Ulusal Yas

Ulusal Yas

Son dakika ulusal yas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ulusal yas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ulusal yas haber sayfamızda...

Ulusal Yas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.029 ulusal yas haberi bulunmuştur.
Rusya'da yas: Konser salonuna düzenlenen terör saldırısında ölenler anılıyor
Rusya'da yas: Konser salonuna düzenlenen terör saldırısında ölenler anılıyor Rusya Devlet Başkanı Putin, on yıllardır Rus topraklarında meydana gelen en ölümcül saldırının arkasında somut delil göstermeden Ukrayna'nın olduğunu iddia etti.
26.03.2024 Dünya
Hem katledip hem kaydetmişler
Hem katledip hem kaydetmişler Moskova’daki korkunç terör saldırısıyla ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ederken, eylemi üstlenen DAEŞ, teröristlerin üzerlerinde bulunan kameralardan çekilen video görüntülerini de paylaştı! Detaylar ise dehşet verici.
25.03.2024 Dünya
Son dakika... Rusya'daki terör saldırısına Putin'den 18 saat sonra ilk açıklama: Herkesi yakaladık, bağlantıları bulacağız
Son dakika... Rusya'daki terör saldırısına Putin'den 18 saat sonra ilk açıklama: Herkesi yakaladık, bağlantıları bulacağız Rusya'da dün akşam saatlerinde yaşanan ve 115 kişinin öldürüldüğü terör saldırısını DEAŞ üstlendi. Rus lider Putin ise konuyla ilgili ilk kez konuştu.
23.03.2024 Dünya
Şili'de can kaybı arttı! Orman yangınlarında 123 ölü
Şili'de can kaybı arttı! Orman yangınlarında 123 ölü Şili'de devam eden orman yangınlarında hayatını kaybedenlerin sayısı artamaya devam ediyor.
6.02.2024 Dünya
Şili’de facianın boyutu artıyor: 122 ölü
Şili’de facianın boyutu artıyor: 122 ölü Şili’nin orta kesimlerinde Cuma gününden bu yana devam eden orman yangınları nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 122’ye yükseldi.
6.02.2024 Dünya
Dışişleri Bakanlığı Şili için taziye mesajı yayımladı
Dışişleri Bakanlığı Şili için taziye mesajı yayımladı Dışişleri Bakanlığı, Şili’de orman yangınlarında hayatını kaybedenler nedeniyle taziye mesajı yayımladı.
5.02.2024 Gündem
İran İçişleri'nden açıklama: Bu terör saldırısına en ezici şekilde cevap verilecek
İran İçişleri'nden açıklama: Bu terör saldırısına en ezici şekilde cevap verilecek İran İçişleri Bakanı Ahmed Vahidi, Kasım Süleymani'nin ölüm yıl dönümünde Kirman kentinde düzenlenen saldırıya ilişkin, "Bu terör saldırısına en kısa zamanda güçlü ve ezici bir şekilde cevap verilecektir” ifadelerini kullandı. Saldırı nedeniyle İran'da 1 günlük ulusal yas ilan edildi.
3.01.2024 Dünya
Son dakika... İran'da peş peşe patlamalar! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Son dakika... İran'da peş peşe patlamalar! Çok sayıda ölü ve yaralı var İran, Kasım Süleymani'nin mezarının yakınında patlamalar meydana geldiğini bildirdi. Çok sayıda kişi bugün Süleymani'nin ölüm yıldönümü nedeniyle bölgede bulunuyordu. Yetkililer ilk belirlemelere göre 103 kişinin yaşamını yitirdiğini aktardı. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi konuya dair yeni bir açıklama yaptı.
3.01.2024 Dünya
Binlerce kişi Çekya’daki saldırıda hayatını kaybedenleri andı
Binlerce kişi Çekya’daki saldırıda hayatını kaybedenleri andı Çekya’daki Charles Üniversitesi’nde silahlı saldırının ardından hükümetin bugünü ulusal yas günü ilan etmesiyle hayatını kaybeden 15 kişi ülke genelinde anıldı.
23.12.2023 Dünya
Çekya'da  hayatını kaybedenler anıldı
Çekya'da  hayatını kaybedenler anıldı Çekya'daki Charles Üniversitesi'ne yönelik düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden 15 kişi için anma töreni düzenlendi.Çekya’da dün akşam düzenlenen kanlı saldırının etkileri sürdürüyor.
23.12.2023 Dünya
Prag saldırganı planını sosyal medyada açıklamış
Prag saldırganı planını sosyal medyada açıklamış Çekya’nın başkenti Prag’daki Charles Üniversitesi’nde rasgele ateş açarak 14 kişiyi öldürdükten ve 25 kişiyi yaraladıktan sonra intihar eden David Kozak’ın katliam planlarını sosyal medya platformu Telegram’da paylaştığı ortaya çıktı.
23.12.2023 Dünya
Çekya'daki üniversite saldırısı: Yeni görüntüler yayınlandı!
Çekya'daki üniversite saldırısı: Yeni görüntüler yayınlandı! Çekya'da, başkent Prag’da 15 kişinin öldürüldüğü ve çok sayıda yaralının olduğu saldırıda, saldırganın farklı cinayetleri de işlemiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Ülkeyi sarsan saldırıda polis, memurların vücut kamerası görüntülerini yayınladı.
22.12.2023 Haberler
Çekya'daki üniversite saldırısı: Yeni görüntüler yayınlandı!
Çekya'daki üniversite saldırısı: Yeni görüntüler yayınlandı! Çekya'da, başkent Prag’da 15 kişinin öldürüldüğü ve çok sayıda yaralının olduğu saldırıda, saldırganın farklı cinayetleri de işlemiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Ülkeyi sarsan saldırıda polis, memurların vücut kamerası görüntülerini yayınladı.
22.12.2023 Dünya
Turgut Özal'ın son uçuşu! Kokpitte her şeyi anlatmış: 'İstifa edeceğim'
Turgut Özal'ın son uçuşu! Kokpitte her şeyi anlatmış: 'İstifa edeceğim' Türkiye’nin 8’inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın başkanlık koltuğuna oturmasının üzerinden tam 34 yıl geçti. Özal görevi başında hayata gözlerini yummadan 2 gün önce 11 günde 5 Türk Cumhuriyeti'ni ziyaret etmişti. 8'inci Cumhurbaşkanı ile son uçuşu yapan Kaptan Pilot Necati Özgür, kokpitte yaşananları ilk kez anlattı.
9.11.2023 Gündem
MİLLİ YAS nedir, Ulusal yas ne zaman bitecek? Milli yas (ulusal yas) ilan edilince ne olur?
MİLLİ YAS nedir, Ulusal yas ne zaman bitecek? Milli yas (ulusal yas) ilan edilince ne olur? Milli yas ne zaman bitecek? Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Gazze'de 500 kişinin hayatını kaybettiği hastane saldırısının ardından Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Gazze için Türkiye'de 3 günlük Milli yas ilan edildi. Peki, Milli yas nedir, Ulusal yas ilan edilince ne olur?
21.10.2023 Bilgi Rehberi
‘Savaşın bile bir ahlakı var’
‘Savaşın bile bir ahlakı var’ Ünlü isimler, İsrail’in Gazze’de bir hastaneyi vurmasına, “Savaşın bile bir ahlakı var” diyerek, ateş püskürdü.
21.10.2023 Cadde
MİLLİ YAS NEDİR, NE ZAMAN BİTİYOR? Ulusal (Milli) yas ilan edilince ne olur? Milli yas süresince neler yapılmaz?
MİLLİ YAS NEDİR, NE ZAMAN BİTİYOR? Ulusal (Milli) yas ilan edilince ne olur? Milli yas süresince neler yapılmaz? Ulusal Yas (Milli Yas) ile ilgili bilgiler sorgulanmaya devam ediyor. İsrail'in Gazze'de hastaneyi bombalamasının ardından çok sayıda çocuk, sivil ve yaralı vatandaş hayatını kaybetti. Yaşanan bu acı gelişme sonrasında dünya kamuoyundan tepkiler yükseldi. Peki Ulusal Yas (Milli Yas) nedir, neden ilan edilir?
20.10.2023 Bilgi Rehberi
Öfke dinmiyor!
Öfke dinmiyor! Ünlü isimler, İsrail’in Gazze’deki sivillere saldırısına tepki göstermeye devam ederken, ulusal yas nedeniyle konser ve tiyatro gibi etkinlikleri de erteledi.
20.10.2023 Cadde
Tiyatro oyunları iptal mi? Konserler, tiyatro, bale ve opera durduruldu mu, ertelendi mi?
Tiyatro oyunları iptal mi? Konserler, tiyatro, bale ve opera durduruldu mu, ertelendi mi? Konser, tiyatro, bale gibi gösteri ve etkinlikler hakkında yeni karar alındı. Gazze'de sivillere yönelik gerçekleştirilen saldırılar neticesinde ülkemizde de 3 günlük Ulusal Yas ilan edildi. Milli yas dolayısıyla çeşitli etkinlikler iptal edildi veya ertelendi. Öne çıkan sorular arasında ise ''Konserler iptal mi, tiyatro oyunları ve opera-bale gösterileri iptal mi oldu, durduruldu mu?'' yer aldı.
19.10.2023 Bilgi Rehberi
Filistin için 3 günlük milli yas
Filistin için 3 günlük milli yas Türkiye, İsrail’in Gazze’deki hastaneye yönelik saldırısında yaşamını yitirenler için Cumhurbaşkanı kararnamesi ile 3 günlük milli yas ilan etti.
19.10.2023 Gündem
AK Parti'li Çelik'ten çok sert İsrail mesajı: Modern tarihin en büyük katliamı
AK Parti'li Çelik'ten çok sert İsrail mesajı: Modern tarihin en büyük katliamı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Gazze'de İsrail'in sivillere yönelik saldırılarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
18.10.2023 Haberler
AK Parti Sözcüsü Çelik: Cumhurbaşkanımız tarafından ulusal yas ilan edilecektir
AK Parti Sözcüsü Çelik: Cumhurbaşkanımız tarafından ulusal yas ilan edilecektir Basın mensuplarına açıklama yapan Çelik, İsrail'in saldırılarında hayatlarını kaybedenler için taziyelerini iletti.
18.10.2023 Haberler
AK Parti'li Çelik'ten çok sert İsrail mesajı: Modern tarihin en büyük katliamı
AK Parti'li Çelik'ten çok sert İsrail mesajı: Modern tarihin en büyük katliamı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Gazze'de İsrail'in sivillere yönelik saldırılarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
18.10.2023 Gündem
AK Parti'li Zengin açıkladı! 3 günlük milli yas ilan edilecek
AK Parti'li Zengin açıkladı! 3 günlük milli yas ilan edilecek AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Gazze'de 500 kişinin hayatını kaybettiği hastane saldırısı nedeniyle 3 gün süreyle milli yas ilan edileceğini açıkladı.
18.10.2023 Gündem
Hamas ve İsrail'den Gazze'deki hastanenin vurulmasına ilişkin açıklama
Hamas ve İsrail'den Gazze'deki hastanenin vurulmasına ilişkin açıklama Gazze Şeridi’nde bulunan El Ahli Hastanesi vuruldu. Saldırıda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. İsrail ve Hamas'tan olaya ilişkin ilk açıklama geldi.
18.10.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ulusal Yas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.