Beşiktaş Beşiktaş'ta gala günü! Yeniler taraftarla buluşacak

Beşiktaş'ta gala günü! Yeniler taraftarla buluşacak

19.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kadro dışı kararı kaldırılan Aboubakar ile Afrika Kupası’ndan dönen Masuaku, Konya maçıyla takıma dönecek. Yeni transferler Muçi, Al Musrati ve Worrall ise ilk kez Dolmabahçe’de taraftarlarla buluşacak.

Beşiktaşta gala günü Yeniler taraftarla buluşacak

Trendyol Süper Lig’de üçüncülük mücadelesi veren Beşiktaş bugün Tüpraş Stadı’nda Tümosan Konyaspor’u konuk edecek. Kayserispor deplasmanında geçen hafta 2 puan bırakan Kartal sahasında Konya’yı mağlup ederek moral bulmaya çalışacak.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlılarda, Vincent Aboubakar ve Arthur Masuaku uzun süre sonra formayla buluşacak. Fenerbahçe ile 9 Aralık’ta oynanan derbiden sonra kadro dışı bırakılan Aboubakar daha sonra takıma dönmüştü. Afrika Kupası’ndan yeni dönen Masuaku ise en son 25 Aralık’ta Hatayspor’a karşı oynamıştı.

Kartal’da yeni transferler Ernest Muçi, Al Musrati ve Joe Worrall ilk kez Dolmabahçe’ye çıkacak. Kayserispor deplasmanında forma giyen üç futbolcu, Tüpraş Stadı’nda ilk defa taraftarlarla buluşacak. Teknik Direktör Fernando Santos’un Muçi, Al Musrati ve Worrall’a ilk 11’de forma vermesi bekleniyor.
Siyah-beyazlı takımda sakatlığı düzelen Milot Rashica da bugün takıma dönüş yapacak. Kosovalı oyuncu sakatlığı yüzünden Kayserispor deplasmanında takımdaki yerini alamamıştı.

Haberin Devamı

5 İSİM SINIRDA

Kartal, Konyaspor maçının son hazırlığını dün akşam yaptı. Siyah-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Fernando Santos yönetiminde gerçekleştirilen taktik ağırlıklı antrenmandan sonra kampa girdi. Beşiktaş’ta Konya maçı öncesi beş oyuncu ceza sınırında bulunuyor. Gedson, Bakhtiyor, Necip, Amartey ve Demir Ege kart görmeleri halinde 25 Şubat’ta İstanbulspor’la oynanacak karşılaşmada cezalı duruma düşecek.

Yazarlar