Türkiye Rallisi

Türkiye Rallisi

Son dakika Türkiye Rallisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türkiye Rallisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türkiye Rallisi haber sayfamızda...

Türkiye Rallisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 827 türkiye rallisi haberi bulunmuştur.
‘Araba sevdası’ hem işi, hem turizmi uçurur
‘Araba sevdası’ hem işi, hem turizmi uçurur Otomobil sporları çok başka bir tutkuyu barındırıyor: Her şey eski deyimle ‘araba sevdası’, şimdiki tabirle ise otomobil sevgisiyle başlıyor. TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı otomobil sporlarının sponsorluk gelişmelerini ve Türkiye ekonomisine katkılarını anlattı.
6.06.2022 Milliyet Executive
TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, güven tazeledi
TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, güven tazeledi Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Eren Üçlertoprağı, yeniden başkanlığa seçildi.
27.10.2021 Motor Sporları
Son dakika haberleri - Serhan Acar yazdı: Türkiye F1'i seviyor
Son dakika haberleri - Serhan Acar yazdı: Türkiye F1'i seviyor Formula 1 Türkiye’ye, Türkiye de Formula 1’e, bir kez daha çok yakıştı. Ne yazık ki açıklanan 2022 takviminde yokuz. Ama pandemi şartları dolayısıyla, belki seneye de bir şans bulabiliriz. 2 Ekim Singapur yarışının tarihini, bir kenara not ettim bile!
24.10.2021 Motor Sporları
Serhan Acar yazdı: 'Büyük tutkumuz: Formula 1 ve Türkiye GP’si'
Serhan Acar yazdı: 'Büyük tutkumuz: Formula 1 ve Türkiye GP’si' 1995 yılındaki canlı yayınla Formula 1 ile tanışan Türkiye’nin Grand Prix’i hayali, 2005’te gerçek oldu. Uzun süren bir ayrılığın ardından 2020’de yeniden bu coğrafyaya dönen organizasyon, 8 Ekim’de yine bizde start alacak.
3.10.2021 Motor Sporları
TOSFED Başkanı Üçlertoprağı'ndan Formula 1 açıklaması!
TOSFED Başkanı Üçlertoprağı'ndan Formula 1 açıklaması! TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, "Formula 1'in bu sene de ülkemizde olmasını canı gönülden diliyoruz. Formula 1'i yeniden Türkiye'ye kazandırabilirsek geçen yıl olduğu gibi mümkün olan en yüksek standartlarda organizasyonu gerçekleştirmek için çalışacağız" dedi.
2.01.2021 Motor Sporları
Salgının gölgesinde Süper Lig şampiyonu Başakşehir!
Salgının gölgesinde Süper Lig şampiyonu Başakşehir! Kovıd-19 nedeniyle üç ay ara verilen Süper Lig’de mutlu sona ulaşan Başakşehir, tarihte bunu başaran 6. takım oldu
1.01.2021 Futbol
Son dakika | Sporda 2020 yılı böyle geçti!
Son dakika | Sporda 2020 yılı böyle geçti! 2020 yılını uğurlamaya hazırlanıyoruz. Kovid-19 sporu da sekteye uğrattı. ABD'li efsane basketbolcu Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna, California'daki helikopter kazasında hayatını kaybetti. Futbol efsanesi Diego Armando Maradona da hayata gözlerini yumdu. İşte sporda 2020'nin olayları...
15.12.2020 Skorer
Türkiye Rallisi için beklemede
Türkiye Rallisi için beklemede Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından, son üç yıldır FIA Dünya Ralli Şampiyonası’na dahil olarak organize edilen Türkiye Rallisi, Uluslararası Otomobil Federasyonu tarafından açıklanan 2021 takviminde rotasyona girerek bekleme listesinde yer aldı.
20.10.2020 Cadde
Türkiye Rallisi, 2021 WRC takviminde yer almadı
Türkiye Rallisi, 2021 WRC takviminde yer almadı Türkiye Rallisi, 3 yıldır yer aldığı Dünya Ralli Şampiyonası'nın (WRC) 2021 takviminden çıkarıldı.
10.10.2020 Motor Sporları
Sky Tour şovu izleyenleri kanatlandırdı
Sky Tour şovu izleyenleri kanatlandırdı Red Bull Sky Tour benzersiz uçuş gösteriyle herkesin gözünün gökyüzüne çevrilmesini sağladı. Yaklaşık iki hafta içinde Marmaris, İstanbul ve Gaziantep’te gösteri uçuşları gerçekleştiren Red Bull pilotu Dario Costa, hız ve dengeyi akrobatik uçuşlarıyla birleştirdiği benzersiz şovlara imza attı.
2.10.2020 Diğer
Yağız Avcı: Hatasız bir yarış çıkardık
Yağız Avcı: Hatasız bir yarış çıkardık Yağız Avcı, “İlk kez bir Türk ekip olarak WRC 3’te 3’üncü olduk. Elimizden geldiğince de ülkemizi iyi temsil etmeye çalıştık ve bizim için de güzel sonuçlandı” dedi.
23.09.2020 Motor Sporları
Yarışlar  tamamlandı
Yarışlar tamamlandı 2020 FIA Dünya Ralli Şampiyonası (WRC) beşinci yarışı Türkiye Rallisi, 19 ülkeden 130 sporcu ve 65 otomobilin katılımıyla Marmaris’te düzenlendi.
22.09.2020 Cadde
Türkiye Rallisi’ne Yağız Avcı damgası
Türkiye Rallisi’ne Yağız Avcı damgası Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonlarından biri olan Dünya Ralli Şampiyonası’nın 5. yarışı olan Türkiye Rallisi’nde ilk 3 sırayı Red Bull sporcuları elde etti. 3 günlük heyecanda zirveyi kimseye bırakmayan Red Bull sporcularından Elfyn Evans, Marmaris’te şampiyon olarak pilotlar sıralamasında liderliğe yükseldi. Türkiye’de ikinci sırayı bir diğer Red Bull sporcusu Thierry Neuville alırken 9 kez dünya şampiyonu olan ralli efsanesi ve Red Bull sporcusu Sebastien Loeb ise podyumun üçüncü basamağına çıktı. WRC3 kategorisinde yarışan Red Bull sporcusu Yağız Avcı bu kategoride üçüncü olurken yapılan 2 yarışı da kazanarak Türkiye Ralli Şampiyonası’nda 1. Olmayı başardı.
20.09.2020 Motor Sporları
Dünya Ralli Şampiyonası'nın Türkiye ayağında Elfyn Evans birinci oldu
Dünya Ralli Şampiyonası'nın Türkiye ayağında Elfyn Evans birinci oldu Dünya Ralli Şampiyonası'nın 5. ayağı Türkiye Rallisi'nde, Büyük Britanyalı pilot Elfyn Evans birinci oldu.
20.09.2020 Motor Sporları
Burak Çukurova: Türkiye'nin Sebastien Loeb'ü olursak mutlu oluruz
Burak Çukurova: Türkiye'nin Sebastien Loeb'ü olursak mutlu oluruz Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştiren 2020 FIA Dünya Ralli Şampiyonası'nın (WRC) 5'inci yarışı olan Türkiye Rallisi, bugün sona erecek.
20.09.2020 Diğer
Neuville fırtınası
Neuville fırtınası Dünya Ralli Şampiyonası’nın 5. yarışı olan Türkiye Rallisi’nde ikinci gün geride kalırken, pilotların mücadelesi nefesleri kesti. Geçilen altı etap sonunda Thierry Neuville zirveye çıktı. Dev organizasyon bugün sona erecek.
20.09.2020 Motor Sporları
Ralli heyecanı sürüyor
Ralli heyecanı sürüyor Marmaris’te düzenlenen Dünya Ralli Şampiyonası’nın (WRC) 5. yarışı Türkiye Rallisi’nin ikinci gününde Yeşilbelde, Kızlan ve Datça etaplarında yarışlarla sürdü.
19.09.2020 Ege
'Burası çok farklı'
'Burası çok farklı' Üst üste 9 WRC şampiyonluğu bulunan Red Bull sporcusu Sebastien Loeb, Milliyet’e konuştu. Marmaris’te mücadele eden efsane pilot, “İzlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla Türkiye Rallisi çok farklı. Benim için keşfedilmesi gereken bir etap” dedi.
19.09.2020 Motor Sporları
Bakan Kasapoğlu Dünya Ralli Şampiyonası'nın startını verdi
Bakan Kasapoğlu Dünya Ralli Şampiyonası'nın startını verdi Dünya Ralli Şampiyonası'nın 5. yarışı Türkiye Rallisi'nin startını Bakan Kasapoğlu verdi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "İnşallah spor turizmindeki gelişimimiz hızlı bir şekilde devam edecek. Önümüzdeki dönemde birbirinden anlamlı organizasyonlara ev sahipliği yapacağız" dedi. Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Dünya Ralli Şampiyonası'nın (WRC) 5. yarışı Türkiye Rallisi'nde, İçmeler ve Gökçe etabında Sebastien Loeb birinci oldu.
18.09.2020 Motor Sporları
Dünya Ralli Şampiyonası'nda startı Bakan Kasapoğlu verecek
Dünya Ralli Şampiyonası'nda startı Bakan Kasapoğlu verecek Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen 2020 FIA Dünya Ralli Şampiyonası 5'inci yarışı olan Türkiye Rallisi, shakedown (deneme sürüşü) etabıyla start aldı.
18.09.2020 Motor Sporları
WRC'nin 5. ayağı Türkiye Rallisi'nde heyecan başladı
WRC'nin 5. ayağı Türkiye Rallisi'nde heyecan başladı Dünya Ralli Şampiyonası (WRC) takviminin 5. yarışı Türkiye Rallisi'nde shakedown (deneme sürüşü) etabı gerçekleştirildi.
18.09.2020 Motor Sporları
En hızlılar gaza basıyor
En hızlılar gaza basıyor Kovid-19 salgını nedeniyle seyircisiz yapılacak olan organizasyonda 19 ülkeden 130 sporcu zirveye çıkmak için mücadele edecek. Tüm gözler geçen sezon Türkiye’de mutlu sona ulaşan ve bu yıl da şampiyona liderliğini bırakmayan Red Bull sporcusu Sebastien Ogier’in üstünde olacak.
18.09.2020 Motor Sporları
Türkiye Rallisi, nefes kesen mücadelelere sahne olacak
Türkiye Rallisi, nefes kesen mücadelelere sahne olacak Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilecek 2020 FIA Dünya Ralli Şampiyonası 5'inci yarışı olan Türkiye Rallisi, 18-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek.
17.09.2020 Motor Sporları
Adrenalin tutkunu Boz
Adrenalin tutkunu Boz Müge Boz, Dünya Ralli Şampiyonası’nın beşinci ayağı olan Türkiye Rallisi’nde büyük heyecan yaşadı.
17.09.2020 Cadde
Tüm gözler Marmaris'te!
Tüm gözler Marmaris'te! Pandemi nedeniyle birçok etabın iptal edildiği ya da ertelendiği WRC’de heyecan Türkiye’de devam edecek. Marmaris, Ula ve Datça’da yapılacak dev organizasyon toplamda 155 televizyon kanalından canlı olarak ekranlara gelecek
17.09.2020 Motor Sporları

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Rallisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.