Yapmak

Yapmak

Son dakika yapmak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yapmak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yapmak haber sayfamızda...

Yapmak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 138.924 yapmak haberi bulunmuştur.
Sivassporlu futbolcunun menajeri açıkladı! Fenerbahçe'den transfer teklifi
Sivassporlu futbolcunun menajeri açıkladı! Fenerbahçe'den transfer teklifi 2016 yılından beri Sivasspor'da forma giyen 33 yaşındaki kaleci Ali Şaşal Vural'a gelen tekliflerden birinin de Fenerbahçe'den olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...
25.04.2024 Sivasspor
Şenes Erzik: TFF’nin FIFA ve UEFA ilişkileri son derece sağlam
Şenes Erzik: TFF’nin FIFA ve UEFA ilişkileri son derece sağlam Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenes Erzik, gündeme dair açıklamalarda bulundu
25.04.2024 Süper Lig
Acun Ilıcalı'nın satın almak istediği takım ortaya çıktı! Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu
Acun Ilıcalı'nın satın almak istediği takım ortaya çıktı! Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın satın almak istediği yeni kulüp ortaya çıktı. Bu sezon Fenerbahçe'nin de rakibi olan kulüpten konu hakkında resmi açıklama geldi. İşte detaylar...
25.04.2024 Dünyadan Futbol
Numan Kurtulmuş: Afrika ülkeleriyle ilişkilerimizi kazan kazan çerçevesine oturtuyoruz
Numan Kurtulmuş: Afrika ülkeleriyle ilişkilerimizi kazan kazan çerçevesine oturtuyoruz TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Biz Afrika ülkeleriyle ve halklarıyla ilişkimizi kazan kazan üzerine oturtuyoruz. Her alanda müşterek projeler geliştirerek ülkelerin karşılıklı menfaatlerini sağlayacak şekilde geliştirmek istiyoruz" dedi.
25.04.2024 Gündem
Araç içinde 5 dakikada makyaj! İşin sırrı buymuş, stick rahatlığı çok başka
Araç içinde 5 dakikada makyaj! İşin sırrı buymuş, stick rahatlığı çok başka Kimi zaman hazırlanmaya vaktimiz olmayabilir. Bu durumlarda hareket halinde bir araçta da makyajınızı yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak bu kulağa zor gibi görünse de belli başlı malzemeler ve püf noktalarıyla kolayca hazırlanmanız mümkün.
25.04.2024 Makyaj
Bayatlama derdinden kurtarıyor, kıyır kıyır oluyor! Tuzlu kurabiye hamuruna 1 çay kaşığı koyun
Bayatlama derdinden kurtarıyor, kıyır kıyır oluyor! Tuzlu kurabiye hamuruna 1 çay kaşığı koyun Her saatte keyifle tüketilen tuzlu kurabiyeler, çay saatlerinin ve misafir ağırlamanın vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Eğer pastaneden alınan tuzlu kurabiyeleri aratmayacak hatta onlardan daha lezzetli, ev yapımı kurabiyeler hazırlamak istiyorsanız, bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Bu tarif hem sizi bayatlama derdinden kurtaracak hem de kıyır kıyır olacak.
25.04.2024 Püf Noktası
23 Nisan'da çocuğa acımasız tekme! Elindeki balon çarptı diye sinirlendi
23 Nisan'da çocuğa acımasız tekme! Elindeki balon çarptı diye sinirlendi Malatya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını görüntüleyen Mustafa H., elindeki balonu drona çarpan 3'üncü sınıf öğrencisi Talha Ş.'ye tekme attı. Talha Ş.'nin ailesi şikayetçi olurken, Mustafa H., savcılık sorgusunun ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
25.04.2024 Haberler
23 Nisan'da çocuğa acımasız tekme! Elindeki balon çarptı diye sinirlendi
23 Nisan'da çocuğa acımasız tekme! Elindeki balon çarptı diye sinirlendi Malatya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını görüntüleyen Mustafa H., elindeki balonu drona çarpan 3'üncü sınıf öğrencisi Talha Ş.'ye tekme attı. Talha Ş.'nin ailesi şikayetçi olurken, Mustafa H., savcılık sorgusunun ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.  
25.04.2024 Gündem
Faiz kararı belli oldu: Ekonomist Bayram'dan dolar ve altın için yeni tahmin
Faiz kararı belli oldu: Ekonomist Bayram'dan dolar ve altın için yeni tahmin Piyasaların merakla beklediği faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini beklentilere paralel yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki dolar ve altında beklentiler neler? Ekonomist Muhammet Bayram tahminlerini açıkladı.
25.04.2024 Ekonomi
Avrupa'da emlak piyasası kötüleşti
Avrupa'da emlak piyasası kötüleşti Borçlanma maliyetlerinin artmasından bu yana Avrupa emlak piyasalarında görülen durgunluk, yılın başında anlaşmaların 2011'den bu yana en düşük seviyelere inmesiyle daha da kötüleşti.
25.04.2024 Uzmanpara
Arada dağlar kadar fark var! Dişler yemekten önce mi sonra mı fırçalanmalı?
Arada dağlar kadar fark var! Dişler yemekten önce mi sonra mı fırçalanmalı? Dişlerinizi düzenli olarak fırçalamak ağız bakımını sağlamak için atılacak en önemli adımlardan biridir. Ancak bunu yanlış zamanda yapmak bazen tüm çabalarınızın boşa çıkmasına neden olabilir. Kahvaltıdan hemen sonra nefesinizi tazelemek cazip gelse de, sabah ilk iş olarak dişlerinizi fırçalamak daha iyidir. Çünkü yaygın olarak kullanılan kahvaltı yiyeceklerinin çoğu diş minenizi yumuşatarak ona istemeden zarar vermenize neden olabilir.
25.04.2024 Genel Sağlık
Üfleme eğitimi verilen kadın 44. seferde başardı
Üfleme eğitimi verilen kadın 44. seferde başardı Aksaray-Konya Karayolunda jandarmanın "dur" ihtarına uymayarak kaçan kadın sürücü, jandarma ve emniyeti alarma geçirdi. 53 kilometre kaçan kadın sürücü E-90 Karayolunda kovalamaca sonucu yakalandı. Alkolmetreye üflermiş gibi yapıp üflemeyen ve 3 alkolmetre değiştirerek kadına üfleme eğitimi veren polis, üfletme imtihanına girdiği kadın sürücünün 44. üflemesinde promilini alabildi. 0.97 promil alkollü çıkan kadın sürücüye ceza kesilerek ehliyetine el konuldu.
25.04.2024 Haberler
Gök Kubbe yurt sathını saracak! Demir Kubbe'den farkı yok
Gök Kubbe yurt sathını saracak! Demir Kubbe'den farkı yok “Gök Kubbe” adı altında toplanan hava savunma sistemini anlatan ASELSAN Genel Müdürü Mehmet Akyol, “Hava savunma döngüsünde radarlar, komuta kontrol sistemleri, haberleşme sistemleri, atıcı platformlar gibi birçok büyük sistem birlikte çalışıyor” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Survivor All Star'da adaya Berna Canbeldek veda etti
Survivor All Star'da adaya Berna Canbeldek veda etti Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, dördüncü ve son eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
25.04.2024 Cadde
Abdullah Avcı: Kırmızı kart, doğru bir kart
Abdullah Avcı: Kırmızı kart, doğru bir kart Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti. Müsabakanın ardından Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Trabzonspor
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 81 ilden gelen çocuklarla 23 Nisan 1920'deki Meclis açılışının ve 2071 Meclis Oturumu temsiline katıldı. Bakan Tekin, çocukların temsil gösterisinin ardından konuşma yaparak, "Biz çocuklarımıza, gençlerimize bu ülkenin hangi zorluklarla kurulduğunu, bu ülkeyi kuranların ne tür fedakarlıklar yaptığını, bu ülkeyi kuranların nasıl büyük yapılarla büyük güçlerle mücadele ettiğini bir nebze olsun göstermek istedik" dedi.
24.04.2024 Gündem
Hakan Çalhanoğlu'ndan Milan taraftarlarına: Büyük bir intikam oldu
Hakan Çalhanoğlu'ndan Milan taraftarlarına: Büyük bir intikam oldu İtalya Serie A'da Inter ile şampiyonluğa ulaşan Hakan Çalhanoğlu, eski takımı Milan'ın taraftarları için çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 İtalya Serie A
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda ilk profesyonel galibiyetini alan Tobias Andresen: Güzel bir ülke keşfediyorum
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda ilk profesyonel galibiyetini alan Tobias Andresen: Güzel bir ülke keşfediyorum 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 137,9 kilometrelik Marmaris-Bodrum etabını kazanan DSM Firmeneich takımından Tobias Andresen, açıklamalarda bulundu. 
24.04.2024 Diğer
Bakan Tekin'den son dakika öğretmen ataması açıklaması! Kabine toplantısını işaret etti
Bakan Tekin'den son dakika öğretmen ataması açıklaması! Kabine toplantısını işaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, önümüzdeki hafta kabine toplanırsa atanacak öğretmen sayısı açıklanacağını duyurdu.
24.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Berzeg’e ait çok sayıda malzeme bulundu
Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Berzeg’e ait çok sayıda malzeme bulundu Dere yatağında bulunan cesedin Korhan Berzeg’e ait olma ihtimali artıyor! Ekonomist Korhan Berzeg’e ait çok sayıda malzeme bulundu. İşte bulunan malzemeler...
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Haberler
En pahalı yağ sökücüleri solda sıfır bıraktı! Gereken iki şey bulaşık deterjanı ve tuz
En pahalı yağ sökücüleri solda sıfır bıraktı! Gereken iki şey bulaşık deterjanı ve tuz Mutfak ve tuvalet temizliği genellikle herkesin en çok zaman harcadığı alanlardan biridir. Daha kolay ve etkili bir şekilde temizlik yapmak için bulaşık deterjanı tüyosunu denemelisiniz. İçine 2 kaşık ekleyin, neler oluyor izleyin.
24.04.2024 Püf Noktası
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
Markette kan donduran cinayet! Katilden şoke eden savunma
Markette kan donduran cinayet! Katilden şoke eden savunma Bursa’da, markette kendisini hırsızlıkla suçlayan kasiyerle tartıştığı sırada duruma müdahale eden müşteri Ramazan Yılmaz'ı (62) bıçaklayarak öldüren Ömer Z. (41), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan Ömer Z.'nin ifadesi de ortaya çıktı.
24.04.2024 Gündem
Kadıköy'de hastanede dehşet: Güvenlik amiri yardımcısını sopayla döverek öldürdü
Kadıköy'de hastanede dehşet: Güvenlik amiri yardımcısını sopayla döverek öldürdü Kadıköy'de bulunan Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde dün akşam saatlerinde güvenlik amiri Erdal Çaycı tartıştığı güvenlik amiri yardımcısı Atilla Ay'ı sopayla döverek öldürdü.
24.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Yapmak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.