Wiz Khalifa, İstanbul'a geliyor
Wiz Khalifa, İstanbul'a geliyor Rap/Hip Hop müziğin dünyaca ünlü ismi Wiz Khalifa, 4 Temmuz'da İstanbul'da sahneye çıkacak.
12.05.2018 Cadde
Dünyanın en zengin 10 rap şarkıcısı
Dünyanın en zengin 10 rap şarkıcısı Rap'çi denilince akla gelen ilk şey ne yazık ki dolar işaretli kolye. Rap şarkıcılarının kliplerindeki bu kolyeler resmen gözümüze gözümüze sokuluyor, haliyle onları görünce para para para demekten kendimizi alamıyoruz. Rap videolarını izleyince aklına para gelmeyeni dövebilirler, dikkat. Peki rapçiler ne kadar kazanıyor? İşte şarkılarıyla dünyayı kasıp kavuran en zengin 10 rap'çi...
16.03.2018 Müzik
YouTube'un yeni kralı Wiz Khalifa: See You Again
YouTube'un yeni kralı Wiz Khalifa: See You Again Güney Koreli şarkıcı PSY'nin 'Gangnam Style' adlı şarkısının elinde bulundurduğu YouTube'daki en fazla izlenen video rekoru kırıldı.
11.07.2017 Dünya
Wiz Khalifa, YouTube'ta Gangnam Style'ı tahtından indirdi
Wiz Khalifa, YouTube'ta Gangnam Style'ı tahtından indirdi Psy'ın Gangnam Style şarkısının klibi, artık YouTube'da en çok izlenen video değil. Wiz Khalifa'nın 'See You Again' adlı duygusal şarkısı, Psy'ın rekorunu kırdı.
11.07.2017 Teknoloji
Bizden Duyun 19.12.2014
Bizden Duyun 19.12.2014 - Yılın bomba aşkı ortaya çıktı..Gündemden düşmeyen Meryem Uzerli bakın hangi ünlü oyuncuyla el ele görüntülendi?   - Yakışıklı oyuncu, sevgilisiyle gittiği gece kulübünde eski aşkıyla pişti oldu.   - Ozan ve Kenan Doğulu kardeşler evlerini değiş tokuş yaptılar. Peki ama neden?   - Paramparça dizisiyle adından söz ettiren Nurgül Yeşilçay'a rekor teklif !   - Kalın bacaklarından şikayetçi olan ünlü televizyon yıldızı bakın bu şikayetini nasıl dile getirdi?   - Ünlü rapçinin başı seks kasetiyle dertte. Playboy modeli sevgilisiyle seks kaseti ortaya çıkan rapçi kim?
11.09.2019 Magazin