Voleybol Avrupa'da Türk gecesi! Eczacıbaşı'nda Boskovic ödülü kabul etmedi, jest yaptı

Avrupa'da Türk gecesi! Eczacıbaşı'nda Boskovic ödülü kabul etmedi, jest yaptı

29.02.2024 - 10:05 | Son Güncellenme:

CEV Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek finalinde Türk gecesi yaşandı. Geçen seneki dev başarıyı Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı devam ettirdi. Eczacıbaşı'nda Boskovic'in hareketi alkış aldı.

Avrupada Türk gecesi Eczacıbaşında Boskovic ödülü kabul etmedi, jest yaptı

CEV Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek finalinde 3 temsilcimizden Eczacıbaşı ve Fenerbahçe Opet dün akşam parkeye çıktı. Geçen seneki tarihi başarı devam ettirildi.

Haberin Devamı

İTALYA FATİHİ ECZACIBAŞI
CEV Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek final rövanşında Eczacıbaşı Dynavit, Savino Del Bene Scandicci ile karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı Dynavit, deplasmanda oynadığı maçtan 3-2 galip ayrıldı. İlk maçta rakibini aynı skorla mağlup eden Eczacıbaşı Dynavit bu sonucun ardından yarı finale yükseldi. Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi'nin yarı finalinde VakıfBank - Carraro Imoco Conegliano eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

HAKEMDEN SKANDAL KARAR
Müsabaka boyunca tartışmalı kararlarda Scandicci lehine tavır koyan başhakemin mücadelenin en kritik yerinde verdiği karar ise Ferhat Akbaş'ı adeta çıldırttı. İtalyan rejisinin özellikle durdurmadan verdiği pozisyonda hakem topun dışarıda olduğuna kanaat getirdi ve sayıyı İtalyan ekibine verdi.

Haberin Devamı

Avrupada Türk gecesi Eczacıbaşında Boskovic ödülü kabul etmedi, jest yaptı

BOSKOVİC'TEN ELİF ŞAHİN'E MVP JESTİ
Savino Del Bene Scandicci - Eczacıbaşı Dynavit karşılaşmasının MVP’si 29 sayı kaydeden Tijana Boskovic oldu. Eczacıbaşı kaptanı ödülü kabul etmedi. Oyuna sonradan giren ve önemli bir fark yaratan Elif Şahin'i yanına çağırarak onun alması gerektiğini işaret etti. İkili alınan ödülde beraber poz verdi.

Maç sonunda konuşan Tijana Boskovic şunları söyledi:
Bu maç sezon başından bu yana oynadığımız en önemli maçlardan biriydi; devam etme maçıydı. Tabii ki çok stres altındaydık ama buraya kazanmaya geldik. İtalyan takımlarıyla oynamak her zaman zor ve Scandicci de çok tecrübeli oyunculardan oluşan çok iyi bir takım. Vazgeçmediğimiz için çok mutluyum. Kusursuz bir oyun sergilemedik ama önemli anlarda gücümüzü gösterdik, takım halinde oynadık. Yarı finale çıktığımız için çok mutluyuz.

Avrupada Türk gecesi Eczacıbaşında Boskovic ödülü kabul etmedi, jest yaptı

FENERBAHÇE YARI FİNALDE
Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek final rövanşında Stuttgart ile karşı karşıya geldi. Almanya'da oynanan maçta rakibine 3-2 mağlup olan Fenerbahçe Opet, 3-1'lik zaferi sonrası adını yarı finale yazdırdı.

MVP ASLI KALAÇ
Fenerbahçe'de mücadelenin MVP'si Aslı Kalaç oldu. Milli oyuncu 11 sayı ile önemli bir fark yarattı.

Avrupada Türk gecesi Eczacıbaşında Boskovic ödülü kabul etmedi, jest yaptı

Fotoğraf: İhsan Sercan Özkurnazlı

MELISSA VARGAS FIRTINASI, MAÇ SONUNDA OYNADI
Mücadelede gözlerin çevrildiği Melissa Vargas müthiş bir performans sergiledi. 24 sayı kaydeden Vargas galibiyette önemli rol oynadı. Taraftarların takımı çağırdığı bölümde Melissa Vargas'ın 'Adana köprü başı' şarkısı eşliğinde oynaması herkesi güldürdü.

Haberin Devamı

VAKIFBANK'IN RAKİBİ IMOCO
VakıfBank, çeyrek final turunda eşleştiği İtalyan ekibi Imoco Conegliano ile rövanş maçına çıkıyor. 29 Şubat Perşembe günü TSİ 20.30’da başlayacak karşılaşma, İtalya’nın Treviso kentinde yer alan Palaverde Villorba’da oynanacak. İlk maçı VakıfBank 3-1 kaybetmişti.

GUUIDETTI: İTALYA'YA GEZMEK İÇİN GİTMİYORUZ
VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, maç öncesinde yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: “İtalya'ya gezmek için gitmiyoruz. Oraya tüm şansımızı kullanmak için gidiyoruz. Altın setleri seviyoruz çünkü harika bir hikayemiz var. Maçı altın sete götürmek için her şeyi deneyeceğiz. Zor olduğunu biliyoruz. Rakibimiz şu an dünyanın en formda takımı ama bu, turu geçmek için zorlamayacağımız anlamına gelmiyor.”

Yazarlar