Geri Dön
Gökten yağan yüzlerce kuş UFO saldırısı paniği yarattı

Gökten yağan yüzlerce kuş UFO saldırısı paniği yarattı

ABD'nin Utah eyaletinde gökyüzünden bir anda yüzlerce ölü kuşun yere düşmesi, UFO ve uzaylı saldırısı korkusuna yol açtı.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Sıradan bir günde evinizden çıkıp okula ya da işe giderken yaşamayı umacağınız son şey gökten ölü kuş yağması olabilir.

İşte tam da böyle bir olay ABD'nin Utah eyaletinde meydana geldi. Gün ortasında açık gökyüzünden bir anda 200 kadar ölü kuş yere düştü.

Draper kentinde yaşanan olayda kent sakinleri yaşanan duruma bir anlam veremedi. Komplo teorisyenleri ise kuş yağmuruna bir UFO tarafından düzenlenmesi muhtemel saldırının sebep olabileceğini öne dürdü.

Kent sakinlerinden Lacey Brown, arabasını sürerken birden yüzlerce kuşun sanki yaprak gibi gökten düşmeye başladığını gördüğünü söylüyor.

YouTube'da yayın yapan popüler komplo teorisi kanalı SecureTeam10, toplu kuş ölümlerinin bir uzaylı saldırısı sonucu yaşandığını öne sürdü.

Kuş ölümleri hakkında bir video yayınlayan kanal, geçtiğimiz yıl ve bir önceki yıl, dünyanın birçok yerinde gökten yağan ölü kuş vakalarının görülmesi, belki de bir UFO'nun kuşlara saldırması ve geçmişte yaşanan benzer örneklerde kuşların sert bir darbe sonucu ölmediğinin tespit edilmesi gibi konuları masaya yatırıyor.

Komplo teorisyenlerinin aksine kent polisi, toplu kuş ölümü vakasının sert bir nesne ile çarğışma sonucu gerçekleşmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler