Basaksehir Çağdaş Atan: Avrupa’ya gitmek istiyoruz!

Çağdaş Atan: Avrupa’ya gitmek istiyoruz!

24.02.2024 - 19:12 | Son Güncellenme:

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Gaziantep FK deplasmanında 2-0 kazandıkları maçı değerlendirdi.

Çağdaş Atan: Avrupa’ya gitmek istiyoruz

Süper Lig'in 27'nci haftasında Gaziantep FK deplasmanında 2-0'lık skorla kazanan Başakşehir'de teknik direktör Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, geçen hafta aldıkları mağlubiyet nedeniyle Gaziantep maçını çok önemsediklerini ve hedefledikleri galibiyete ulaştıklarını söyledi. Gaziantep FK karşısında temkinli oyunu tercih ettiklerini ve rakiplerini durdurduklarını anlatan Çağdaş Atan, "Rakibimizi iyi durdurduk ve neredeyse hiç gol pozisyonu vermedik, yakaladığımız fırsatlarda da golleri attık. Galibiyetten dolayı mutluyum. Oyuncularıma gösterdikleri reaksiyon nedeniyle teşekkür ediyorum. Burada oynamak kolay değil, zemin de çok iyi değildi. Oyun isteğini kıran bir zemin var ama oyuncularımız gerekeni yaparak rakibi mağlup ettik. Gaziantep’e bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

Hedeflerinin ligde ilk 5-6 içerisinde yer almak olduğuna da değinen Atan, "Mazeret üretmeye çalışmıyorum ama buraya 6 önemli oyuncumuzdan yoksun geldik. Buna rağmen sahaya çıkan arkadaşlarımın oyunundan memnunum. Özgüvenli oynadık ve kaleciden başlayarak pas yapmaya çalıştık. Belki az şut çekmiş gibi gözüküyoruz ama kazanacak pozisyonları bularak golümüzü attık. Son dakikalarda iyi savaştık ve beşli savunmaya dönerek maçı kazanmayı bildik. Ligde ilk 6’da yer alıp, hatta ilk 5’te yer alıp Avrupa’ya gitmek istiyoruz" diye konuştu.