Basaksehir Acun Ilıcalı, Emre Belözoğlu'nun prensini istedi! Transfer için resmi teklif

Acun Ilıcalı, Emre Belözoğlu'nun prensini istedi! Transfer için resmi teklif

04.07.2022 - 18:14 | Son Güncellenme:

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı, gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Türk iş insanının son olarak Başakşehir'de forma giyen tecrübeli futbolcuyu kadrosunda görmek istediği öğrenildi. Acun Ilıcalı'nın Emre Belözoğlu'nun gözde oyuncusu için resmi transfer teklifini ilettiği öne sürüldü. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı, Emre Belözoğlunun prensini istedi Transfer için resmi teklif

Championship'te bu sezon yarışmacı bir kadro kurmak isteyen Hull City'de Acun Ilıcalı devreye geçti. Türk iş insanı gelecek sezon iddialı hamleler yapmak için çalışmalarına hız verdi. Hull City'nin Başakşehir'in yıldızını transfer etmek için çalışmalarına hız verdiği kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

ORTA SAHAYA OZAN TUFAN

Acun Ilıcalı'nın hem sahibi olduğu hem de başkanlığını yürüttüğü Hull City, yeni sezon öncesi orta sahaya flaş bir transfer yaptı. Ada ekibi, Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı kadrosuna dahil etti. Tecrübeli futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalandığı aktarıldı. Ozan Tufan'ın transferi için Fenerbahçe'ye ödenen bonservis bedeli açıklanmadı.

Acun Ilıcalı, Emre Belözoğlunun prensini istedi Transfer için resmi teklif

SERİ'DEN VAZGEÇİLDİ

Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı transfer eden Hull City'de orta saha için gündeme gelen bir diğer isim Jean Michael Seri oldu. Tecrübeli orta saha, Hull City'le görüşmelerde bulunmak için hem şehri hem de stadyumu gezdi. Acun Ilıcalı'nın planları arasında büyük bir öneme sahip olan Jean Michael Seri, transfer görüşmelerinin ardından Championship ekibine imza atmaktan vazgeçti. Tecrübeli oyuncunun yeni rotasının Arap ülkeleri olabileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

ACUN ILICALI'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde Hull City'deki son durum hakkında açıklamalarda bulundu. Championship ekibinin transfer çalışmalarını aktaran Acun Ilıcalı, "Hayalini kurduğum isimlerin yüzde 90'ı bizim takımda olacak. Bu söylemesi kolay bir şey ancak günde 6-7 saatimi telefonda transfer görüşmesi yaparak geçiriyorum" dedi.

Acun Ilıcalı, Emre Belözoğlunun prensini istedi Transfer için resmi teklif

Hatayspor'dan ayrılan Adama Traore'yi de transfer etmek istediklerini belirten Acun Ilıcalı, "Adama Traore, çok iyi bir oyuncu ve ülkesi için sadece 3 ay önce Afrika Uluslar Kupası'nda forma giydi" açıklamasını yaptı.

YENİ HEDEFİ BAŞAKŞEHİR'DEN

Transfer çalışmalarında ağırlığını Türkiye'ye veren Acun Ilıcalı bu kez Emre Belözoğlu'nun prensini istedi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Hull City, Youssouf Ndayishimiye'yi transfer etmek için harekete geçti. Championship ekibinin, transfer için Medipol Başakşehir'e teklifini ilettiği aktarıldı.

Acun Ilıcalı, Emre Belözoğlunun prensini istedi Transfer için resmi teklif

SONRAKİ SATIŞTAN PAY VERİLECEK

Medipol Başakşehir, Burundili orta sahayı, 2020-2021 sezonu devre arasında 2 milyon 150 bin euro karşılığında transfer etti. Turuncu-lacivertliler genç oyuncunun bir sonraki satışından yüzde 20 payın Yeni Malatyaspor'a verileceğini belirtti.

Haberin Devamı

ÇOK YÖNLÜ

Merkez orta sahada forma giyen Youssouf Ndayishimiye çok yönlü olmasıyla dikkat çekiyor. 23 yaşındaki oyuncu önlibero ve stoper pozisyonlarında da oynayabiliyor. Youssouf Ndayishimiye geçtiğimiz sezon Başakşehir'de 28 müsabakada oynadı. Tecrübeli orta saha 1 gol ve 3 asist üretti.