Dünyadan Futbol Andrea Pirlo'dan Real Madrid itirafı! 'Anlaşmıştım'

Andrea Pirlo'dan Real Madrid itirafı! 'Anlaşmıştım'

06.12.2023 - 20:26 | Son Güncellenme:

Sampdoria Teknik Direktörü Andrea Pirlo, İtalyan basınına konuştu. Andrea Pirlo, profesyonel futbol kariyerindeki günlerine dair çarpıcı itiraflarda bulundu.

Andrea Pirlodan Real Madrid itirafı Anlaşmıştım

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ten ayrıldıktan sonra İtalya'ya geri dönen Andrea Pirlo, suskunluğunu bozdu. Çizme basınına konuşan Andrea Pirlo, futbolculuk dönemine dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Futbolculuk dönemini özetleyen Andrea Pirlo, "Kendime hiçbir zaman sınır koymadım. Dünya Kupası'nı, Şampiyonlar Ligi'ni kazanan en iyilerden biri olmak istedim. Hep gelişmeye çalıştım. Yetenek her zaman çalışmakla gelişir" ifadelerini kullandı.

İtalya'daki skandal döneminde Real Madrid ile anlaştığını belirten Andrea Pirlo, "Calciopoli olayları sonrası Serie A'nın geleceği henüz belli değildi. Real Madrid ile anlaşmıştım ama Milan yönetimi takımın bu olaylardan dolayı ceza almayacağını söyleyince menajerim tekrardan Milan ile anlaştı. Ayrıca, Ibrahimovic'in Milan'a gelme durumu vardı. Sonuç olarak Ibra, Milan'a geldi ve ben de burada kaldım" diye konuştu.

Barcelona'da Pep Guardiola tarafından transfer edilmek istendiğini dile getiren Andrea Pirlo, "Gamper Kupası sırasında Barcelona'ya transfer olmamı isteyen Guardiola beni ofisine çağırdı ancak transfer gerçekleşmedi" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

44 yaşındaki teknik direktör futbolculuk kariyerinde şu takımların formasını giydi: Brescia, Inter, Reggina, Milan, Juventus, New York City.