Euro2016 Belçika yeni hocayı internetten arıyor!

Belçika yeni hocayı internetten arıyor!

20.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Belçika Futbol Federasyonu, milli takımın başına getireceği yeni teknik direktör için kendi internet sitesinden ilan yayınladı.

Belçika yeni hocayı internetten arıyor

Belçika Futbol Federasyonu, milli takımın başına getireceği yeni teknik direktör için kendi internet sitesinden ilan yayınladı. Federasyonun sitesinde yer alan ilanda, 15 Temmuz’da görevine son verilen Marc Wilmots’un yerine teknik direktör arandığı ve gerekli şartlara sahip adayların elektronik posta yoluyla federasyonla irtibata geçebileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Teknik direktör seçiminde, hızla değişen futbol dünyasına ayak uydurabilecek tecrübeye sahip, teknik ve taktik bilgisini üst düzey futbolculara aktarma ve uzman kişilerle çalışma konusunda kendini ispat etmiş, iletişime açık ve jenerasyon yönetiminde tecrübeli olmak, federasyonun mevcut yapısında uyum içinde çalışabilmek gibi şartların göz önünde bulundurulacağı bildirildi.

Wilmots’tan boşalan koltuğa oturmak isteyen adayların 31 Temmuz’a kadar federasyona başvurabilecekleri de açıklandı. Belçika Milli Takımı, Fransa’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2016 Avrupa Şampiyonası’nda, çeyrek finalde Galler’e sürpriz biçimde 3-1 yenilerek turnuvaya veda etmişti.