Beşiktaş Adana Demirspor - Beşiktaş maçında 'yönetim istifa' tezahüratları! Ahmet Nur Çebi, tribünden ayrıldı

Adana Demirspor - Beşiktaş maçında 'yönetim istifa' tezahüratları! Ahmet Nur Çebi, tribünden ayrıldı

28.09.2023 - 01:51 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Adana Demirspor sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Mücadele 4-2'lik Adana Demirspor galibiyetiyle sona ererken tribünlerde bulunan siyah-beyazlı taraftarlardan 'Yönetim istifa' tezahüratları yükseldi.

Adana Demirspor - Beşiktaş maçında yönetim istifa tezahüratları Ahmet Nur Çebi, tribünden ayrıldı

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Beşiktaş, deplasmanda Adana Demirspor'a konuk oldu. Tam 10 eksiği bulunan Adana Demirspor, sahadan 4-2 galip ayrıldı. Adana Demirspor'un gollerini Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan atarken Beşiktaş'ın gollerini Aboubakar ve Rashica kaydetti. 

Haberin Devamı

ADANA DEMİRSPOR'DA 10 EKSİK VARDI

Süper Lig’de geçen hafta Kasımpaşa’ya konuk olan Adana Demirspor’da 3 isim maçta kırmızı kart görmüştü. Ligde erteleme maçında bugün Beşiktaş’la karşılaşan Adana ekibinde statü gereği o günden önce kadroda olmayan isimler de dahil toplam 10 isim forma giyemedi. Demirspor’da Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören; Kevin Rodrigues, Benjamin Stambouli ve Ertaç Özbir Siyah-Beyazlılar’a karşı oynayamadı. Bunun yanı sıra Mario Balotelli, Pape Cisse, Edouard Michut, Arber Zeneli, Florent Shehu, Shahrudin Mahammadaliyev ve Yılmaz Aktaş da maçta kadroda olmayan isimlerdi.

Haberin Devamı

35 YIL SONRA BİR İLK

Beşiktaş aldığı bu mağlubiyetle, 1988 yılından sonra Süper Lig'de Adana Demirspor'a karşı bir kez daha yenilgi ile tanışmış oldu. Siyah Beyazlılar, Süper Lig'de ceza sahası dışından iki gol yediği son iki maçı da Adana Demirspor ile oynadı. 2021-2022 sezonunda Matias Vargas ve Balotelli bunu Adana Demirspor cephesinde başaran isimler olmuştu.

Haberin Devamı

İLK YARININ ARDINDAN AYRILDI

Adana Demirspor maçını yerinden takip eden Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, mücadelenin ilk yarısının ardından protokol tribününden ayrıldı.

'İSTİFA' TEZAHÜRATLARI

Tribünlerde bulunan siyah-beyazlı taraftarların 'Yönetim istifa' tezahüratları sonrası Başkan Çebi, maçın geri kalanını takip etmedi.

Yazarlar