formülü devrede.

Çağdaş Atandan Galatasaraya Berkay Özcan yanıtı Resmen duyurdu

OKAY'DA PÜRÜZ YOK

İngiltere Championhship ekiplerinden West Bromwich forması giyen Okay Yokuşlu, Sarı-Kırmızılı formayı giymeye sıcak bakıyor. Yaklaşık 5 senedir Avrupa’da forma giyen yıldız orta saha oyuncusu ile yapılan görüşmelerde herhangi bir problem çıkmadı.

Haberin Devamı

Daha önce konuşulduğu gibi 29 yaşındaki futbolcunun kulübü ile bir görüşme gerçekleştirildi. Buna göre 2 senelik kontratı kalan Milli futbolcu en kötü ihtimalle kiralanacak. Ancak Okay’ın 6 numara için önemli bir alternatif olabileceğini düşünen Galatasaray, oyuncuyu bonservisiyle kadrosuna katmak istiyor.

Çağdaş Atandan Galatasaraya Berkay Özcan yanıtı Resmen duyurdu

BERKAY İÇİN YENİ TEKLİF

Orta saha rotasyonunu genişletmek isteyen Galatasaray’da yerli için en önemli adaylarından biri de Berkay Özcan’dı. Daha önce Trabzonspor’un da kadrosuna katmayı çok istediği 25 yaşındaki futbolcu, birkaç sene önce Başakşehir’e gelmeden Aslan’ın radarında olan bir futbolcuydu. 3 yıldır İstanbul ekibinin formasını giyen Berkay için yeni bir teklif yapıldı.

Buna göre Leo Dubois’in takasta kullanılması hedefleniyor. Ancak Fransız savunmacı, kulüpten gitmeye sıcak bakmadığı için Aslan da yeni formül arayışına geçti. Berkay için şartlar zorlanacak.

Çağdaş Atandan Galatasaraya Berkay Özcan yanıtı Resmen duyurdu

ÇAĞDAŞ ATAN: BERKAY'IN AYRILMA GİBİ DURUMU YOK

Kayserispor'dan ayrılarak RAMS Başakşehir'in teknik direktörlüğüne getirilen Çağdaş Atan, imza töreninde açıklamalarda bulundu. Çağdaş Atan, Galatasaray'ın gündeminde bulunan Berkay Özcan hakkında konuştu. Çağdaş Atan, "Berkay Özcan'ın ayrılma durumu yok." ifadelerini kullandı.

Göksel Gümüşdağ, Galatasaray'ın gündeminde yer aldığı öne sürülen Berkay Özcan için "Salı günü Berkay Özcan'ın sözleşmesini 3 yıllığına uzatıyoruz. Berkay’ın ayrılması gibi bir durum yok!” sözlerini kullandı.

Ayrıca RAMS Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Leo Dubois ile ilgilenmediklerini belirtti. Gümüşdağ, "Leo Dubois ile ilgili bir transfer çalışmamız bugüne kadar olmadı." şeklinde konuştu.