Geri Dön
Gemma Collins kimdir?

Gemma Collins kimdir?

Gemma Collins, seks kasedini satılığa çıkartmasıyla bir anda gündemi sarstı. Peki Gemma Collins kimdir? Gemma Collins nerelidir? İşte Gemma Collins hakkında bilmeniz gerekenler...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Gemma Collins kimdir?

Gemma Collins, sosyal medyayı sarsan bir açıklamayla gündeme geldi. Seks kasedini satışa çıkartacağını duyurmasının ardından bütün gözler onu çevrildi. Herkesin merak ettiği soru "Gemma Collins kimdir?" oldu. Teker teker gidelim. Gemma Collins bir televizyon ünlüsü. 31 Ocak 1981 yılında İngiltere'de dünyaya gelen Gemma Collins ülkesinin en bilinen televizyon ünlülerinden biri. Romford'da dünyaya gelen Collins bir tiyatro okulundan mezun oldu.

Gemma Collins nasıl meşhur oldu?

Gemma Collins'in popülerliği televizyon sayesinde oldu dersek hiç de yanlış sayılmaz. Gemma Collins, özellikle ülkesi İngiltere'de pek çok televizyon programında görev aldı. Bu TV yapımları arasında 'The Only Way Is Essex' ve Türkiye'de de bir dönem yayınlanmış olan 'Big Brother'ın İngiltere'deki 'Big Brother Ünlüler' versiyonu yer alıyor.

Gemma Collins özel hayatı

Gemma Collins, sık sık özel hayatıyla gündeme gelmesiyle biliniyor. 2011 yılında Heat adlı magazin dergisine verdiği pozlarla aylarca konuşulan Collins, Haziran 2013'te ise otobiyografisini yayınladı. 'Basically: My Real Life as an Essex Girl' adını taşıyan otobiyografisi yayımlandığı andan itibaren çok satanlar listesinde kendine yer buldu. Collins, bir dönem tıpkı kendisi gibi bir televizyon ünlüsü olan James 'Arg' Argent'la birliktelik yaşadığı da basına yansımıştı. Hatta iddialara göre Argent'la ilişkisi halen daha devam ediyor.

Gemma Collins neden gündem oldu?

37 yaşındaki reality şov yıldızı Gemma Collins'in son günlerde çok konuşulmasının sebebi ise parneriyle ilişkiye girerken kameraya çektiği görüntüleri 1 milyon pound'a satılığa çıkartması yüzünden oldu. Partnerinin kim olduğunu sır gibi saklayan ve videodaki kişinin sevgilisi olduğu konuşulan Argent mı değil mi sorularına cevap vermeyen Collins, sakladığı bu görüntüleri zaman zaman kendisini tatmin etmek için çektiğini söyledi. Gemma Collins, 1 milyon pound ile uzun bir tatile çıkmayı planladığını belirtti.

Gemma Collins kimdir

Gemma Collins kimdir

Gemma Collins kimdir

Gemma Collins kimdir

Gemma Collins kimdir

Gemma Collins kimdir

Benzer İçerikler