Türkiye

Türkiye

Son dakika türkiye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan türkiye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan türkiye haber sayfamızda...

Türkiye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 747.647 türkiye haberi bulunmuştur.
Kupada yarı final heyecanı: Ankaragücü - Beşiktaş
Kupada yarı final heyecanı: Ankaragücü - Beşiktaş Ankaragücü, Türkiye Kupası Yarı Final maçında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka 20.30'da başlayacak. Ankaragücü - Beşiktaş maçına dair tüm ayrıntılar SKORER'de!
23.04.2024 Ankaragücü
CHP Lideri Özel eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i evinde ziyaret etti
CHP Lideri Özel eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i evinde ziyaret etti CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 23 Nisan'da eski cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i ziyarete gitti.
23.04.2024 Gündem
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık'
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık' Antalyaspor'dan sürpriz bir şekilde ayrılarak Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Nuri Şahin suskunluğunu bozdu. Nuri Şahin, Antalyaspor günlerine dair çarpıcı itiraflarda bulundu.
23.04.2024 Antalyaspor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı. “TRT 46. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği” programına katılan Yılmaz "Çocukların hayatına kast edenlerin hesap vermesi için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" dedi.
23.04.2024 Haberler
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier deprem bölgesini ziyaret etti
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier deprem bölgesini ziyaret etti Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier, Türkiye ziyaretleri kapsamında Gaziantep’te depremin etkilediği Nurdağı ilçesine geldi. Cumhurbaşkanı Steinmeier, ziyaretlerinin ardından kentten ayrıldı.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı. “TRT 46. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği” programına katılan Yılmaz ""Çocukların hayatına kast edenlerin hesap vermesi için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
Oğuzhan Tüzün, Paris Olimpiyatları için kota aldı!
Oğuzhan Tüzün, Paris Olimpiyatları için kota aldı! Atıcılık Plak Atışları Final Olimpiyat Elemeleri Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Oğuzhan Tüzün, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı elde etti.
23.04.2024 Diğer
Gören telefona sarıldı! 23 Nisan'da Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri
Gören telefona sarıldı! 23 Nisan'da Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Antalya'da gösteri uçuşu yaptı.
23.04.2024 Gündem
Aida Mahmudova'nın sergisi 'Bir Rüya Açılır' sanatseverlerle buluştu
Aida Mahmudova'nın sergisi 'Bir Rüya Açılır' sanatseverlerle buluştu Vision Art Platform, sanatçı Aida Mahmudova’nın ‘Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds’ isimli sergisine ev sahipliği yapıyor. Yaklaşık 50 adet eserin bulunduğu ve küratörlüğünü Fırat Arapoğlu’nun üstlendiği sergi, çok katmanlı bir anlatı yaratarak izleyicilere iyi–kötü gibi ikilikleri resim, baskı ve heykel gibi farklı tekniklerdeki eserler üzerinden anlatıyor.
23.04.2024 Cadde
EURO 2024 NE ZAMAN, hangi ülkede? Milli maç ne zaman? Avrupa Futbol Şampiyonası hakemleri...
EURO 2024 NE ZAMAN, hangi ülkede? Milli maç ne zaman? Avrupa Futbol Şampiyonası hakemleri... EURO 2024 grup maçları için nefesler tutuldu. A Milli Futbol Takımımızın da mücadele edeceği Avrupa Futbol Şampiyonası Almanya'daki 10 şehirde düzenlenecek. TFF, EURO 2024'te görev yapacak Türk hakemleri açıkladı. İşte, EURO 2024 hakemleri...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
ZTK YARI FİNAL TEK MAÇ MI? 2024 Ziraat Türkiye Kupası yarı final ve final maçları çift mi?
ZTK YARI FİNAL TEK MAÇ MI? 2024 Ziraat Türkiye Kupası yarı final ve final maçları çift mi? Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finali ardından bir üst tura yükselen takımlar belirlenmişti. Birbirinden başarılı dört takım, yarın finalde final müsabakası için top koşturacak. Peki, ZTK yarın final tek maç mı, çift maç mı?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
ZTK MAÇ TAKVİMİ ⚽ ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL MAÇLARI ne zaman? 2024 ZTK final maçı tarihi ve yarı final eşleşmeleri...
ZTK MAÇ TAKVİMİ ⚽ ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL MAÇLARI ne zaman? 2024 ZTK final maçı tarihi ve yarı final eşleşmeleri... Ziraat Türkiye Kupası yarı final takvimi belli oldu. Dört takımın mücadele edeceği yarı finaller, iki maç usulüne göre gerçekleştirilecek. Yarı finalin akabinde iki takım final müsabakasında top koşturacak. ZTK yarı final maçları ne zaman?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
“Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor”
“Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor” Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, halı fuarlarının sektör açısından önemli buluşma noktaları olduğunu söyledi.
23.04.2024 Ekonomi
Bakan Güler 'Vatan Marşı'nı seslendiren çocuklarla bir araya geldi
Bakan Güler 'Vatan Marşı'nı seslendiren çocuklarla bir araya geldi Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla “Vatan Marşı”nı seslendiren TRT Çocuk Korosu ile Millî Savunma Bakanlığında bir araya geldi.
23.04.2024 Gündem
Kendisine mektup yazan Melisa Nur'a Bakan Tunç'tan telefon
Kendisine mektup yazan Melisa Nur'a Bakan Tunç'tan telefon Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, göreve başladığında kendisine tebrik mektubu gönderen Melisa Nur Arslan'ı görüntülü aradı.
23.04.2024 Haberler
CHP lideri Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeye ilişkin açıklama
CHP lideri Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeye ilişkin açıklama Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, “Cumhurbaşkanıyla önümüzdeki hafta görüşmeyi planlıyoruz, randevu talep edeceğiz” dedi.
23.04.2024 Gündem
Adana'dan İstanbul'a uzanan satış hikayesi! Zümrüt diye aldı, gerçek şoke etti
Adana'dan İstanbul'a uzanan satış hikayesi! Zümrüt diye aldı, gerçek şoke etti Kuyumcudan sertifikalı olarak aldığı zümrüt küpeden şüphelenen Nuray A., küpenin orijinal olup olmadığının tespit edilmesi için laboratuvara gönderdi. Test sonucunu görünce şok olan Nuray A., soluğu savcılıkta aldı.
23.04.2024 Gündem
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu Vodafone Sultanlar Ligi'den Fenerbahçe Opet sezonu şampiyon olarak tamamladı. Yarı final serisinden itibaren Vodafone 5G destekli Şahin Gözü teknolojisi kullanıldı. Bu teknoloji sayesinde maçlarda önemli istatistikler elde edildi.
23.04.2024 Voleybol
Çeşme'de Yarı Maraton heyecanı başlıyor
Çeşme'de Yarı Maraton heyecanı başlıyor Çeşme Yarı Maratonu, 4 Mayıs Cumartesi Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde koşulacak. Ege'nin büyüleyici atmosferinde, tarih ve doğanın kucaklaştığı bir rota üzerinde koşmak isteyenler Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda bir araya gelecek. Çeşme, Ilıca ve Alaçatı'nın eşsiz güzelliklerinde 4 Mayıs Cumartesi günkü yarışa dahil olmak isteyenler 1 Mayıs Çarşamba gününe kadar kayıt yaptırabilecek.
23.04.2024 Diğer
Kendisine mektup yazan Melisa Nur'a Bakan Tunç'tan telefon
Kendisine mektup yazan Melisa Nur'a Bakan Tunç'tan telefon Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, göreve başladığında kendisine tebrik mektubu gönderen Melisa Nur Arslan'ı görüntülü aradı.
23.04.2024 Gündem
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'le ilgili bugün gündeme gelen iddialara yanıt verdi.
23.04.2024 Süper Lig
İmamoğlu'nun koltuğuna oturan 3'üncü sınıf öğrencisi Ali Selim'den telefonla talimat
İmamoğlu'nun koltuğuna oturan 3'üncü sınıf öğrencisi Ali Selim'den telefonla talimat İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu, Zeytinburnu Haluk Ündeğer İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Ali Selim Metli'ye devretti.
23.04.2024 Gündem
TBMM'de 23 Nisan Özel Oturumu! Kurtulmuş: Gündem asra uygun anayasa
TBMM'de 23 Nisan Özel Oturumu! Kurtulmuş: Gündem asra uygun anayasa TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Özel Oturumu'nda konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, 'Gerçekten sivil, darbelerin gölgelerinden kurtulmuş anayasa yapması Meclis'in boynunun borcudur. Öncelikli gündem asra uygun anayasa. Bu haftayı geride bırakıp partilerle yapacağımız temaslarla bu süreci başlatacağız' dedi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan tebriği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan tebriği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem
BUGÜNKÜ DEPREM LİSTESİ SON DAKİKA 23 Nisan Salı | Kandilli/AFAD son depremler 2024: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?
BUGÜNKÜ DEPREM LİSTESİ SON DAKİKA 23 Nisan Salı | Kandilli/AFAD son depremler 2024: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Son dakika deprem haberleri. Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de meydana gelen depremler bölge halklarında tedirginliğe neden oluyor. Özellikle fay hatlarının geçtiği bölgelerde yaşayanlar deprem korkusu ile karşı karşıya kalıyorlar. AFAD ve Kandilli Rasathanesi Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Peki, bugün deprem oldu mu? İşte 23 Nisan 2024 Salı son depremler listesi.
23.04.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.