Büyüklere Oyuncaklar

Türkiye’nin hobi ve aktivite festivali Big Boyz Festival, bu yıl 15 – 16 Haziran tarihlerinde 3. kez düzenleniyor. İstanbul Kemer Country Club’da macera ve eğlencenin zirve yapacağı, ‘büyüklere oyuncaklar’ konseptinde, bu yıl aksiyonun dozu biraz daha artacak gibi görünüyor. Festivalin detaylarını organizasyonun ev sahipliğini yapapan Alice İstanbul 'un kurucusu Tolga Alişoğlu anlattı.

- Big Boyz Festival’i kısaca anlatabilir misiniz?

Dünya genelinde ‘toyz for big boys’ büyüklere oyuncaklar kavramından yola çıkan bir hobi ve aktivite festivali düzenliyoruz. Yakın zamanda bu festivali artık yurt dışına taşımak en büyük isteğimiz. Hobi arayışında olanlar ve hobiyi hayatının parçası haline getirenler için dolu dolu geçiyor. Otomobilden motosiklete, uçaktan deniz araçlarına kadar farklı kulvarlarda ‘büyüklere oyuncaklar’ diye tabir ettiğimiz farklı firmaların getirdiği çok değişik hobi ve aktivite araçları misafirlerle buluşuyor. İş hayatının sıkışmışlığı içinde zihnini, ruhunu bu sıkışmışlıktan kurtarmak için herkesin merak ettiği, oynamaktan keyif aldığı büyüklere oyuncakları ve hobi araçları bir araya geliyor. Uçaktan kanoya, motosikletten drone’a, tekneden otomobillere kadar birçok oyuncağı bir araya getiriyoruz ve misafirlerimizin hem deneyimlemesini hem de yakından incelemesini sağlıyoruz.

Haberin Devamı

Büyüklere Oyuncaklar

- Bu yılki festivalde neler var?

Efsane arazi aracı Mercedes-Benz Unimog, dünyanın çok saygı duyulan ve yüksek performansa sahip spor otomobillerinden biri olan Lotus, Mercedes-Benz X-Class V6’yı bu yıl misafirlerimize deneyimleteceğiz. Yüzlerce motosiklet ve V8 araçlarından oluşan dev kortejle gerçek anlamda bir görsel şölene dönüştürmeyi planlıyoruz.

- Büyükler için başka ne tür oyuncaklar var?

Festival, en keyifli ve heyecanlı macera/aksiyon oyunları ile katılımcıların, adrenalini zirvede hissetmelerini sağlayacak diye düşünüyorum. Katılımcılar “Orta-kafa-gol” VR oyunu ile olağanüstü eğlenceli bir futbol keyfi yaşarken, diğer taraftan fotoğrafçılığın püf noktalarını öğrenecek. Xbox ile oyun deneyimi, Icaros uçuş simülatörünü testi, poligonda atış eğitimi, Metal Hobi ile iş makinaları deneyimlemeye, Pitbike yarışları DJI Drone kullanımı, özel hazırlanacak parkurda ATV kullanmaktan DTV test sürüşlerine, Pony ile binicilik eğitimi, balta atma yarışması, golf, kaykay, paten ve BMX gösterilerine kadar hobi tutkunlarının aradıkları her şeyi bulmalarını sağlamayı amaçlıyoruz.

Haberin Devamı

İstanbul’un en büyük deneyim alanına sahip bu etkinlikte, katılımcılarımıza nefes kesen macera dolu aktiviteler, hobiler, alana özel dizayn edilen keyifli alışveriş noktaları, çılgın partileriyle aksiyon ve macera tutkunlarına unutamayacakları 2 gün yaşatmayı umuyoruz. Bu yıl festivalin 2. günü Babalar Günü’ne denk geliyor. Dolayısıyla babasına eğlenceli heyecan, aksiyon macera dolu bir hediye vermek isteyenler için en güzel hediye olacak.

- Festival ziyaretçilerinden geri dönüşler nasıl oluyor?

Festival’e katılanlar bugüne kadar hiç bu kadar oyuncağı bir arada görmedikleri için adeta keyfin zirvesine ulaşacaklar. Yeni dostluklar ve yeni maceralara festivalde adım atabilecekler. Her sene artan sayıda katılımcımız dev bir ailenin parçası oluyor. Bu sene 100’e yakın marka ile 10.000’den fazla ziyaretçimizi ağırlamayı bekliyoruz.

Haberin Devamı