Uçuş

Uçuş

Son dakika uçuş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan uçuş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan uçuş haber sayfamızda...

Uçuş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.341 uçuş haberi bulunmuştur.
İsrail’den İran’a kısıtlı misilleme
İsrail’den İran’a kısıtlı misilleme İsrail’in İran’a yönelik beklenen misilleme saldırısı oldukça ‘kısıtlı’ biçimde gerçekleşti. Nükleer tesislerin de yer aldığı İsfahan bölgesi hedef alınırken, İran’ın yeniden karşılık vermesi beklenmiyor.
20.04.2024 Dünya
Selçuk Bayraktar paylaştı! İki Bayraktar TB3 havada
Selçuk Bayraktar paylaştı! İki Bayraktar TB3 havada Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor. Hafta boyunca süren testlerde iki prototipi de test uçuşları gerçekleştiren Bayraktar TB3’ün toplam uçuş saati 272 saat 47 dakikaya ulaştı. Selçuk Bayraktar o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
19.04.2024 Haberler
Selçuk Bayraktar paylaştı! İki Bayraktar TB3 havada
Selçuk Bayraktar paylaştı! İki Bayraktar TB3 havada Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor. Hafta boyunca süren testlerde iki prototipi de test uçuşları gerçekleştiren Bayraktar TB3’ün toplam uçuş saati 272 saat 47 dakikaya ulaştı. Selçuk Bayraktar o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
19.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Pegasus 32 milyona yakın misafir ağırladı
Bakan Uraloğlu: Pegasus 32 milyona yakın misafir ağırladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Pegasus 2023 yılında tek başına 32 milyona yakın misafiri ağırladı. Bunların yaklaşık 12 milyonu iç hat, 20 milyonu da dış hat misafiriydi. Bu sayede 2023 yılında 2 milyar doların üstünde hizmet ihracatını ülkemize kazandırdı” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi! Tam isabet
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi! Tam isabet Baykar TEBER Güdüm Kiti atış testi yaptı ve hedefi tam isabet vurdu. Bayraktar, AKINCI TİHA, Roketsan tarafından geliştirilen Teber Güdüm Kiti ile gerçekleştirdiği atış testini başarıyla tamamladı.
18.04.2024 Gündem
'Türk ordusunun etkinliği ve caydırıcılığı daha da artacaktır'
'Türk ordusunun etkinliği ve caydırıcılığı daha da artacaktır' Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 'İnsanlı Hava Platformları İmza Töreni'nde konuşarak, "Türkiye, artık kendi savaş uçağını, eğitim ve jet uçaklarını, helikopterlerini üretebilen dünyanın sayılı ülkelerinden biri oldu. Söz konusu ürünlerin seri üretiminin başlaması ve envantere girmesiyle semaların yılmaz koruyucusu olan Hava Kuvvetlerimiz, Türkiye'nin hak ve menfaatlerini daha güçlü şekilde koruyacak, Türk ordusunun etkinliği ve caydırıcılığı daha da artacaktır" şeklinde konuştu.
18.04.2024 Gündem
Dubai’yi sel aldı! Nedeni bulut tohumlama mı?
Dubai’yi sel aldı! Nedeni bulut tohumlama mı? Basra Körfezi’nin geri kalanı gibi sıcak ve kurak bir iklime sahip olan Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) 75 yılın en şiddetli yağışı yaşanırken, başkent Abu Dabi ve Dubai’nin de aralarında olduğu pek çok kentte sel meydana geldi.
18.04.2024 Dünya
Norveçli havayolu şirketi Norwegian Air, artık İstanbul Havalimanı'na da uçuyor
Norveçli havayolu şirketi Norwegian Air, artık İstanbul Havalimanı'na da uçuyor Norveçli havayolu şirketi Norwegian Air, İGA İstanbul Havalimanı uçuşlarına başladı. İGA İstanbul Havalimanı’na uçan havayolu firması 102'ye çıktı.
17.04.2024 Ekonomi
NASA, ABD’de bir evin çatısına çarpan nesnenin Uzay İstasyonu'ndan (ISS) düştüğünü teyit etti
NASA, ABD’de bir evin çatısına çarpan nesnenin Uzay İstasyonu'ndan (ISS) düştüğünü teyit etti NASA, nesneyi ev sahibiyle işbirliği yaparak geri aldı ve nesneyi ajansın Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'nde analiz etti.
17.04.2024 Dünya
Valilikten ‘sonic patlama sesi’ uyarısı! Bu saatlere dikkat
Valilikten ‘sonic patlama sesi’ uyarısı! Bu saatlere dikkat Eskişehir Valiliği 1'inci Ana Jet Üs Komutanlığı’nın bugün saat 10:00-17:00 arasında ses üstü test uçuşu gerçekleştirileceğini ve buna bağlı sonic patlama sesi duyulabileceği konusunda uyarılarda bulundu.
17.04.2024 Gündem
Batman Havalimanı'nı 45 bin yolcu kullandı
Batman Havalimanı'nı 45 bin yolcu kullandı Batman Havalimanı'nda, Mart ayında 45 bin 466 yolcuya hizmet verildi.
16.04.2024 Ekonomi
EasyJet, İsrail’e uçuşlarını durdurdu
EasyJet, İsrail’e uçuşlarını durdurdu İngiltere merkezli havayolu şirketi ‘Easy Jet’, bölgedeki çatışmalar sonrasında güvenlik endişesi sebebiyle İsrail’e uçuşlarını durdurma kararı aldı.
16.04.2024 Ekonomi
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı.
16.04.2024 Haberler
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı.
16.04.2024 Ekonomi
Uzaydan düşen gizemli nesne! Evin çatısını delip içeri girdi, NASA'dan açıklama geldi
Uzaydan düşen gizemli nesne! Evin çatısını delip içeri girdi, NASA'dan açıklama geldi Geçtiğimiz ay Florida'da yaşayan Alejandro Otero isimli bir adamın gece saatlerinde evine uzaydan bir cisim düştü. Çatıyı delip zemin kata kadar inen nesle ile ilgili NASA günler sonra açıklamada bulundu.
16.04.2024 Dünya
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı...
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı... İran’dan gönderilen füze ve SİHA’ları durduran İsrail’in, bunda nasıl başarılı olduğuna dair detaylar ortaya çıktı. İran’dan fırlatılan füzelerin büyük çoğunluğu İsrail hava sahasına dahi giremedi.
16.04.2024 Dünya
THY'den iptal edilen uçuşlarla ilgili ücretsiz rezervasyon değişikliği kararı
THY'den iptal edilen uçuşlarla ilgili ücretsiz rezervasyon değişikliği kararı THY, İran ile İsrail arasında yaşanan gerginlik nedeniyle iptal edilen Irak, Ürdün ve Lübnan seferleriyle ilgili yaptığı açıklama ile yolcuların ücretsiz rezervasyon değişikliği yapabileceğini açıkladı.
14.04.2024 Gündem
Teleferikte dehşeti yaşadılar
Teleferikte dehşeti yaşadılar Antalya’da teleferik hattında kopan direğin çarptığı kabinin tabanı parçalandı. Korkunç kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Teleferik hattının durması sonucu havada asılı kalan 184 kişi ise saatlerce kurtarılmayı bekledi.
13.04.2024 Gündem
İsrail'e füze yağmuru! Ortadoğu nefesini tuttu
İsrail'e füze yağmuru! Ortadoğu nefesini tuttu İran’ın İsrail’e misillemesi beklenirken, Tahran’ın İsrail hava savunma sistemini aşmak için yoğun bir saldırı düzenleyebileceği belirtiliyor. Birçok ülke bölgeye seyahat uyarısı yayınladı. Öte yandan dünya, İran'ın İsrail'e yapacağı saldırıya kilitlenmişken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Güney Lübnan'dan İsrail'e 50'den fazla roket fırlatıldığı belirtildi.
13.04.2024 Dünya
Misilleme her an gelebilir!
Misilleme her an gelebilir! Ortadoğu, İran’ın İsrail’e yönelik misillemesini bekliyor. Yetkililer, büyük bir saldırının kaçınılmaz olduğunu düşünürken, havayolu firmaları da bölgeye yapacakları uçuşları iptal ediyor.
12.04.2024 Dünya
Alman ve İngiliz talebi zirve yaptı
Alman ve İngiliz talebi zirve yaptı Bu yıl turizmde yaz sezonu erken başladı. Yabancı havayolu şirketleri ve tur operatörleri Türkiye’ye yüksek talep öngörüsüyle daha fazla yer satın aldı. En çok Alman ve İngiliz turistler gelecek.
11.04.2024 Ekonomi
Uçağın koridoruna pisleyen köpek acil iniş yaptırdı! 'Koku bir türlü geçmedi'
Uçağın koridoruna pisleyen köpek acil iniş yaptırdı! 'Koku bir türlü geçmedi' First class'taki bir köpeğin uçağın koridoruna dışkısını yapması üzerine başka bir havalimanına iniş yapmak zorunda kaldı. Sosyal medyada yapılan yorumlara göre, koku 'bir türlü geçmedi'.
10.04.2024 Dünya
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Haberler
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı.
9.04.2024 Ekonomi
Trabzon- Suudi Arabistan direkt uçuşları başlıyor
Trabzon- Suudi Arabistan direkt uçuşları başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon ve Suudi Arabistan arasında direkt uçuşların 4 Haziran'da başlayacağını belirterek, "Yaz dönemi boyunca gerçekleşecek uçuşlarda Trabzon'dan direkt uçuşla hem Cidde'ye hem de Riyad'a seyahat mümkün olacak. Hac ibadeti ve Umre seyahatlerini gerçekleştirecek vatandaşlarımız için de büyük bir kolaylık olacak" dedi.
9.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Uçuş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.