“Hayal Perdesi” aralanıyor…

Malumunuz uzun bir pandemi süreci yaşadık. Zamanımızın çoğunu evimizde geçirdiğimiz bu süreçten sonra da hayatımızın her alanında akseuarlarımızı kullanmayı özledik.

Farklılığı, yeniliği ve özgünlüğü seven biri olarak dikkat çekici bir koleksiyonla tanışmak beni heyecanlandırdı. Asırlara meydan okuyan gölge oyunu Karagöz-Hacivat, bu defa bir takı koleksiyonuna ilham oluyor. JCM London tarafından üretilen ve Hayal Perdesi adını alan tasarımlar oldukça farklı ve hoş.

Çocukluğunun ramazanlarına bir gönderme...

Haberin Devamı

Karagöz – Hacivat, JCM London tasarımcısı Cenk Esertepe’nin çocukluğunun Ramazanlarına bir gönderme olarak yeni bir koleksiyona ilham oluyor. JCM London’ın Hayal Perdesi koleksiyonu, kusursuz zanaatı ve el işçiliğini otantik tasarımlarında bir araya getiriyor. Tüm parçalarının usta Karagöz - Hacivat zanaatkarları tarafından elde yapıldığı Hayal Perdesi’nde kullanılan yüksek kalite kristal taşlar, parçalara ışıltı katıyor.

Karakterlerin orijinal versiyonları ise geleneksel şekilde deriden yapılarak özel boyalarla renklendiriliyor. Karagöz, Hacivat, Beberuhi, Tuzsuz Deli Bekir, Nigâr ve Soytarı karakterlerinin küpe ve kolyelerine satış noktalarından ve web sitesinden ulaşılıyor.

Bir dikkat çeken konu ise floral ile çiçek kokulu bahar esintileri…

JCM London’un bir başka koleksiyonu Floral ise ilkbaharı kolye ve küpelere getiriyor. Göz alıcı şıklığı ve özenli el işçiliğiyle detaylı bir çalışmanın ürünü olan tasarımlar, renkleriyle de içinde bulunduğumuz mevsimi yansıtıyor. Beyaz, sarı, kırmızı, pembe ve birçok farklı renkteki kolye ve küpeler, kimi zaman da payetlerle süslenerek farklı tarzlarda kullanılabiliyor.

JCM London tam 5 farklı noktada

JCM London’ın internet sitesinden online alışveriş yapılabiliyor. Bunun yanı sıra yeni eklenen adreslerle birlikte tam beş farklı noktada JCM London tasarımlarına ulaşılabiliyor. Gizia Gate, Galeries Lafayette, Brandroom Kanyon, Brandroom Bodrum ve Collection Point Store, JCM London’a ev sahipliği yapıyor.

Benim oldukça ilgimi çekti, sizlerle de paylaştım.ruhu olan, bir hikayesi olan her şey güzel.

Haberin Devamı

Sevgiyle kalın...