Basaksehir Başakşehirli Eden Karzev'den skandal paylaşım! İsrail'e destek verdi

Başakşehirli Eden Karzev'den skandal paylaşım! İsrail'e destek verdi

15.01.2024 - 09:09 | Son Güncellenme:

Antalyaspor forması giyen Sagiv Jehezkel attığı gol sonrası skandal bir sevince imza atarken, Başakşehir forması giyen Eden Karzev'den de İsrail'i destekleyen bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Başakşehirli Eden Karzevden skandal paylaşım İsraile destek verdi

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının devam ettiği dönemde, Antalyasporlu futbolcu Sagiv Jehezkel'den skandal bir sevinç geldi. Antalyaspor ile Trabzonspor arasındaki maçta fileleri havalandıran Sagiv Jehezkel, gol sonrası sevincinde kolundaki bandajında skandal bir mesajı işaret etti.

Haberin Devamı

Sagiv Jehezkel, Trabzonspor'a attığı golden sonra bilekliğine yazdığı "7 Ekim ve 100 gün" yazılı mesajla İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına destek verdi. İsrailli futbolcunun bilekliğinde yıldız sembolü de yer aldı.

GÖZALTINA ALINDI

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Spor Şube ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri futbolcu Sagiv Jehezkel'i gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Jehezkel'in tercüman vasıtasıyla ifadesinin ardından sabah erken saatlerde adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

BAŞAKŞEHİRLİ FUTBOLCUDAN SKANDAL PAYLAŞIM

Jehezkel'in bu hareketi sonrası bir skandal da Başakşehir'de oynayan Eden Karzev'den geldi. Karzev de Jehezkel'e benzer şekilde '100 gün' ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımı alıntılayıp sosyal medya hesabından paylaşarak İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına destek verdi.

Haberin Devamı

Başakşehirli Eden Karzevden skandal paylaşım İsraile destek verdi

BAŞAKŞEHİR'DEN AÇIKLAMA

Karzev'in bu paylaşımı sonrası Başakşehir kulübü futbolcu hakkında disiplin soruşturması başlatıldığını duyurdu:

"Kişisel sosyal medya hesabından, ülkemizin hassasiyetlerine ters düşen paylaşım yaparak, kulüp disiplin talimatlarını ihlal eden Eden Karzev hakkında kulübümüzce disiplin soruşturması başlatılmış olup, bu hususta oyuncunun yazılı savunması talep edilmiştir."