Yıl

Yıl

Son dakika yıl haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yıl gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yıl haber sayfamızda...

Yıl

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 544.290 yıl haberi bulunmuştur.
Sporun Oscar gecesi
Sporun Oscar gecesi 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni bu akşam Volkswagen Arena’da yapılacak, 2023 yılının en iyileri açıklanacak.
8.05.2024 Skorer
Galatasaray yıldızlarıyla zafere çok yaklaştı
Galatasaray yıldızlarıyla zafere çok yaklaştı Galatasaray, “Mayıslar bizim” dediği dönemde, üç dünya yıldızı Icardi, Mertens ve Ziyech ile birlikte, Barış Alper’in müthiş form yakalamasıyla zafere çok yaklaştı. Sarı-kırmızılılarda, final haftalarında kusursuza yakın bir takım ortaya çıktı.
8.05.2024 Galatasaray
‘Kadın lider’ Kandilli’nin başında
‘Kadın lider’ Kandilli’nin başında Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nde görev değişimi oldu.
8.05.2024 Gündem
Yargıda usta-çırak dönemi
Yargıda usta-çırak dönemi Adalet Bakanlığı’nca hazırlanan Hakim ve Savcı Yardımcılığı Yönetmeliği Resmi Gazete’de yayımlandı.
8.05.2024 Gündem
Halka açılıp yatırımla büyüyecek
Halka açılıp yatırımla büyüyecek Hububat ve bakliyat ihracat-ithalatının önde gelen firmalarından Armada, halka arza hazırlanıyor.
8.05.2024 Ekonomi
‘Kurbanlık sayısı yeterli’
‘Kurbanlık sayısı yeterli’ Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Kurbanla ilgili hiçbir sıkıntı olmayacak” dedi.
8.05.2024 Ekonomi
Irak pazarına ticaret atağı
Irak pazarına ticaret atağı Beşler Makarna Un, Irak’a tek kalemde 40 bin ton gıda ürünü gönderdiğini, Irak Ticaret Bakanlığı’nın talebini 2 ayda karşıladığını, 20 milyon dolar döviz girdisi sağladığını açıkladı.
8.05.2024 Ekonomi
Rusya’da 5. Putin dönemi
Rusya’da 5. Putin dönemi  Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, başkent Moskova’daki Kremlin Sarayı’nda düzenlenen törenle 5. kez ülkesinin lideri olarak göreve resmen başladı. 1999’dan bu yana Rusya’da devlet başkanı ya da başbakan olarak görev yapan 71 yaşındaki Putin, Kremlin’deki Aziz Andrew salonunda gerçekleşen yemin töreni sonrasında yaptığı konuşmada, “Biz birleşik ve büyük bir halkız. Birlikte tüm engellerin üstesinden geleceğiz, tüm planlarımızı hayata geçireceğiz ve birlikte kazanacağız” dedi. 
8.05.2024 Dünya
Uzayda ikinci görev 8 Haziran’da
Uzayda ikinci görev 8 Haziran’da İlk Türk astronot Alper Gezeravcı’nın uzay görevinin ardından, Türkiye’nin ikinci uzay görevi “yörünge altı araştırma uçuşu” olacak. Türkiye’nin ikinci astronotu Tuva Cihangir Atasever’in uçuşu, 8 Haziran’da ABD’deki Spaceport tesislerinden gerçekleşecek.
8.05.2024 Gündem
CHP’den MHP’ye 7 yıl sonra ilk ziyaret
CHP’den MHP’ye 7 yıl sonra ilk ziyaret Yerel seçim sonrası siyasette diyalog ve müzakere kanallarını açık tutmaya yönelik normalleşme ziyaretlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan ile başlayan CHP lideri Özgür Özel dün de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis’te bir araya geldi.
8.05.2024 Gündem
YENİ KURBANLIK FİYATLARI 2024 | Yurt içi/Yurt dışı kurban kesim hisse bedeli ne kadar? TDV kurbanlık fiyatları belli oldu!
YENİ KURBANLIK FİYATLARI 2024 | Yurt içi/Yurt dışı kurban kesim hisse bedeli ne kadar? TDV kurbanlık fiyatları belli oldu! Kurbanlık fiyatları ile ilgili araştırmalar başladı. Dini bayramlarınızdan olan Kurban Bayramı tarihi yaklaşıyor. Kurban Bayramı'nda kurban kesme ibadetini yerine getirecek olan Müslümanlar 2024 kurbanlık fiyatlarını inceliyor. Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) 2024 yılı vekaletle kurban kesimi hisse bedelini belirledi. Peki, bu yıl yurt içi ve yurt dışı kurbanlık fiyatları ne kadar?
7.05.2024 Bilgi Rehberi
KURBAN KESİM BEDELİ 2024 DİYANET 💢 Vekaletle yurt içi ve yurt dışı kurban kesim bedeli ne kadar oldu, vekalet nasıl verilir?
KURBAN KESİM BEDELİ 2024 DİYANET 💢 Vekaletle yurt içi ve yurt dışı kurban kesim bedeli ne kadar oldu, vekalet nasıl verilir? Kurban kesimi, bizzat yapılabildiği gibi vekalet ile de gerçekleşiyor. 2024 yılı vekaletle kurban kesimi bedeli de Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş tarafından duyuruldu. Bu yıl vekaletle kurban kesimi ne kadar, kaç TL oldu?
7.05.2024 Bilgi Rehberi
Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist Borussia Dortmund!
Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist Borussia Dortmund! UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Borussia Dortmund, Fransa'da PSG'yi Hummels'in golüyle 1-0 mağlup etti ve adını finale yazdırdı.
7.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Ergin Ataman'dan Maccabi Tel Aviv maçı sonrası Türkiye mesajı! Avrupa'da tarih yazdı
Ergin Ataman'dan Maccabi Tel Aviv maçı sonrası Türkiye mesajı! Avrupa'da tarih yazdı Turkish Airlines EuroLeague çeyrek finalinde Panathinaikos sahasında Maccabi Tel Aviv'i 81-72 mağlup ederek seriyi 3-2'ye getirdi ve final four biletini kaptı. Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçının ardından "Bu kez yumruklarımı Türk halkı için kaldırıyorum." dedi.
BioNTech zarar etti! Yeni hedeflerini açıkladılar
BioNTech zarar etti! Yeni hedeflerini açıkladılar Almanya merkezli biyoteknoloji firması BioNTech, 2024 yılının ilk çeyreğinde 315,1 milyon euro net zarar açıkladı.
8.05.2024 Ekonomi
Bakan Kacır açıkladı! "2030’da 100 bin teknoloji girişimciliği"
Bakan Kacır açıkladı! "2030’da 100 bin teknoloji girişimciliği" Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Hacettepe Teknokent'te önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır "2030’da 100 bin teknoloji girişimciliği hedefimize ulaşacağız" dedi.
7.05.2024 Gündem
Ajda Pekkan 'dikkatli yaşıyorum' dedi ve ekledi: 2 kilo alsam deliriyorum
Ajda Pekkan 'dikkatli yaşıyorum' dedi ve ekledi: 2 kilo alsam deliriyorum Ünlü sanatçı Ajda Pekkan Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda 12 Haziran'da yapılacak konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ajda Pekkan, "Ajda Pekkan ve Arkadaşları" ismiyle anılan büyük konserde yer alacak sanatçıların isimlerini açıkladı.
7.05.2024 Cadde
Bakan Kacır duyurdu! Teknoparklarımızın sayısını 2'den 102'ye çıkardık
Bakan Kacır duyurdu! Teknoparklarımızın sayısını 2'den 102'ye çıkardık Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Girişimcileri, üniversiteleri ve yatırımcıları buluşturarak iş birliği imkanları oluşturuyoruz. Geride bıraktığımız 22 yılda girişimcilik ekosistemimizin önemli yapı taşları Teknoparklarımızın sayısını 2'den 102'ye çıkardık" dedi.
7.05.2024 Gündem
Kuveyt ile 6 anlaşma imzalandı! Erdoğan'dan İslam dünyasına çağrı: Filistin Devleti için çalışın!
Kuveyt ile 6 anlaşma imzalandı! Erdoğan'dan İslam dünyasına çağrı: Filistin Devleti için çalışın! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın görüşmesinin ardından iki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı. İletişim Başkanlığı'ndan görüşmeye ilişkin açıklama yapıldı.
7.05.2024 Gündem
6 kişiye çarpıp ölümüne neden oldu! 'Hayatını kaybedenlerin aileleri hakkını helal etsinler'
6 kişiye çarpıp ölümüne neden oldu! 'Hayatını kaybedenlerin aileleri hakkını helal etsinler' Konya'da otomobiliyle yayalara çarparak 3'ü çocuk 6 kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan Sefa Selvi (20) mahkemedeki savunmasında, "Yol karanlıktı. Karanlıktan bir şey geldiğini gördüm. Fren yaptım, ama duramadım. Çarpmamak için refüje manevra yaptım, ancak kazayı engelleyemedim. Olay nedeniyle çok pişmanım. Hayatını kaybedenlerin aileleri bana hakkını helal etsinler" ifadelerini kullandı.
7.05.2024 Gündem
Babası meyve bıçağıyla öldürdü! Yürek yakan detay
Babası meyve bıçağıyla öldürdü! Yürek yakan detay Kayseri’de, babası Yunus Yılmaz (48) tarafından bıçaklanan Buse Erkin (23), hastanede 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Erkin'in, 8 aylık kız bebeğinin olduğu öğrenildi. Öte yandan Erkin'in sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ise yürek dağladı.
7.05.2024 Gündem
SON DAKİKA: Alex de Souza ile anlaşma sağlandı! Eski Fenerbahçeli de ekibinde olacak
SON DAKİKA: Alex de Souza ile anlaşma sağlandı! Eski Fenerbahçeli de ekibinde olacak Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza, 12 yıl sonra Türkiye'ye teknik direktör olarak dönüyor. Alex ile anlaşmanın sağlandığı belirtildi. Eski Fenerbahçeli isim de Alex'in teknik heyetinde yer alacak.
7.05.2024 Antalyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Yıl ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.