Ünlüler

Ünlüler

Son dakika ünlüler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ünlüler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ünlüler haber sayfamızda...

Ünlüler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.887 ünlüler haberi bulunmuştur.
Irina Shayk sevgili arıyor! 'Ünlü, yakışıklı ve paralı birine ihtiyacı var'
Irina Shayk sevgili arıyor! 'Ünlü, yakışıklı ve paralı birine ihtiyacı var' Son dönemde özel hayatı ve cesur giyim tarzıyla sık sık gündeme gelen Rus model Irina Shayk'in, NFL yıldızı Tom Brady ile ilişkisinde umduğunu bulamamasının ardından kendine yeni bir sevgili aradığı iddia edildi. Ünlü isme yakın bir kaynak Shayk'in sevgili adayında olmasını istediği özelliklerden bahsederken; Hollywood yıldızı Tom Cruise'un güzel model için 'uygun' olduğunu da söyledi. İşte detaylar...
25.04.2024 Cadde
Barış Arduç'tan 'Yakışıklılığınızın dezavantajını Gupse Özay görüyordur" yorumuna cevap!
Barış Arduç'tan 'Yakışıklılığınızın dezavantajını Gupse Özay görüyordur" yorumuna cevap! Gupse Özay ile Barış Arduç, 'Deliha' filminin setinde başlayan ilişkilerini 2020 yılında nikâh masasına taşımış, 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Bir etkinliğe katılan Arduç'a, oyunculukta yakışıklılığın bir avantaj sağlayıp sağlamadığı soruldu. Ünlü isim, "Yakışıklılığınızın dezavantajını eşiniz görüyordur" yorumuna verdiği yanıtla gündem oldu.
25.04.2024 Cadde
Aldığı kirayı açıklayan Demet Akalın isyan etti! 'Adamın ukalalığına bak'
Aldığı kirayı açıklayan Demet Akalın isyan etti! 'Adamın ukalalığına bak' Demet Akalın'ın başı kiracısıyla dertte! Evinde 5 bin TL karşılığında oturan kiracıya ateş püsküren şarkıcı, "Ben bunu canlı yayında söylediğim için adam, emlakçıya gidip 'Programda benden bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim' demiş" ifadelerini kullandı.
24.04.2024 Cadde
Aydilge koltuk değneklerini attı, sahneye çıktı!
Aydilge koltuk değneklerini attı, sahneye çıktı! Şarkıcı ve söz yazarı Aydilge, kalça labrum kasındaki yırtık nedeniyle geçirdiği ameliyat sonrası ilk kez 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için Çekmeköy'de sahne aldı.
24.04.2024 Cadde
İbrahim Tatlıses'ten Mustafa Keser'e: Haddini bil!
İbrahim Tatlıses'ten Mustafa Keser'e: Haddini bil! 'İmparator' lakaplı İbrahim Tatlıses, usta sanatçı Mustafa Keser’in "Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değil. Müslüm Gürses’i dinlemedim, kötü okuyor. Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözlerine sinirlendi. Canlı yayına bağlanan ünlü türkücü, "Söyledikleri hadsizlik. Gündemde kalmak için yapıyor" dedi.
24.04.2024 Cadde
Oğulcan Engin'den İlayda Alişan cevabı! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum'
Oğulcan Engin'den İlayda Alişan cevabı! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum' Şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin (33) ile İlayda Alişan'ın (28) ilişkisi doludizgin devam ediyor. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ikiliden Engin, "Oyuncu sevgili olması avantaj mı dezavantaj mı" sorusunu cevapladı.
24.04.2024 Cadde
Çocuklara moral oldular
Çocuklara moral oldular Sanatçılar, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tedavi gören minikleri 23 Nisan kapsamında düzenlenen etkinlikte yalnız bırakmayarak, onlarla zaman geçirdi
24.04.2024 Cadde
'Şu ortadaki kısa boylu çocuk benim!'
'Şu ortadaki kısa boylu çocuk benim!' Ünlüler, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladılar. Bu isimlerden biri de rapçi Norm Ender oldu.
23.04.2024 Cadde
Furkan Andıç yapımcı oldu!
Furkan Andıç yapımcı oldu! Furkan Andıç, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Yeni projelerinden bahseden 34 yaşındaki oyuncu, "Mini patron oldum sayılır" dedi.
23.04.2024 Cadde
Ünlü isimlerden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı paylaşımları
Ünlü isimlerden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı paylaşımları Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının 23 Nisan 1920'de açtığı Türkiye Büyük Millet Meclisi, 104 yaşında. Magazin dünyasının ünlü isimleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla kutluyor.
23.04.2024 Cadde
Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ilk kez el ele görüntülendi!
Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ilk kez el ele görüntülendi! Oyuncu Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir, birkaç aydır aşk yaşadıkları haberleri ile magazin gündeminden düşmüyor. Dün akşam Kuruçeşme'deki bir mekandan el ele çıkan ikilinin çok konuşulan ilişkisi belgelenmiş oldu.
23.04.2024 Cadde
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e 'akrep' göndermesi!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e 'akrep' göndermesi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile küs olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerginlik artarak devam ediyor. Ahmet Tatlıses, "Akli melekelerim yerinde" diyen babası için tekrar sağlık raporu isteyeceklerini açıklamıştı. Usta sanatçı, sosyal medyada yayınladığı 'akrep' videosu ile oğluna cevap verdi.
23.04.2024 Cadde
Aslı İnandık ve Ahad Kazmaz'dan kötü haber! 6 yıllık evlilik bitiyor
Aslı İnandık ve Ahad Kazmaz'dan kötü haber! 6 yıllık evlilik bitiyor 2018 yılında menajer sevgilisi Ahad Kazmaz ile nikah masasına oturan Aslı İnandık, sosyal medya hesabından eşiyle olan fotoğrafları kaldırmasıyla ayrılık iddialarını gündeme getirmişti. Bir süredir birlikte görünmeyen ünlü çiftin boşanacakları ortaya çıktı.
23.04.2024 Cadde
Songül Karlı: Uzun süredir hayatımda kimse yok!
Songül Karlı: Uzun süredir hayatımda kimse yok! Şarkıcı Songül Karlı, arkadaşı Mehtap Abacı'nın Konya'daki kıyafet mağazasının açılışına katıldı. Açılış kurdelesini kesen şarkıcı, bir de mini konser verdi.
22.04.2024 Cadde
Harper Beckham annesinin doğum gününde görüntülendi!
Harper Beckham annesinin doğum gününde görüntülendi! Ünlülerin akın ettiği eski futbolcu David Beckham'ın moda tasarımcısı eşi Victoria Beckham'ın 50'nci doğum günü partisinde kızları Harper Beckham dikkatleri üzerine çekti. 12 yaşındaki Harper, stili ile annesini hatırlattı.
22.04.2024 Cadde
Victoria Beckham doğum gününü kutladı! Spice Girls bir araya geldi
Victoria Beckham doğum gününü kutladı! Spice Girls bir araya geldi Spice Girls üyeleri, ünlülerin akın ettiği dünya yıldızlarından olan futbolcu David Beckham'ın eşi Victoria Beckham'ın 50. doğum günü partisinde buluştu. Spice Girls üyelerinin sahne şovunu David Beckham, Instagram hesabından yayınladı.
21.04.2024 Magazin
Victoria Beckham doğum gününü kutladı! Spice Girls bir araya geldi
Victoria Beckham doğum gününü kutladı! Spice Girls bir araya geldi Spice Girls üyeleri, ünlülerin akın ettiği dünya yıldızlarından olan futbolcu David Beckham'ın eşi Victoria Beckham'ın 50. doğum günü partisinde buluştu. Spice Girls üyelerinin sahne şovunu David Beckham, Instagram hesabından yayınladı.
22.04.2024 Cadde
Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi pozlarına tepki yağmıştı! 'Tekrar özür dilerim'
Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi pozlarına tepki yağmıştı! 'Tekrar özür dilerim' Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un 'Life in Plastic' adlı sergisi için objektif karşısına geçen Uraz Kaygılaroğlu'nun verdiği pozlar, sosyal medyada gündem olmuştu. Tepkiler sonrasında özür dileyen Kaygılaroğlu, yeni bir açıklamada bulundu.
21.04.2024 Cadde
Sermiyan Midyat'ın aracına motosikletli kurye çarptı! 'Neye uğradığımı şaşırdım'
Sermiyan Midyat'ın aracına motosikletli kurye çarptı! 'Neye uğradığımı şaşırdım' Son olarak 'Eyvah Tatil' adlı yapımda yer alan Sermiyan Midyat, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Motosikletli bir kurye, park yerinden çıkacağı sırada ünlü oyuncunun aracına hızla çarptı. Korkutan kaza sonrası konuşan Midyat, "Neye uğradığımı şaşırdım" dedi.
21.04.2024 Cadde
Bige Önal'dan Aras Bulut İynemli cevabı!
Bige Önal'dan Aras Bulut İynemli cevabı! Kendisi gibi oyuncu olan Aras Bulut İynemli ile yedi yıllık birlikteliği Aralık 2022'te sona eren Bige Önal, önceki gece Armutlu'da objektiflere yansıdı.
20.04.2024 Cadde
Duygu Nebioğlu'ndan Suphiye Orancı açıklaması: O adamlar anneme ne yaptıysa ortaya çıkacak!
Duygu Nebioğlu'ndan Suphiye Orancı açıklaması: O adamlar anneme ne yaptıysa ortaya çıkacak! Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Türkiye'nin konuştuğu anne Suphiye Orancı bulunmuş, ancak bir açıklama yapmak istememişti. Duygu Nebioğlu, sosyal medya sayasından peş peşe videolar yayınlayarak, öz annesi Orancı hakkında konuştu.
20.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan eski aşkı Cem Yılmaz'a misilleme!
Serenay Sarıkaya'dan eski aşkı Cem Yılmaz'a misilleme! Komedyen Cem Yılmaz'ın, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın New York'ta düzenlenen ödül töreninde tercih ettiği iddialı elbiseye gönderme yaptığı iddia edilmişti. Ünlü oyuncudan çok konuşulan paylaşıma misilleme geldi.
20.04.2024 Cadde
Aytaç Şaşmaz'ın boynundaki yüzük dikkat çekti!
Aytaç Şaşmaz'ın boynundaki yüzük dikkat çekti! Aytaç Şaşmaz, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Londra tatilinden bahseden ünlü oyuncu, boynundaki kolyeye bağlı yüzük hakkında konuştu.
20.04.2024 Cadde
Nafaka krizi devam ediyor mu? İvana Sert'ten açıklama
Nafaka krizi devam ediyor mu? İvana Sert'ten açıklama Biten evliliklernden Kayon Ateş (17) adında bir oğulları dünyaya gelen iş insanı Yurdal Sert ile İvana Sert, bir dönem nafaka sorunu yaşadıkları haberleriyle çok konuşulmuştu. 2,5 yıldır Sezer Dermenci ile mutlu bir evliliği olan ünlü modacı, nafa konusunda eski eşiyle son durumu açıkladı.
20.04.2024 Cadde
Nilgün Belgün'den Suphiye Orancı yorumu! 'Kabak kimin başına patlayacak acaba?'
Nilgün Belgün'den Suphiye Orancı yorumu! 'Kabak kimin başına patlayacak acaba?' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Nebioğlu'nun babaları ünlü isimler olan iki ablasının daha olduğu öğrenilmişti. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü oyuncu Nilgün Belgün, magazin gündemini meşgul eden olayla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
20.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ünlüler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.