Beşiktaş Beşiktaş'tan transfer operasyonu! 2 yıldızla temaslar hızlandı

Beşiktaş'tan transfer operasyonu! 2 yıldızla temaslar hızlandı

02.02.2024 - 07:52 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de kötü günler geçiren Beşiktaş'ta gözler transfere çevrilmiş durumda. Fernando Santos'un talebi üzerine siyah-beyazlı ekip 2 yıldızın transferi için gaza bastı.

Beşiktaştan transfer operasyonu 2 yıldızla temaslar hızlandı

Süper Lig’de son olarak Sivasspor deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle ayrılarak üst üste 3. maçında da kayıp yaşayan Kara Kartal’da yeni teknik direktör Fernando Santos’un etkisi kısa sürdü. Bir an önce yeni transferleri bekleyen Santos, bu konuda yönetimden görüşmelerin hızlandırılmasını talep etti.

Haberin Devamı

TEMASLAR HIZLANDI

Sezon başında İtalya Serie A ekiplerinden İnter’in formasını giyen Davy Klaassen’i renklerine bağlamak isteyen Beşiktaş, yıldız oyuncu için bir kez daha devreye girdi.

Devre arası transfer dönemi öncesinde de listede bulunan Hollandalı’nın temsilcisi, yeni yönetimden haber bekliyordu. Çizme’den ayrılmak isteyen 30 yaşındaki futbolcu için temaslar sıklaştırıldı.

Beşiktaştan transfer operasyonu 2 yıldızla temaslar hızlandı

İSPANYOLLAR RAKİP

Ancak bu kez tecrübeli futbolcuyu, İspanya’dan bazı kulüpler de istiyor. Fakat Siyah-Beyazlılar, sezon sonunda kontratı bitecek olan Klaassen’i, uygun bir bedel veya bonservissiz olarak renklerine bağlamanın planlarını kuruyor. Beşiktaş dışında aldığı teklifleri de inceleyecek olan deneyimli orta sahanın, kararını kısa süre içerisinde Kara Kartal’a bildireceği öğrenildi.

Haberin Devamı

KARARINI BİLDİRECEK

Öte yandan savunma için de rota İngiltere olmuştu. Premier Lig’den Chelsea ile yollarını ayıracağı konuşulan Malang Sarr, Beşiktaş’ın radarında bulunuyor. 25 yaşındaki stoperin de tıpkı Klaassen gibi gelecek teklifleri dinleyeceği ve akabinde kararını bildireceği öğrenildi.

Beşiktaştan transfer operasyonu 2 yıldızla temaslar hızlandı