Van

Van

Son dakika Van haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Van gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Van haber sayfamızda...

Van

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 46.563 van haberi bulunmuştur.
Meteoroloji son dakika duyurdu! Pazar günü yurt genelinde değişiyor
Meteoroloji son dakika duyurdu! Pazar günü yurt genelinde değişiyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre pazar günü yurt genelinde yağışlı bir hava etkisini gösterecek. İşte detaylar...
23.04.2024 Gündem
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Fenerbahçe
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’ndan büyük fırsat: 214 arsa satışa çıkıyor
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’ndan büyük fırsat: 214 arsa satışa çıkıyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Van’da 214 muhtelif arsayı yatırım yapmak isteyenler için avantajlı şartlarla satışa çıkarıyor.
23.04.2024 Ekonomi
Dünyaca ünlü Van kedilerinde büyük artış
Dünyaca ünlü Van kedilerinde büyük artış Farklı göz renkleri, bembeyaz tüyleriyle ünü ülke sınırlarını aşan Van kedileri, koruma altında oldukları Van Kedi Villası’nda özenle bakılıyor.
23.04.2024 Gündem
Küçük hanımlar, beyler sahnede
Küçük hanımlar, beyler sahnede Küçük Hanımlar Küçük Beyler Uluslararası Çocuk Tiyatrosu Festivali, Atatürk’ün armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na tiyatro sanatı ile katkıda bulunmak amacıyla bu yıl 19’uncu kez düzenleniyor.
23.04.2024 Kültür Sanat
Son dakika… Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat Meteoroloji haritayı güncellerdi. İstanbul dahil birçok kent için yeniden sağanak alarmı verildi. Orta ve Güney Ege için fırtına uyarısı yapıldı. Peki sağanak ve soğuk havalar kaç gün daha devam edecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
22.04.2024 Gündem
Antalyaspor, Hatayspor karşısında geri döndü!
Antalyaspor, Hatayspor karşısında geri döndü! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Antalyaspor, Hatayspor'u 2-1 mağlup etti.
21.04.2024 Antalyaspor
MHP'den CHP ve DEM açıklaması: İlk icraatları bizleri şaşırtmadı!
MHP'den CHP ve DEM açıklaması: İlk icraatları bizleri şaşırtmadı! MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz yaptığı açıklamada “CHP’nin ‘Kent Uzlaşısı’ adı altında ittifak yaptığı DEM’li belediyelerin ilk icraatları bizleri şaşırtmamıştır” şeklinde konuştu.
21.04.2024 Gündem
Yağışlar devam edecek mi? İl il hava son durum paylaşıldı, salı gününe işaret edildi
Yağışlar devam edecek mi? İl il hava son durum paylaşıldı, salı gününe işaret edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bölge bölge beklenen hava durumu tahminlerini paylaştı. İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere yağmur bekleniyor mu? Hafta başında hava durumu nasıl olacak? Yeni harita yayınlandı. İşte haberin ayrıntıları...
21.04.2024 Gündem
Sınıf ortamında ‘yetenek sizsiniz’
Sınıf ortamında ‘yetenek sizsiniz’ Eline kamerayı alan öğretmenler, matematik, genel kültür soruları, şarkı, tekerleme ile öğrencileri yarıştırıyor. Videolar, sosyal medyada milyonlarca kez tıklanıyor. Öğrenciler adına fan hesapları açanlar bile var.
21.04.2024 Gündem
İzmir merkezli FETÖ operasyonu! 18 kişi tutuklandı
İzmir merkezli FETÖ operasyonu! 18 kişi tutuklandı İzmir merkezli FETÖ operasyonunda esnaf yapılanması ve hücre evlerinde saklanan şüpheliler gözaltına alındı. 36 şüphelinin 18'i tutuklandı.
20.04.2024 Gündem
SON DAKİKA! İran'da 4.4'lük deprem! Van'da da hissedildi
SON DAKİKA! İran'da 4.4'lük deprem! Van'da da hissedildi İran Khoy'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan deprem Van'dan da hissedildi. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem saat 21.01 sularında oldu.
20.04.2024 Gündem
Samsunspor evinde 1 puanı 90+2'de kurtardı!
Samsunspor evinde 1 puanı 90+2'de kurtardı! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Samsunspor ile Adana Demirspor yenişemedi.
20.04.2024 Samsunspor
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'Odacılar' organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'Odacılar' organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Batman merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonlarda "Odacılar" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini belirtii.
20.04.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'Odacılar' organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'Odacılar' organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Batman merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonlarda "Odacılar" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini belirtii.
20.04.2024 Gündem
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm Yurdun batı kesiminde sabaha karşı birçok kentte başlayan şiddetli sağanak ve fırtınayla ilgili Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe alarm verildi.
20.04.2024 Gündem
Elektrik ve gazda mayıs zammı yok
Elektrik ve gazda mayıs zammı yok Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam yapılmayacağını söyledi.
20.04.2024 Ekonomi
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat Meteoroloji’den bir son dakika uyarısı geldi. 'Çok kuvvetli yağış' radara girdi. İstanbul dahil 45 kent için sarı alarm verildi. Bu gece saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için AKOM'dan da bir uyarı geldi. İşte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar için uyarı yapılan iller…
19.04.2024 Gündem
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar kritik soruyu cevapladı
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar kritik soruyu cevapladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar petrolü ve Karadeniz’de petrol keşfine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar ayrıca ‘doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.
19.04.2024 Ekonomi
Kaçak kazı ihbarına gittiler! Ekipleri şoke eden manzara
Kaçak kazı ihbarına gittiler! Ekipleri şoke eden manzara Van’ın İpekyolu ilçesi kırsalında define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü.
19.04.2024 Gündem
Tokat'taki deprem sonrası vatandaşlar geceyi sokakta geçiriyor
Tokat'taki deprem sonrası vatandaşlar geceyi sokakta geçiriyor Tokat’ta merkez üssü Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonrası ilçe merkezinde çok sayıda vatandaş geceyi sokakta geçiriyor.
18.04.2024 Gündem
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) uyarı üstüne uyarı yaptı! Cuma günü kuvvetli yağış ve fırtına geliyor. İller tek tek açıklandı. Cuma günü plan yapanlar dikkat! İşte merak edilen detaylar...
18.04.2024 Gündem
Hakan Çalhanoğlu'ndan Arda Turan itirafı! Kenan Yıldız vurgusu: Ballon d'Or adayı olabilir
Hakan Çalhanoğlu'ndan Arda Turan itirafı! Kenan Yıldız vurgusu: Ballon d'Or adayı olabilir Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu suskunluğunu bozdu. Arda Turan'la ilgili itirafı dikkat çeken Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız'la ilgili övgüde bulundu.
18.04.2024 İtalya Serie A
Bastian Schweinsteiger: Mourinho hiçbir zaman izin vermedi!
Bastian Schweinsteiger: Mourinho hiçbir zaman izin vermedi! Alman eski futbolcu Bastian Schweinsteiger, Manchester United'dan ayrılık sürecini anlattı.
18.04.2024 Dünyadan Futbol
Bakan Yerlikaya açıkladı: 41 ilde zehir tacirlerine operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 41 ilde zehir tacirlerine operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 41 ilde düzenlenen Narkoçelik-12 operasyonlarında 268 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını belirtti.
18.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Van ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.