Basaksehir Çağdaş Atan: Penaltı verilmemesi çok ilginç bir karar!

Çağdaş Atan: Penaltı verilmemesi çok ilginç bir karar!

06.01.2024 - 19:04 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 19'uncu haftasında Adana Demirspor ile puanları paylaşan Başakşehir'de teknik direktör Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.

Çağdaş Atan: Penaltı verilmemesi çok ilginç bir karar

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Süper Lig'in 19'uncu haftasında Adana Demirspor ile puanları paylaştıkları maçtan sonra konuştu.

Haberin Devamı

Mücadeleyi değerlendiren Çağdaş Atan, "Maça 15-20 dakika muazzam başladık. O dönemde yüzde 65 kadar topa sahip olduk. İyi hücumlar ettik. Çok iyi oyunlar kurduk geriden. Mehdi’nin pozisyonu bana göre yüzde 100 penaltı. Orta hakem vermedi. VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun, orta hakemi niye çağırmadı anlamış değilim. Penaltı verilmemesi çok ilginç bir karar. İlk yarının sonuna kadar Adana Demirspor oyunu dengeledi. Ama ikinci yarı Akintola’nın pozisyonu var ondan sonra 40 dakika oyunu domine ettik. Emirhan ile bulduğumuz gol maçı bize getirebilecekti. Ama o gol de iptal oldu. Ararsanız o golü iptal edersiniz. Oyuncunun topla alakası yok. Kaleci topu bizim oyuncumuza verdikten sonra golü atıyoruz. Penaltı pozisyonunda devreye girmeyen Mustafa İlker Coşkun devreye girerek golü iptal etti. Kazanamadığımız için üzgünüz. Ama iyi bir rakibe karşı oynadık. Bence kontrollü eksilmeler yaşıyorlar. Hala iyi kadroları ve oyuncuları var. Oyuncularımı özellikle ikinci yarıdaki oyundan dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

İçeride güçlü bir oyunları olduğunu aktaran Atan, “Sanırım son 7 maç 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet. İçeride çok güçlü bir oyunumuz olduğunu biliyorduk. Deplasmandan da artık istediğimiz sonuçları alabilirsek oyunu iyi yerlere taşıdığımızı düşünüyorum. Bence bugün ikinci yarı oyunu kazandık sadece skoru kazanamadık” diyerek sözlerini noktaladı.

Yazarlar