Trabzon

Trabzon

Son dakika trabzon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan trabzon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan trabzon haber sayfamızda...

Trabzon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 48.974 trabzon haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'de eski yöneticilerden 8 teklif! 'Süper Kupa maçını oynamayalım'
Fenerbahçe'de eski yöneticilerden 8 teklif! 'Süper Kupa maçını oynamayalım' Fenerbahçe’de Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı öncesinde gündemdeki kararlar masaya yatırıldı. Ligden çekilmenin ağır bir düşünce olacağını düşünen eski yönetici ve başkanlar, farklı yaptırımlarla tepkilerini göstermenin daha doğru olacağı konusunda görüş birliğine vardı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Taksi bariyere saplandı! Kazada 4 kişi yaralandı
Taksi bariyere saplandı! Kazada 4 kişi yaralandı Rize'de sürücüsünün kontrolünden çıkan taksinin bariyere saplandığı kazada 4 kişi yaralandı.
28.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart paylaşımı! '85 milyonluk büyük bir aileyiz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart paylaşımı! '85 milyonluk büyük bir aileyiz' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından 31 Mart seçimleriyle ilgili paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hem sandığa gidip oy kullanarak hem de oyumuza sahip çıkarak demokrasimize karşı mesuliyetimizi yerine getireceğiz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'de Can Gebetaş'tan 2 Nisan çağrısı!
Fenerbahçe'de Can Gebetaş'tan 2 Nisan çağrısı! Fenerbahçe Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Gebetaş, sarı-lacivertlilerin resmi kulüp televizonuna konuştu.
28.03.2024 Fenerbahçe
Seçim günü hava nasıl olacak? Prof. Dr. Şen uyardı: Bu saatlere dikkat!
Seçim günü hava nasıl olacak? Prof. Dr. Şen uyardı: Bu saatlere dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, rapor çerçevesinde değerlendirmelerde bulundu. Pazar günü seçim saatlerinde havanın güzel olacağını söyleyen Şen, hafta sonuna kadar etkili olacak toz taşınımına karşı uyardu. İşte detaylar...
28.03.2024 Haberler
Seçim günü hava nasıl olacak? Prof. Dr. Şen uyardı: Bu saatlere dikkat!
Seçim günü hava nasıl olacak? Prof. Dr. Şen uyardı: Bu saatlere dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, rapor çerçevesinde değerlendirmelerde bulundu. Pazar günü seçim saatlerinde havanın güzel olacağını söyleyen Şen, hafta sonuna kadar etkili olacak toz taşınımına karşı uyardı. İşte detaylar...
28.03.2024 Gündem
SEÇİM GÜNÜ HAVA DURUM 🌤 Seçim günü hava nasıl olacak? 31 Mart Pazar günü havalar nasıl, yağmur var mı? İl il seçim günü hava durumu tahmini
SEÇİM GÜNÜ HAVA DURUM 🌤 Seçim günü hava nasıl olacak? 31 Mart Pazar günü havalar nasıl, yağmur var mı? İl il seçim günü hava durumu tahmini Hava durumu raporu çalışanlar ve okuyan öğrencilerin yanı sıra dışarıda işleri olanların da sıklıkla sorguladığı konulardan. Bir süredir soğuk ve yağışlı geçen günlerin ardından seçim günü hava durumu merak konusu oldu. 31 Mart seçim günü yağmur var mı, havalar nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir seçim günü hava durumu tahmini...
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Yanan iş yerinde elleri arkadan bağlanmış ceset çıkmıştı! Kimliği belli oldu
Yanan iş yerinde elleri arkadan bağlanmış ceset çıkmıştı! Kimliği belli oldu Bahçelievler’de bir iş yerinde çıkan yangın söndürüldüğünde elleri arkadan bağlanmış bir erkeğe ait yanmış ceset bulundu. Çalışma başlatan polis, yanmış cesedin 39 yaşında Mustafa Bayraktar’a ait olduğunu belirledi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.
28.03.2024 Gündem
Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı
Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı Trabzon’da dün içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 3 işçiden biri olan İbrahim Keskin son yolculuğuna uğurlandı.
28.03.2024 Gündem
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a Trabzonspor maçında olay teklif! 'İstersen takımı sahadan çek'
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a Trabzonspor maçında olay teklif! 'İstersen takımı sahadan çek' Trabzon’da yaşanan olayların ardından, ligden çekilmek de dahil tüm konuları görüşmek için genel kurul kararı alan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var. Vereceğimiz kararda kan, ter, gözyaşı olacak" diye konuştu.
28.03.2024 Fenerbahçe
TRABZON Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi
TRABZON Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayları 2024 belli oldu. 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde Büyükşehirlerde hangi partiyi, hangi aday temsil edecek araştırılıyor. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehirlerden aday olan isimlere Milliyet.com.tr seçim ekranında kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İşte 2024 Trabzon Belediye Başkan adaylığı için seçime katılan partiler ve aday isimleri.
27.03.2024 Bilgi Rehberi
Meteoroloji açıkladı: 31 Mart seçim günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji açıkladı: 31 Mart seçim günü hava nasıl olacak? Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin yapılacağı 31 Mart'ta havanın ülke genelinde parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor.
27.03.2024 Gündem
Trabzon'da göçük! Toprak altında kalan 3 işçi öldü
Trabzon'da göçük! Toprak altında kalan 3 işçi öldü İçme suyu alt yapı çalışması sırasında meydana gelen göçükte 3 işçi toprak altında kaldı.
27.03.2024 Gündem
Hrant Dink cinayeti davasında tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi
Hrant Dink cinayeti davasında tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin Yargıtay'dan dönen ve çoğu kamu görevlilerinin yargılandığı 15 sanıklı davada, tüm sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.
27.03.2024 Gündem
Seçim sonuçları 2024: İsim isim, şehir şehir tüm adaylar...
Seçim sonuçları 2024: İsim isim, şehir şehir tüm adaylar... Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü 5 yıl boyunca yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor.  Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Peki oy kullanacağımız bölgede adaylarımızı tanıyor muyuz? 81 il 973 ilçe ve 390 beldede tüm adayları seçim sonuçları ekranımızda topladık. İşte isim isim bölge bölge tüm belediye başkan adayları... Milliyet’in seçim sonuçları 2024 sayfası secim.milliyet.com.tr/ de...
27.03.2024 Bilgi Rehberi
Trabzonspor, Duje Caleta-Car ve John Lundstram için düğmeye bastı
Trabzonspor, Duje Caleta-Car ve John Lundstram için düğmeye bastı Trabzonspor'un, İngiliz ekibi Southampton'da oynayan Hırvat stoper Duje Caleta-Car ve İskoç takımı Rangres ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan orta saha oyuncusu John Lundstram için temaslarını hızlandırdığı iddia edildi.
27.03.2024 Trabzonspor
Karadeniz'den 8 bölge listeye girdi! Türkiye’nin en önemli mirasları
Karadeniz'den 8 bölge listeye girdi! Türkiye’nin en önemli mirasları Türkiye'de jeolojik oluşumların kalkınmadaki payının artırılması amacıyla düzenlenen ‘Ulusal ve Uluslararası Görünürlük İçin Türkiye’nin En Önemli 100 Jeolojik Mirası ve Anahtar Jeolojik Alanlarının Belirlenmesi Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi hazırlandı. Bildirgede, aralarında mağara ve turba bataklıklarının da bulunduğu Rize’den 1, Gümüşhane’den 4, Trabzon’dan 3 alan Türkiye’nin en önemli 100 jeolojik mirası ve jeositleri listesinde yer aldı.
27.03.2024 Gündem
Kuzey Afrika'dan geliyor: Kırmızı toz yağabilir!
Kuzey Afrika'dan geliyor: Kırmızı toz yağabilir! Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor. Peki, bu ne anlama geliyor? Perşembe gününe dikkat çeken CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen önemli uyarılarda bulundururken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de hava durumu tahminlerini paylaştı.
27.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu Üsküdar halk buluşmasında konuştu
Ekrem İmamoğlu Üsküdar halk buluşmasında konuştu Üsküdar halk buluşmasında, bakanların İstanbul'daki seçim çalışmaları hakkında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Başları öne eğik gezecekler, biraz utanmaları varsa. Ama bakın vatandaş Ekrem olarak utanıyorum. Niye biliyor musunuz? Tekrar söylüyorum. Devletin bakanı bunu yapmaz ama bir partinin bakanıysa, bir partinin görevlisi gibiyse o ayrı. O zaman sen devletin bakanı olamazsın" dedi.
26.03.2024 Gündem
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İstanbul dahil birçok il etkilenecek
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İstanbul dahil birçok il etkilenecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haritayı yayınladı ve bir de uyarıda bulundu. İstanbul dahil birçok il gök gürültülü sağanak yağıştan etkilenecek. Marmara bölgesinin geneli için de toz taşınımı uyarısı yapıldı. İşte detaylar...
27.03.2024 Gündem
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var!
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
TRABZON SEÇİM SONUÇLARI ve Oy Oranları Milliyet.com.tr'de olacak! Trabzon seçim sonuçları canlı takip ekranı
TRABZON SEÇİM SONUÇLARI ve Oy Oranları Milliyet.com.tr'de olacak! Trabzon seçim sonuçları canlı takip ekranı Türkiye'de her beş yılda bir düzenlenen yerel seçimlerde, Trabzon kentinin kaderi belirlenecek. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşmesi beklenen seçimlerin sonuçları, oy sayımının bitmesiyle birlikte netleşecek. Trabzon seçim sonuçlarına ulaşmak için Milliyet.com.tr'nin özel 2024 Seçim Ekranını ziyaret edebilirsiniz. Seçim sonuçları, tüm il ve ilçelerin ayrıntılı oy dağılımını, hangi partiye ne kadar oy verildiğini, sayısal ve yüzdelik dilimler halinde sunulacak. Trabzon şehrinde seçimin bitmesiyle birlikte son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Trabzon seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. Ayrıca geçmiş yerel seçim sonuçları da bu ekranda olacak.
26.03.2024 Bilgi Rehberi
Thomas Meunier, sinirlendiği oyuncuları anlattı: Hilecileri sevmiyorum
Thomas Meunier, sinirlendiği oyuncuları anlattı: Hilecileri sevmiyorum Trabzonspor’un ara transfer döneminde Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'dan kadrosunu kattığı Belçikalı sağ bek Thomas Meunier, bordo-mavili kulübün dergisine açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Trabzonspor
TRABZON BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI SEÇİM 2024 - (Yerel Seçim Aday Listesi) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ve Partileri
TRABZON BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI SEÇİM 2024 - (Yerel Seçim Aday Listesi) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ve Partileri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayları 2024 belli oldu. 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde Büyükşehirlerde hangi partiyi, hangi aday temsil edecek araştırılıyor. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehirlerden aday olan isimlere Milliyet.com.tr seçim ekranında kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İşte 2024 Trabzon Belediye Başkan adaylığı için seçime katılan partiler ve aday isimleri.
26.03.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı: 30 ilde DEAŞ operasyonu
Son dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı: 30 ilde DEAŞ operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 30 ilde düzenlenen DEAŞ operasyonlarından 147 şüphelinin yakalanlığını açıkladı.
26.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Trabzon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.