Kariyer 12 yaşındaki dövme sanatçısı Ezrah Dormon-Rosen

12 yaşındaki dövme sanatçısı Ezrah Dormon-Rosen

23.03.2018 - 15:05 | Son Güncellenme:

12 yaşındaki Ezrah Dormon-Rosen, Panama'da yaşayan bir dövme sanatçısı. Dünyanın en küçük dövme sanatçılarından olan Ezrah'ın yeteneğini annesi fark etti ve onu Ali Garcia adlı dövme ustasıyla tanıştırdı.

12 yaşındaki dövme sanatçısı Ezrah Dormon-Rosen

Ali Garcia, Panama'nın honolulu şehrinde bir dövme dükkanı işletiyor. Ezrah'ın annesi aracılığıyla Ezrah'la tanışan ve ondaki yeteneği fark eden Garcia, küçük kızı çırak olarak yanına aldı.

Haberin Devamı

Ezrah, Garcia'ya göstermek üzere hazırladığı 20 tasarımla onu büyüledi ve henüz 11 yaşında becerilerini geliştirmek için ufak tefek dövmeler yaparak işe başladı.

İlk başlarda dövme tabancasıyla greyfurt üzerine çizimler yaparak elini alıştıran Ezrah, zamanla müşterilere de dövme yapmaya başladı. Annesinin ve babasının dövmelerini de onların istediği şekilde düzelten küçük dövme sanatçısı, ustası Ali Garcia tarafından "İnanılmaz" olarak tanımlanıyor.

12 yaşındaki dövme sanatçısı Ezrah Dormon-Rosen

Birçok dövme sanatçısının ve dövme dükkanının bulunduğu Honolulu'da yeteneği ve yaşına rağmen başarılı işleriyle nam salan Ezrah, çektiği videolarda akıl hocası ve ustası Ali Garcia'ya sık sık teşekkür edip kendisine verdiği destek için minnettarlığını belirtiyor.

Haberin Devamı

Ezrah gelecek planlarıyla ilgili, "Beni mutlu eden bir şey yapmak istiyorum. Belki de dövme silahımla dünyayı gezmek isterim ya da üniversiteyi kazanınca çantamda dövme ekipmanları taşıyıp bu işten para kazanırım" diyerek dövme sanatçılığından kopmayacağını söylüyor.

Ezrah'ın Instagram adresi