Peeling yöntemleri ile cildinizdeki sorunlardan kurtulmak için en ideal aylardayız.

Peeling yöntemleri ile cildinizdeki sorunlardan kurtulmak için en ideal aylardayız.

Peeling yöntemlerini uygulamanın belirli zamanları vardır. Dolayısı ile sonbahar ve kış mevsimi en ideal aylardır. Ciltteki akne, sivilce izleri, derin ve ince kırışıklıklar, güneş lekeleri gibi cilt sorunları. Veya tam tersi, cildinizde bu saydığım sorunlar olmasa dahi cildinizi tazeleyip, yenilemek için peeling yöntemlerini uygulatmanız son derece faydalıdır. Mevsim değişikliğinden dolayı cilt derimiz kurur, kalınlaşır ve sert bir tabaka oluşturur geçirgenliği azalır. Yani cilde ne sürülürse, sürülsün cildin alt katmanlarına ulaşmaz, nüfuz etmez. Dolayısı ile cildimiz kırışmaya, yaşlanmaya başlar. Cilt sorunlarını gidermek ve cilt derimizi yenilemek için farklı peeling yöntemleri bulunuyor. Ben her zaman olduğu gibi biyolojik, en doğal ve en zararsız olan peeling yöntemlerini tercih ediyorum.

Haberin Devamı

Peeling yöntemlerinin amacı ve cildimize sağladığı faydaları.

Peeling yöntemleri, cildin üst derisini soyarak alt katmanlardan sağlıklı, taze ve yeni derinin gelmesi amacıyla uygulanan yöntemdir. Ciltte daha sağlıklı genç hücreler oluşturarak, cildin daha parlak, gergin, pürüzsüz, genç görünmesini sağlamaktır. Ciltte oluşan lekeler, güneş lekeleri, akne, sivilce izleri, deri kalınlığı, derin ve ince kırışıklıklar peeling yöntemleri ile giderilir.

Peeling yöntemleri;

Biyolojik peeling yöntemi: Biyolojik peeling yönteminde, üst deriyi soyma bitkisel yöntemlerle uygulanmaktadır. Tamamen biyolojik doğal ve bitkisel bazlı uygulanır.

Diamant Micro Dermabrasion yöntemi: Diamant micro dermabrasion yönteminde, derideki pürüzlü görünümü, sert tabakayı azaltmaya yönelik uygulanan acısız mekanik soyma işlemidir. En çok sivilce, aknelerin bıraktığı izlerin azalması için uygundur. Derinin yüzeysel tabakası soyulduğunda daha pürüzsüz, gergin ve taze bir deri tabakası ortaya çıkar. Diamant micro dermabrasion, ucunda yüksek vakumlayıcı ile ölü cilt hücrelerini emerken, bir elmas ucuyla da kristal tedavi uygular. Bu yöntemle, lekeleri gidermek, kırışıklıkları azaltma, sivilce, akne izlerini silmek amacıyla uygulanan etkili yöntemdir.

Haberin Devamı

Dikkate almanız gereken tek kural!

Peeling yöntemleri uygulamasını yaptıracağınız, uzmanı ve kurumları son derece dikkatli seçmenizde fayda vardır.

Sonuçta cilt sizin cildiniz!!

Sağlıklı ve güzellik dolu günler dileği ile!!!

Int. Dipl. Kozmetisyen

Nesrin Sürer

Cilt ve vücut probleminizi yazın, alttaki adreslere gönderin cevaplayayım

www.enesbioestetikcenter.com

www.enesbeautyjoutnal.com

www.enesbiocosmetic.com

www.oxybronz.com