Teleset Mobilya Akhisarspor Akhisar Belediyespor ligdeki 3. yenilgisini yine deplasmanda aldı

Akhisar Belediyespor ligdeki 3. yenilgisini yine deplasmanda aldı

14.12.2015 - 11:18 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de 1-0 öne geçtiği müsabakada Kayserispor'a 3-2 mağlup olan Akhisar Belediyespor, bu sezon 3. yenilgisini de deplasmanda aldı.

Akhisar Belediyespor ligdeki 3. yenilgisini yine deplasmanda aldı

Kayserispor deplasmanında Hugo Rodallega ile öne geçmesine rağmen daha sonra 2'si penaltıdan olmak üzere kalesinde 3 gol gören Akhisar Belediyespor, rakibinin 10 kişi tamamladığı müsabakayı 3-2 kaybetti. Ligde üst üste aldığı 3 galibiyetin ardından sahadan mağlubiyetle ayrılan Ege temsilcisi, bu sezonki 3. yenilgisini de deplasmanda yaşadı.

Haberin Devamı

Haftayı 28 puanla kapatan Akhisar Belediyespor, derbi maçta Beşiktaş ile karşılaşacak Galatasaray'ın 2 puan önünde 3. durumda bulunuyor.

İkinci kez üstünlüğünü koruyamadı

Dünkü müsabakada 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrılan Akhisar Belediyespor, 11. haftadaki Kasımpaşa maçında 1-0 öne geçmesine rağmen rakibine 2-1 yenilmişti.

Lukac bu sefer kurtaramadı

Kayserispor maçına kadar aleyhine 4 kez penaltı kararı verilen Akhisar Belediyespor'un rakipleri bu penaltılardan 3'ünü gole çevirememişti.

Kaleci Milan Lukac, Trabzonsporlu N'Doye ve Kasımpaşa'dan Scarione'nin vuruşlarını kurtarmış, Gaziantepsporlu Muhammet Demir de penaltı vuruşunda topu auta yollamıştı.

Tek penaltı golünü Antalyasporlu Samuel Eto'o'dan yiyen Lukac, dün de Biseswar'ın iki vuruşunda gollere engel olamadı. Sırp kaleci bu sezon ilk kez kalesinde 3 gol birden gördü.

Haberin Devamı

Hugo Rodallega 10. golünü attı

Kayserispor'a karşı 2 gol birden atan Hugo Rodallega bu sezon 10. golüne ulaşmasına rağmen takımının mağlubiyetini engelleyemedi. Ege temsilcisi daha önce Rodallega'nın gol bulduğu müsabakalardan sadece Kasımpaşa maçından puan çıkaramamıştı.

Gol sayısında Beşiktaşlı Mario Gomez'i yakalayan Rodallega, Gomez'le 13 gollü Samuel Eto'o'nun ardından en fazla gol atan ikinci oyuncu konumunda bulunuyor.

Douglao Galatasaray maçında yok

Kayserispor karşısında bu sezon 8. sarı kartını gören Douglao, ligdeki Galatasaray maçında forma giyemeyecek. Akhisar Belediyespor, daha önce Douglao'nun forma giyemediği deplasmandaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kasımpaşa maçlarında mağlup olmuştu.

Yeşil-siyahlı ekipte Ahmet Cebe, Güray Vural ve Onur Ayık ceza sınırında bulunuyor. Mustafa Öğretmenoğlu ile ilk kez kaybetti

Bu sezon Süper Lig'de ilk maçına çıkan Mustafa Öğretmenoğlu, ligde en son 6 Aralık 2014'teki Torku Konyaspor'un 2-0 kazandığı Mersin İdmanyurdu maçında düdük çalmıştı.

Akhisar Belediyespor Süper Lig'de daha önce Öğretmenoğlu'nun görev yaptığı müsabakalarda Bursaspor'u 2-1, Kasımpaşa'yı ise 4-2'lik skorlarla mağlup etmişti.

Haberin Devamı

İki kez Galatasaray'a konuk olacak

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nun ilk maçında 17 Aralık Perşembe günü Galatasaray'a konuk olacak Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'de de 20 Aralık Pazar günü sarı-kırmızılı ekiple yine İstanbul'da karşılaşacak.