Basaksehir Başakşehir'de Çağdaş Atan'dan Leo Dubois mesajı! 'Farklı şeyler konuşabiliriz'

Başakşehir'de Çağdaş Atan'dan Leo Dubois mesajı! 'Farklı şeyler konuşabiliriz'

09.01.2024 - 22:54 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 16'ncı haftasında ertelenen maçta Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-0 mağlup eden Başakşehir'de teknik direktör Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.

Başakşehirde Çağdaş Atandan Leo Dubois mesajı Farklı şeyler konuşabiliriz

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Süper Lig'in 16'ncı haftasında ertelenen maçta Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup ettikleri mücadele sonrası konuştu.

Haberin Devamı

Kasımpaşa’nın fizik gücünün yüksek olduğunu ve bunun için rotasyon yaparak bu maça çıktıklarını belirten Çağdaş Atan, “Oynaması çok zor bir takıma karşı oynadık. Bizden 1 gün fazla dinlendiler. Rotasyon yapmak istedik. Bunun işe yaraması bizi mutlu etti. Bütün oyuncularım oyuna hakim durumdalar. İyi çalışıyorlar. Herkes ne yapması gerektiğini biliyor. Rotasyonun sıkıntı yaratmayacağını biliyorduk. Kasımpaşa fiziksel olarak oynayan bir takım. Uzun toplar atıp Aytaç ve Hajradinovic ile ikinci topları alıp coşkulu atak yapıyorlar. Emirhan, Onur ve Berkay ile rakibimize bunu yaptırmadık. İkinci yarı istediğimiz oyunu oynadık. İlk yarının sonunda belki de 1-1 içeri girecektik. Devrede 2 ve 3’üncü golü aramamız gerektiğini söyledik. Toptan 2-0’dan sonra erken vazgeçtik. Sonrasında kusursuz oynadık. Keny iki tarafta da iyi oynadı. 8 maçtır farklı formasyonla oynuyoruz. Çok fazla gol yemeden devam ediyoruz. Her maç final. Önümüzde final gibi düşündüğümüz Alanyaspor maçı var. Gelişmeye devam edeceğiz. Bazı itibarsızlaştırmalar görsem de bunlara cevap vermeden devam ediyoruz. Sami hoca ile toparlanmış bir Kasımpaşa vardı. Onlara da başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yaptıkları rotasyonun performans düşüklüğü nedeniyle olmadığını söyleyen Çağdaş Atan, “Performans düşüklüğüyle alakası yok. Oyuncularımın hepsinden memnunum. Oyuncularım formasyona ve değişikliklere cevap verecek durumdalar. İşe akıl yoruyorlar. Onları futbol, formasyon konuşuyorken görüyorum mutlu oluyorum. Rotasyondaki asıl hedefimiz Kasımpaşa’nın fiziksel gücüne karşı koyabilmekti. İstediğimiz karşılığı almış olduk” şeklinde konuştu.

Galatasaray’dan kiralık olarak kadroya dahil olan Dubois’nın takımda çok mutlu olduğunu dile getiren Atan, “Dubois ile ilgili bize gelen bir bilgi yok. Dubois ile çok mutluyuz. O da burada olmaktan çok mutlu. Hem sürekli oynuyor hem de katkı veriyor. İki bekimizi de orta saha olarak kullanabiliyoruz. Ömer Ali de iyileşti ve aralarında rekabet var. Sezon sonunda farklı şeyler konuşabiliriz. Ancak şu anda vazgeçmek gibi bir planımız yok” dedi.

Haberin Devamı

Yazarlar