Magazin Arda Güler'in reaksiyonu gündem oldu! Annesi gözyaşlarını tutamadı

Arda Güler'in reaksiyonu gündem oldu! Annesi gözyaşlarını tutamadı

07.07.2023 - 18:10 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in genç yıldız için düzenlediği törende, futbolcunun annesinin yaşadığı duygu dolu anlarda gösterdiği reaksiyon İspanya'da "Annesi ağlıyor, Arda harika bir karşılık veriyor" şeklinde haberlere konu edildi.

Arda Gülerin reaksiyonu gündem oldu Annesi gözyaşlarını tutamadı

Arda Güler'in basına tanıtıldığı toplantısına damga vuran anlardan biri, annesi Serap Güler'in gözyaşlarını tutamadığı an oldu. Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra Real Madrid'in yolunu tutan 18 yaşındaki futbolcu için İspanyol kulübünde düzenlenen tören, duygusal anlara sahne oldu.

Haberin Devamı

Genç yıldızın Fenerbahçe dönemindeki performansının gösterildiği, attığı gollerin ekrana getirildiği sırada Serap Güler gözyaşlarını tutamadı. Durumu fark eden Arda yanında oturduğu annesinin önce göz yaşlarını silmeye çalıştı, ardından sarılarak kendisini öptü.

Arda Gülerin reaksiyonu gündem oldu Annesi gözyaşlarını tutamadı

Seremonide yaşananlar İspanyol basınında yankı uyandırdı, olayın görüntüleri eşliğinde "Arda'nın annesi ağlıyor, Arda harika bir karşılık veriyor" ifadeleriyle haberlere konu oldu.

ARDA: BU KULÜBÜN BİR EFSANESİ OLMAK İSTİYORUM

Real Madrid'in imza töreni düzenlediği Arda Güler açıklamalarda bulundu. 18 yaşındaki milli futbolcu, "Bugün benim hayatımın en özel günü. Bugüne gelmemde destek veren aileme ve herkese teşekkür ederim. Bu kulübün bir efsanesi olmak istiyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum" diye konuştu.

Haberin Devamı