Geri Dön
Celine Dion'dan hayat dersi: Şov devam etmeli!

Celine Dion'dan hayat dersi: Şov devam etmeli!

'My Heart Will Go On'la tanıdığımız Kanadalı şarkıcı Celine Dion, acı bir haberle sarsıldı. Annesini kaybeden şarkıcı, hepimize ders verecek bir harekette bulunmuş. Annesini kaybettikten sadece saatler sonra sahne almış...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Olgunlukla karşılamalıyız

Hayat, problem çözmekle geçiyor. Nefes aldığımız sürece bu sınav devam edecek. Tam bir şeyleri çözerken, rahat bir nefes alırken bir başka problemle karşılaşacağız. Önemli olan problemlere, sorunlara karşı tutumumuz. Başımıza gelen her şeyi olgunlukla ve sakinlikle karşılamayız mümkün mertebe. 'Titanic' filminin unutulmaz şarkısı 'My Heart Will Go On'la tanıdığımız Celine Dion hepimize hayat dersi vermiş.

Konserini iptal etmemiş

Kanadalı şarkıcı, Miami'deki konserinden sadece saatler önce annesini kaybetmiş. Bir insanın şu hayatta yaşayabileceği en büyük acılardan biri annesini ya da babasını kaybetmek. O da bu acıyı tatmış. Hem de konser öncesinde. Siz olsanız ne yapardınız bilemiyorum ama Celine Dion, 'Celine Dion'luğunu konuşturmuş. Konserini iptal etmemiş. "Şov devam etmeli!" diyerek acısını hayranlarının desteğiyle aşmayı seçmiş.

Şov devam etmeli!

Herkesin acıyı bal eyleme süreci farklı. Ancak kesin olan bir şey var, o da bu hayatta yaşadığımız acıların, sevgilerin, iyi ya da kötü bütün duyguların bir anlamı, bir zamanlaması var. Celine Dion, değiştiremeyeceği acı bir gerçeği olduğu gibi kabul edebilme cesareti sergilemiş. Ödülünü de hayranlarının sevgisini hissederek almış. Bir eksi, bir artı. Hayat sandığımızdan çok daha kıymetli ve büyülü. Annesi üzerinden bize hayat dersi verdiği ve "Şov devam etmeli" diyerek bizlere akışta olmanın gücünü hatırlattığı için Celine Dion'a gönlümüzde ayrı bir yer açmalıyız.

can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler