Yengeç’teki tutulma neler getiriyor?

Tutulmanın yükselen burcunuza göre getirdiği temalara bakalım

2 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek olan tam Güneş tutulması, genel olarak önümüzdeki altı ay boyunca gündemimize gelecek konuları renklendirecek. Bu dönemde Yengeç burcundaki Kuzey ay düğümü hayatta duygusal açıdan önemli bulduğumuz, bağlandığımız, koruduğumuz şeylere daha çok zaman ayırmanın ve yönelmenin yararlı olacağını söylüyor. Kişisel gelişimimiz açısından önümüzdeki altı ay boyunca ailemizi, sevdiklerimizi düşünmek, duygusal bir yakınlık kurmak, kollamak ve korumak önem kazanmakta. Eğer bu dönemde ne pahasına olursa olsun, sadece kişisel hırs ve isteklerimiz yönünde ilerlemek istersek, bunun sonunda pek yararlı sonuçları olmadığını göreceğiz.

Haberin Devamı

Dolayısı ile astrolojik haritanızda Yengeç ve Oğlak burcunun hangi evlerde olduğuna bakın. Yengeç’in bulunduğu evin konularını güçlendirmeli, büyütmeli ve geliştirmeli, Oğlak’ın olduğu konulara ise daha dikkatli yaklaşarak, bu alanın çok da verimli sonuçlar vermeyebileceğini ve sonuçta sizi mutsuz edebileceğini farketmelisiniz. Kuşkusuz bu dönemde, Satürn ve Pluton da Oğlak burcunda iken, Oğlak adeta molozların dolduğu bir inşaat alanına benziyor, molozları temizlemek ve bu alanda gerçekçi bir dönüşüm yaratma sorumluluğu hissedebiliriz. Şimdi yükselen burcunuza göre 2 Temmuz Yengeç tutulmasının önümüzdeki 6 ay boyunca özellikle hangi konulara işaret ettiğine bakalım:

Yükselen Koç’lar, gelecekle ilgili beklenti ve ümitlerinizi daha fazla düşündüğünüz, gruplara ve sosyal çalışmalara daha çok odaklandığınız bu dönemde eviniz, aileniz ve yerleşiminizle ilgili daha çok şey yapabileceğinizi görebiliriz. Yükselen Boğa’lar özellikle kariyer, sorumluluklar ve mesleki konulara zaman ayırırken, yakın çevrenizde değişiklikler, hassasiyetler, ailevi uğraşlar, kardeşler ve iletişim, tasarım konuları daha çok önem kazanıyor. Yükselen İkizler, uzakları, akademik konuları, yolculukları ve yeni şeyler keşfetmeyi düşündüğünüz bu dönemde, gelirlerinizi, kazançlarınızı, birikimlerinizi daha fazla korumak ve geliştirmek isteyeceksiniz. Yükselen Yengeç’ler, bu dönemde bazı endişeler, huzursuzluklar, finansal konularda değişiklikler yaşarken, kişisel konularda, sağlık ve olaylara bakış açılarını daha sağlam tutmak durumundalar. Yeni adımlar içindesiniz. Yükselen Aslan’lar ilişkiler, evlilik, ortaklıklar ve kimi zaman karşıt durumlarla uğraşmak durumunda olduğunuz bu dönemde bazı kabullenmeler, hassasiyetler ve tam olarak kontrol edemediğiniz koşullar dikkat çekmekte. Yükselen Başaklar, özellikle işle ilgili değişiklikler, düzen, hizmet ve sağlık konuları ile daha fazla uğraştığınız bu dönemde, ailenizin geleceği ve gelecek yönündeki planlara, koruma, kollama ve annelik etme konularına daha çok zaman ayırabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yükselen Terazi’ler, kişisel yaratıcılığınızı, aşk hayatınızı, keyifleri ve çocuklarla ilgili konuları öne çıkaran bu dönemde gerek ailenizi, statünüzü, evlilik gibi konuları daha çok geliştirebileceksiniz. Yükselen Akrep’ler ailenizle, yerleşim ve evle ilgili gelişmelerin sizi meşgul ettiği bu dönemde, uzaklarla, eğitimle ya da yabancılarla ilgili alanlarda ilerlemeler olabilir. Yükselen Yay’lar, yakın çevrenizin, iletişim ve eğitimin, zihinsel uğraşların gündemde olduğu bu dönemde bazı endişeler, ortaklı konular, miras, borç, alacak gibi konular da dikkat çekebilir. Yükselen Oğlak’lar, parasal konulara, birikimlerinize ve harcamalarınıza önem verdiğiniz bu dönemde, evlilik, anlaşmalar ve karşılıklı konularla daha çok ilgilenmek ve denge bulmak durumundasınız. Yükselen Saka’lar, şahsi işlerin, yeni adımların ve başlangıçların öne çıktığı bu dönemde, iş, düzen ve sağlık konularına daha çok zaman ayırmanız yararlı olacak. Yükselen Balık’lar, kimi zaman elde olmayan, gayptan gelen konuların, dışınızdaki gelişmelerin ağır bastığı bu dönemde, çocuklarınız, sevdikleriniz, aşk hayatınız ve yaratıcılığınızla ilgili alanları daha çok besleyebilir ve geliştirebilirsiniz.

Haberin Devamı