Magazin Achraf Hakimi'ye eşinden rekor tazminat talebi!

Achraf Hakimi'ye eşinden rekor tazminat talebi!

26.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

PSG'nin yıldızı Achraf Hakimi, taciz suçlaması sonrası eşi Hiba Abouk ile mahkemelik olurken rekor bir tazminat talebi geldi

Achraf Hakimiye eşinden rekor tazminat talebi

PSG'nin yıldızı Achraf Hakimi, maruz kaldığı taciz suçlaması sonrası eşi Hiba Abouk ile boşanma aşamasına gelmişti. Eşi, boşanma davasında yıldız oyuncudan rekor bir tazminat talep etti.

Haberin Devamı

DEV TAZMİNAT DAVASI
Marca'ya göre; ünlü modelin, kocası için "dolandırıcılık ve medeni varlıklarının kötü yönetimi" nedeniyle dava açmaya karar verdiği belirtildi. Hiba Abouk, boşanma sırasında Hakimi'nin tüm varlığının annesinde olduğunu fark edince harekete geçti. Ünlü model, 10 milyon euroluk tazminat davası açarken, Faslı oyuncu, 2 milyon euro ile olayı tatlıya bağlamaya çalışıyor.

Achraf Hakimiye eşinden rekor tazminat talebi

HAKIMI'NIN ANNESİ KONUŞTU
Hakimi'nin annesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Oğlum servetini devrettiğini bana söylemedi. Kendisini korumak için böyle bir önlem almış Benim bir bilgim yok. Bu doğru olsa bile sorun ne? O kadından kurtulmak için bunu yapmıştır." ifadelerini kullandı.

Achraf Hakimiye eşinden rekor tazminat talebi

"İYİ OLDUĞUM GÜNLER VAR"
Ünlü oyuncu ise boşanma kararıyla ilgili olarak "İyi olduğum günler var. Darbelerle nasıl başa çıkacağınızı bilmeniz ve bazen karmaşık olan kararlar vermeniz gereken günler var. Bu biraz dengenizi bozabilir. Ayrıldığınızda hayatınızı yeniden yapılandırırsınız. Üzerimizdeki baskıyı atmamız gerekir." dedi.

Haberin Devamı

Achraf Hakimiye eşinden rekor tazminat talebi

"MADDİ ŞEYLERE TAKINTIM YOK"
Ayrıca, "Evden bir elim önde, bir elim arkada ayrıldım. Ailemin desteği olmadan... Bunu yapmak zorundaydım çünkü çevrem ne büyümeme ne de özgürleşmeme izin veriyor. Kendim için savaşmayı tercih ettim. Maddi şeylere takıntım sıfır." ifadelerini kullandı.