Beşiktaş Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Santos'un İstanbul'a geliş saati belli oldu

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Santos'un İstanbul'a geliş saati belli oldu

08.01.2024 - 12:20 | Son Güncellenme:

Siyah-beyazlı kulübün anlaşma sağladığı Portekizli teknik adamın bu akşam 19.40'ta İstanbul'da olacağı açıklandı.

Beşiktaşın yeni teknik direktörü Santosun İstanbula geliş saati belli oldu

Beşiktaş'ta Fernando Santos dönemi başlıyor... Siyah-beyazlı kulüp dün akşam resmi internet sitesinden "Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlüğüne Portekizli Sayın Fernando Santos getirilmiştir. Kendisine yeni evine hoş geldin diyoruz... Fernando Santos'un yardımcılıklarını; Joao Carlos Viana Cunha Costa, Paulo Jose Ramos Mendes, Justino Fernando, Ricardo Miguel Candido de Sousa Santos, Jorge Manuel Caetano do Rosario yapacaktır" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

69 yaşındaki teknik adam bu akşam saat 19.40'da İstanbul'a gelecek. 

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Teknik Direktörümüz Sayın Fernando Santos’un uçağının bu akşam saat 19.40’ta iniş yapması beklenmektedir. Sayın Santos, İstanbul Havalimanı Genel Havacılık terminalinden çıkış yapacaktır."

İMZA TÖRENİ DÜZENLENECEK

Beşiktaş ayrıca yarın imza töreni de düzenleneceğini şu şekilde duyurdu: 

Fernando Santos ve teknik ekibi için Başkanımız Hasan Arat’ın katılımıyla yarın (9 Ocak Salı) saat 12.00’de Tüpraş Stadyumu Moda Merkezi’nde imza töreni düzenlenecek. Törenin ardından Başkanımız Hasan Arat, Fernando Santos ve ekibine özel (basına kapalı) olarak Beşiktaş Müzesi’nde tarihimiz hakkında ayrıntılı bilgiler verecek.

Haberin Devamı

İmza töreni, Beşiktaş JK Kurumsal Medyası tarafından Türkiye’ye ve yurt dışına Türkçe, İngilizce ve Portekizce simultane çevirilerle birlikte canlı olarak yayınlanacak. Basın mensupları, Tüpraş Stadyumu sporcu girişinden akreditasyonla imza törenine kabul edilecek."

 

Yazarlar