Kültür Sanat Circoloco 10 Aralık'ta İstanbul'da!

Circoloco 10 Aralık'ta İstanbul'da!

05.12.2022 - 17:18 | Son Güncellenme:

10 Aralık Cumartesi günü İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan etkinlikte Rampa, Seth Troxler, PAWSA, Carlita, Desiree, O.Bee ve Sossa sahne alacak.

Circoloco 10 Aralıkta İstanbulda

Saat 16:00’da başlayacak olan etkinlik gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek. İbiza’nın dev markası Circoloco, Türkiye’nin en iyi promoterlarından Monkey Project işbirliği, Onassis Music ve FC Entertainment eşliğinde dünyanın pek çok şehrinden müzik severlerin rotasını İstanbul’a çeviriyor. 

Haberin Devamı

22’den fazla ülke ve 40’tan fazla şehirden katılımcının bilet satın aldığı etkinlikte, en çok bilet satın alan şehirlerin arasında İstanbul’dan sonra Londra, Berlin, Amsterdam, Tel Aviv, Zürih, Prag, Paris, Kopenhag, Stokholm, Lübnan, Belgrad, Dubai, Atina, Sofya ve Beyrut yer alıyor. Şu ana kadar İstanbul’da yapılmış en pahalı ve en büyük kapalı alan elektronik müzik etkinliğine 8000’den fazla kişinin katılımı bekleniyor.

Gecede iki Türk asıllı sanatçı da var. Yarı Türk, yarı İtalyan Carlita ve New York’ta yaşayan Türk asıllı DJ/ Müzik yapımcısı O.Bee gecede yer alan isimler arasında.

İlk kez bir elektronik müzik etkinliğine ev sahipliği yapacak olan Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde, Chill Zone, Food Court, Cocktail Bar köşeleri başta olmak üzere, tek günlük bir festival deneyimi yaşanacak. Vip chill zone’da kokteyl barı devralan İstanbul’un önemli markalarından Lucca, en iyi miksolojistlerin hazırladığı kokteylleri, bu gece özelinde katılımcıların deneyimine sunacak.