Zalim İstanbul

Zalim İstanbul

Son dakika zalim istanbul haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zalim istanbul gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zalim istanbul haber sayfamızda...

Zalim İstanbul

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 728 zalim istanbul haberi bulunmuştur.
Deniz Uğur'un yeni yılı tatsız başladı! 'Eşim, kızım ve ben hastanedeydik'
Deniz Uğur'un yeni yılı tatsız başladı! 'Eşim, kızım ve ben hastanedeydik' Oyuncu Deniz Uğur, eşi Erdinç Gülener ve kızı Mina Influenza'ya yakalandı. Geceyi ailesi ile birlikte hastanede geçiren Deniz Uğur, sedye üzerinde çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı.
2.01.2024 Cadde
Sıfır makyaj Deniz Uğur! 'Komplekse gerek yok, yaşlanıyoruz'
Sıfır makyaj Deniz Uğur! 'Komplekse gerek yok, yaşlanıyoruz' İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın tiyatro bölümünden 1995 yılında mezun olani, son olarak 'Cenazemize Hoş Geldiniz' filmn de rol alan Deniz Uğur, sosyal medyada sıfır makyaj fotoğrafını yayınladı.
20.11.2023 Cadde
Son görüntüsü çok konuşulmuştu! Mine Tugay'dan 'estetik' açıklaması
Son görüntüsü çok konuşulmuştu! Mine Tugay'dan 'estetik' açıklaması Ünlü oyuncu Mine Tugay, konuk oyuncu olarak katıldığı bir dizideki görüntüsüyle çok konuşulmuştu. Sosyal medya kullanıcılarının estetik yaptırdığını iddia ettiği Tugay, hakkındaki söylentilere kayıtsız kalamayarak 3.8 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler bölümünden bir açıklama yayınladı.
8.01.2023 Cadde
Sera Kutlubey tüm bakışları üzerinde topladı
Sera Kutlubey tüm bakışları üzerinde topladı Sera Kutlubey kendisinin yazdığı 'Plüton'un Düşüşü' adlı kitabının imza günü için geldiği Bodrum'da yaz sezonunu açtı. Bir süre yüzdükten sonra denizden çıkan başarılı oyuncu güzelliği ile herkesi kendine hayran bıraktı. Oyuncu, imza günü için gittiği AVM'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
5.07.2022 Cadde
Gülümse Kaderine Eda kimdir? Eda'yı oynayan Bahar Şahin boyu ve yaşı kaç, nereli?
Gülümse Kaderine Eda kimdir? Eda'yı oynayan Bahar Şahin boyu ve yaşı kaç, nereli? Bahar Şahin, Gülümse Kaderine dizisinde Eda rolüne hayat verecek. Genç oyuncu, Zalim İstanbul ile adından söz ettrimişti. 1997 yılında doğan Bahar Şahin, Umut Vaat Eden Oyuncu ödülüne layık görülmüştü. Peki, Gülümse Kaderine dizisinin Eda'sı Bahar Şahin kimdir?
27.04.2022 Cadde
Berker Güven: Bu gece Nihal'in gecesi, sadece onu konuşalım
Berker Güven: Bu gece Nihal'in gecesi, sadece onu konuşalım 'Zalim İstanbul' ve 'Alev Alev' gibi yapımlarla adını duyuran oyuncu Berker Güven, sevgilisi Nihal Yalçın ile 41. İstanbul Film Festivali'nin ödül törenine katıldı. İkili, kameralara poz verdikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.
21.04.2022 Cadde
Simay Barlas aşkını ilan etti
Simay Barlas aşkını ilan etti Ekrana veda eden ‘Zalim İstanbul’ dizisindeki ‘Damla’ rolüyle adını duyuran, şimdilerde ‘Aziz’de ‘Efnan’ı canlandıran Simay Barlas’ın (23), kısa süre önce kalbini Soner Korkmaz’a kaptırdığı kulağıma gelmişti.
3.01.2022 Cadde
Bahar Şahin'den yeni pozlar: Bir takım kilolar alındı
Bahar Şahin'den yeni pozlar: Bir takım kilolar alındı Son olarak 'Zalim İstanbul' dizisinde rol alan Bahar Şahin, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. İddialı fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, bu karelere bir yenisini daha ekledi.
4.11.2021 Cadde
Berker Güven kaç yaşında, kimdir? İşte Berker Güven dizileri
Berker Güven kaç yaşında, kimdir? İşte Berker Güven dizileri Oyuncu Berker Güven kaç yaşında? Babam filmindeki oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Berker Güven hangi dizilerde rol aldı? İşte Berker Güven'in biyografisi.
11.10.2021 Cadde
Fikret Kuşkan 'El Kızı' dizisinin kadrosunda!
Fikret Kuşkan 'El Kızı' dizisinin kadrosunda! Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Zalim İstanbul' dizisinde rol alan usta oyuncu Fikret Kuşkan, çekimlerine kısa zaman önce başlanan 'El Kızı' dizisinin kadrosuna dahil oldu.
20.08.2021 Cadde
Ozan Dolunay yeni bir aşka yelken açtı
Ozan Dolunay yeni bir aşka yelken açtı Son olarak 'İyi Günde Kötü Günde' adlı dizide rol alan oyuncu Ozan Dolunay, gönlünü model Pelinay Yiğit'e kaptırdı. Çift, aşklarını sosyal medyadan ilan etti.
4.04.2021 Cadde
2020’nin popüler oyuncusu
2020’nin popüler oyuncusu Sosyal medya araştırma şirketi SOMERA’nın yaptığı araştırma ile 2020 yılının ‘En Popüler Kadın Oyuncuları’ belli oldu.
2.02.2021 Cadde
Bahar Şahin apar topar hastaneye kaldırıldı!
Bahar Şahin apar topar hastaneye kaldırıldı! Oyuncu Bahar Şahin, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurmuş ve dizi sitenden ayrıldığını açıklamıştı. Son dönemin yıldızı parlayan oyuncusu, hastanelik oldu.
8.01.2021 Cadde
Alev Alev İskender kimdir? İskender'i oynayan Berker Güven nereli, kaç yaşında?
Alev Alev İskender kimdir? İskender'i oynayan Berker Güven nereli, kaç yaşında? Berker Güven kimdir? Alev Alev dizisindeki İskender karakteri ile son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Güven, 1994 yılında doğdu ve eğitimini Sinema Televizyon Bölümü'nde tamamladı. İşte, Berker Güven dizileri...
24.12.2020 Cadde
Kanal D dizileri Latin Amerika’da
Kanal D dizileri Latin Amerika’da Kanal D dizileri, Latin Amerika’da yayılmaya devam ediyor. Dizilerin dağıtımını üstlenen Kanal D International, bölgeyi kapsayan yeni anlaşmalarının duyurusunu yaptı.
29.11.2020 Cadde
Produ Awards’ta aday gösterildi
Produ Awards’ta aday gösterildi Berker Güven, Kanal D’de yayınlanan ‘Zalim İstanbul’ dizisinde canlandırdığı Nedim karakteriyle Latin Amerika’nın Emmy’si olarak kabul edilen Produ Awards 2020’de ‘Yabancı Dilde En İyi Erkek Oyuncu’ kategorisinde aday gösterildi.
7.11.2020 Cadde
Bahar Şahin 15 bin TL'lik telefonunu denize düşürdü
Bahar Şahin 15 bin TL'lik telefonunu denize düşürdü Bir arkadaşının teknede düzenlenen doğum günü partisine katılan genç oyuncu Bahar Şahin, selfie çekmek isterken 15 bin TL değerindeki son model telefonunu denize düşürdü. Oyuncu karaya ayak basar basmaz yeni bir telefon aldı.
7.09.2020 Cadde
'Kendi kabuğumda yaşıyorum'
'Kendi kabuğumda yaşıyorum' “Zalim İstanbul”da canlandırdığı Cemre karakteriyle büyük bir hayran kitlesine kavuşan Sera Kutlubey, “Ben daha çok kendi kabuğumun içinde mutlu yaşıyorum. Deneyimlere de kapalı değilim ama yaşadıklarımı kendime saklamayı seviyorum” diyor.
18.07.2020 Cumartesi
Farah Zeynep Abdullah-Reynmen aşkı belgelendi
Farah Zeynep Abdullah-Reynmen aşkı belgelendi Oyuncu Farah Zeynep Abdullah (30) ile 'Reynmen' lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş (24), geçtiğimiz haftalarda birlikte görüntülenmişti. İkili, dün de Levent’te bir mekanda baş başa yemek yerken objektiflere yakalandı.
10.07.2020 Cadde
Bahar Şahin: Sadece yanağından öptüm
Bahar Şahin: Sadece yanağından öptüm Oyuncu Bahar Şahin, geçen ay final yapan ‘Zalim İstanbul’daki rol arkadaşı Ozan Dolunay ile öpüşürken görüntülenmişti.
2.07.2020 Cadde
Farah Zeynep Abdullah kimdir, Reynmen ile sevgili mi?
Farah Zeynep Abdullah kimdir, Reynmen ile sevgili mi? Magazin gündeminde Farah Zeynep Abdullah ile Reynmen'in birlikte görüntülenmesi damga vurdu. İkilinin tenis oynarken samimi görüntüleri dikkat çekti. Farah Zeynep Abdullah ve Reynmen sevgili mi? sorusu akıllar geldi. İşte Farah Zeynep Abdullah'ın yaşamı ile ilgili detaylar...
25.06.2020 Cadde
Mine Tugay kimdir, kaç yaşında? Mine Tugay biyografisi
Mine Tugay kimdir, kaç yaşında? Mine Tugay biyografisi Türkiye'nin en beğenilen kadınları arasında yer alan Mine Tugay son paylaşımı ile sosyal medyada gündem oldu. Saçının rengini değiştiren güzel oyuncunun paylaşımın altına binlerce yorum yapıldı. Birçok dizi ve filmde rol alan Mine Tugay'ın son paylaşımının ardından Mine Tugay kimdir, kaç yaşında soruları gündeme geldi. İşte güzel oyuncu hakkında merak edilenler...
25.06.2020 Cadde
Bahar Şahin aşkı partnerinde buldu!
Bahar Şahin aşkı partnerinde buldu! Bahar Şahin, kendisi gibi oyuncu olan Cenan Adıgüzel'le birlikteyken, 'Zalim İstanbul' setinde yakınlaştığı iddia edilen Ozan Dolunay'la, Bostancı'da bir mekanda öpüşürken görüntülendi.
24.06.2020 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (24 Haziran 2020)
Magazin Haberleri Bülteni (24 Haziran 2020) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları...
24.06.2020 Magazin
Zalim İstanbul sezon finali (39. bölüm) full izle... Zalim İstanbul yeni sezon ne zaman başlayacak?
Zalim İstanbul sezon finali (39. bölüm) full izle... Zalim İstanbul yeni sezon ne zaman başlayacak? Zalim İstanbul 39. bölümü ile sezon finali yaptı. Son bölüm yine heyecan fırtınası estirdi. Cenk'in ölümü ise herkesi derinden yaraldı. Son bölümü full izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.
23.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zalim İstanbul ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.