Galatasaray Avrupa devinden Barış Alper Yılmaz'a transfer kancası! Ayrılan bütçe belli oldu

Avrupa devinden Barış Alper Yılmaz'a transfer kancası! Ayrılan bütçe belli oldu

05.07.2023 - 18:58 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan sarı-kırmızılı ekipte ayrılacak isimlerde belli olacakken, takımın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz'a talip çıktı. Avrupa devinin genç futbolcuyu listesine aldığı öğrenilirken, bu transfer için ayrılan bütçe belli oldu.

Avrupa devinden Barış Alper Yılmaza transfer kancası Ayrılan bütçe belli oldu

Geride kalan sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray, bir yandan gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da takım içi planlamalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekibin parlayan yıldızı Barış Alper Yılmaz'a Avrupa devinin talip çıktığı öğrenilirken, genç futbolcu için ayrılan bütçe belli oldu.

Haberin Devamı

BARIŞ ALPER İLE 2027'YE KADAR

Galatasaray, özellikle bu sezon Okan Buruk yönetiminde sergilediği performansla dikkatleri çeken Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesinin 2026-27 sezonunun sonuna kadar uzatıldığını resmen açıkladı.

İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Barış Alper Yılmaz, "Öncelikle çok mutluyum. 1 yıl daha uzatmış bulunmaktayım. 2 sene önce geldim. 2 senedir Galatasaray formasını onurla, gururla taşıyorum. Bundan sonra da uzun yıllar Galatasaray formasını taşımak istiyorum. Bana güvenen başta başkanım, yönetimimiz, teknik heyetimize çok teşekkür ederim. Bu sezon inşallah şampiyon olup önümüzdeki sezon Galatasaray formasını Avrupa'da terletmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Avrupa devinden Barış Alper Yılmaza transfer kancası Ayrılan bütçe belli oldu

Haberin Devamı

GÖSTERDİĞİ PERFORMANS

Haberin Devamı

Rize Özel İdare Spor altyapısında yetişen Barış Alper Yılmaz daha sonra Ankara Demir ve Ankara Keçiörengücü formaları giydi. Galatasaray, Barış Alper Yılmaz için geçtiğimiz sezon başında 2 milyon 100 bin euro bonservis bedeli ödedi. Barış Alper Yılmaz'ın güncel piyasa değeri 3 milyon 200 bin euro. 22 yaşındaki oyuncu, A Milli Futbol Takımı'nda 5 maçta forma şansı buldu.

Barış Alper Yılmaz geçen sezon Galatasaray formasını 32 maçta giydi. Genç futbolcu bu müsabakalarda rakip fileleri 8 kez havalandırdı ve 6 asist üretti.

AVRUPA DEVLERİNİ PEŞİNE TAKTI

Geride kalan sezonda Galatasaray forması ile büyük bir çıkış yakalayan Barış Alper Yılmaz, Avrupa devlerini peşine taktı. Müthiş bir gelişim kaydeden genç futbolcu için art arda teklifler geldi.

Avrupa devinden Barış Alper Yılmaza transfer kancası Ayrılan bütçe belli oldu

İTALYAN DEVİ DEVREDE

Geride kalan sezon sonradan girdiği maçlarda verdiği etkili performans ile dikkat çeken Galatasaray'ın genç ismi Barış Alper Yılmaz için teklifler gelmeye başladı. Son olarak İtalyan devinin Barış Alper Yılmaz için devrede olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

LAZIO TALİP OLDU

Fanatik'in haberine göre Lazio, PSV ve Ajax; Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz'ı transfer etmek istiyor. Özellikle Maurizio Sarri, milli futbolcunun transferinde çok ısrarcı. Geçtiğimiz sezonki hazırlık maçından bu yana takip ediyor.

10 MİLYON EURO AYIRDILAR

Lazio bu transfer için 10 milyon Euro'nun üzerinde bir bütçe ayırdı.

Avrupa devinden Barış Alper Yılmaza transfer kancası Ayrılan bütçe belli oldu

1.LİG'DEN GELMİŞTİ

Başarılı oyuncu Barış Alper Yılmaz 2021/2022 sezonunda Spor Toto 1. Lig ekibi Ankara Keçiörengücü'nde yaptığı çıkışla adından söz ettirmiş ve yaz transfer döneminde Galatasaray'a transfer olmuştu.