Toplu Mezar

Toplu Mezar

Son dakika toplu mezar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan toplu mezar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan toplu mezar haber sayfamızda...

Toplu Mezar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 776 toplu mezar haberi bulunmuştur.
Avrupa'nın göbeğinde toplu mezar! Dünyanın konuştuğu kare, kadın ve çocukları gömdüler
Avrupa'nın göbeğinde toplu mezar! Dünyanın konuştuğu kare, kadın ve çocukları gömdüler Almanya'nın Nürnberg şehrinde bir toplu mezar bulundu. Söz konusu mezarın fotoğrafları ve detayları dünyada infial yarattı.
12.03.2024 Dünya
‘7-8 yıl yatar çıkarlar kabul etmiyoruz’
‘7-8 yıl yatar çıkarlar kabul etmiyoruz’ Adıyaman’da depremde yıkılan İsias Oteli’nde can veren  voleybol takımı öğrencilerinin aileleri Milliyet’e konuştu: ‘İddianamede  belirlenen suçla ceza alırlarsa 22.5 yıl ceza alacaklar. Yatarı 7-8 yıl. Bunu kabul etmiyoruz’ dedi.
27.12.2023 Gündem
Şifa’da bekleyiş
Şifa’da bekleyiş ‘Altında Hamas’ın komuta merkezi olduğu gerekçesiyle’ abluka altında tutulan Şifa Hastanesi’ndeki durum gittikçe kötüleşiyor. Hastanelerdeki sivillerin zarar görmemesi adına oluşan uluslararası baskıya rağmen, henüz durumda bir değişiklik yok.
15.11.2023 Dünya
En eski savaş 5000 yıl önce olmuş
En eski savaş 5000 yıl önce olmuş Yeni bir çalışmaya göre insanlar, 5000 yıl önce Avrupa’da büyük bir savaş yaşadı. 300’den fazla iskelet kalıntısının analizi, Avrupa’daki savaşın en erken döneminde düzinelerce kişinin ölmüş olabileceğini gösterdi.
4.11.2023 Dünya
Gazze Şeridi'nde 50 aile yok oldu! Can kaybı artıyor
Gazze Şeridi'nde 50 aile yok oldu! Can kaybı artıyor İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 670’e yükseldi. Hayatını kaybedenler için toplu mezarlar kazılmaya başlanırken, kimliği belirlenemeyen yaklaşık 100 kişi toplu mezara defnedildi.
15.10.2023 Dünya
Toplu gömüldüğü iddia ediliyor! İnsan kemikleri şoke etti
Toplu gömüldüğü iddia ediliyor! İnsan kemikleri şoke etti Mersin'in Mut ilçesinde, definecilerin tahribine uğrayan tarihi alanlarda toplu gömüldüğü iddia edilen insan kemikleri ortaya çıktı.
9.10.2023 Haberler
Toplu gömüldüğü iddia ediliyor! İnsan kemikleri şoke etti
Toplu gömüldüğü iddia ediliyor! İnsan kemikleri şoke etti Mersin'in Mut ilçesinde, definecilerin tahribine uğrayan tarihi alanlarda toplu gömüldüğü iddia edilen insan kemikleri ortaya çıktı.
9.10.2023 Gündem
Azerbaycan ordusu Karabağ'da 500’e yakın cesedin kalıntılarını buldu
Azerbaycan ordusu Karabağ'da 500’e yakın cesedin kalıntılarını buldu Bakü yönetimi işgalden kurtarılan bölgelerde insan kalıntılarına ulaştı, Adli Tıp 25 cesedin kimliğini belirledi. Özellikle Birinci Dağlık Karabağ Savaşı'nda kaybolan binlerce Azerbaycanlının akıbeti bilinmiyor.
30.09.2023 Dünya
Azerbaycan tek tek açıkladı! Hepsi Karabağ'da ele geçirildi
Azerbaycan tek tek açıkladı! Hepsi Karabağ'da ele geçirildi Azerbaycan, Karabağ’da yasadışı Ermeni silahlı güçlerine yönelik gerçekleştirilen terörle mücadele operasyonunda ele geçirilenlerin listesini yayınladı.
23.09.2023 Dünya
Unutulan askerler için şehitlik talebi: Herkes bu bölgedeki hazin hikayeyi bilir
Unutulan askerler için şehitlik talebi: Herkes bu bölgedeki hazin hikayeyi bilir Erzurum’un Narman ilçesi Çimenli Mahallesi sakinlerisavaş döneminde köylerinde şehit olan ve burada defnedilen askerler için bir şehitlik yapılmasını istiyor. Mahallesi sakinlerinden Gürsel Ceylan, "Köyümüzdeki herkes bu bölgedeki hazin hikayeleri bilir. Köy halkı Türk askeri geldiğinde köydeki binalarımızı askerlerimizin hizmetine vermişler" dedi.
22.09.2023 Gündem
Felaketin ortasında yanlış emir! Cesetler Akdeniz'e sürüklenirken skandal
Felaketin ortasında yanlış emir! Cesetler Akdeniz'e sürüklenirken skandal Libya'da yaşanan felaket sonrası 20 bine yakın ölünün olduğu bildiriliyor. Kesin olarak tespit edilemeyen ölü sayısını etkileyen en önemli faktör ise cesetlerin denize sürüklenmesi. Dehşet bölgedeki etkisini hala korurken yaşanan felaketin arkasında bir ihmalin olduğu da söyleniyor.
16.09.2023 Dünya
Şuşa'da Azerbaycan askerlerine ait toplu mezar bulundu
Şuşa'da Azerbaycan askerlerine ait toplu mezar bulundu Azerbaycan’ın Ermenistan işgalinden kurtardığı Karabağ bölgesindeki Şuşa kentinde Azerbaycan askerlerine ait toplu mezar bulundu.
16.08.2023 Dünya
Gürcistan'da kurşuna dizildi, kimliği DNA ile tespit edildi! 86 yıl sonra gerçek mezarında
Gürcistan'da kurşuna dizildi, kimliği DNA ile tespit edildi! 86 yıl sonra gerçek mezarında Gürcistan’da iç savaş sonrası 1937 yılında Sovyetler Birliği askerlerince kurşuna dizilerek öldürülen Hasan Dişli'nin ailesinin cesedin bulunması için verdiği girişimlerde yeni gelişme yaşandı.
26.06.2023 Haberler
Gürcistan'da kurşuna dizildi, kimliği DNA ile tespit edildi! 86 yıl sonra gerçek mezarında
Gürcistan'da kurşuna dizildi, kimliği DNA ile tespit edildi! 86 yıl sonra gerçek mezarında Gürcistan’da iç savaş sonrası 1937 yılında Sovyetler Birliği askerlerince kurşuna dizilerek öldürülen Hasan Dişli'nin ailesinin cesedin bulunması için verdiği girişimlerde yeni gelişme yaşandı.
26.06.2023 Gündem
Polonya'da 128 kişilik toplu mezar bulundu
Polonya'da 128 kişilik toplu mezar bulundu Polonya'nın Wroclaw kentinde bir villanın bahçesinde yapılan kazıda 2. Dünya Savaşı döneminden kalma 128 kişilik toplu mezar bulundu.
25.05.2023 Dünya
AFP yılın fotoğraflarını seçti! Türkiye'den iki kare var
AFP yılın fotoğraflarını seçti! Türkiye'den iki kare var Seçimler, depremler, iklim değişikliği ve Kraliçe Elizabeth'in ölümü gibi olayların yer aldığı 2022 albümüne, kuşkusuz dünyayı kökünden değiştiren savaş damgasını vurdu.
29.11.2022 Dünya
‘Rusya kan izi bırakıyor’
‘Rusya kan izi bırakıyor’ Rusya’nın Ukrayna’da gerçekleştirdiği saldırılar sürerken, hayatını kaybedenlerin sayısı 19’a yükseldi. Ukrayna’nın BM Daimi Temsilcisi Kyslytsya “Rus heyeti Genel Kurul’a girerken arkasında kan izi bırakıyor” dedi. Lyman'da bulunan toplu mezardan gelen görüntüler ise dehşet verici...
12.10.2022 Dünya
Kurtarılan kasabada korkunç keşif! Canlı canlı gömmüşler...
Kurtarılan kasabada korkunç keşif! Canlı canlı gömmüşler... Dört bölgeyi ihlak ettiğini duyuran Rusya'nın hezimetlerine her geçen gün yenileri eklenirken, yapılan korkunç bir keşif Rus ordusunun zulmünü gözler önüne serdi.
5.10.2022 Dünya
Karabağ’da Azerbaycanlılara ait yeni bir toplu mezar bulundu
Karabağ’da Azerbaycanlılara ait yeni bir toplu mezar bulundu Azerbaycan'ın Hocavend şehrinde Ermenilerin katlettiği 12 Azerbaycanlıya ait yeni bir toplu mezar bulundu.
4.10.2022 Haberler
Karabağ’da Azerbaycanlılara ait yeni toplu mezar bulundu
Karabağ’da Azerbaycanlılara ait yeni toplu mezar bulundu Azerbaycan'ın Hocavend şehrinde Ermenilerin katlettiği 12 Azerbaycanlıya ait yeni bir toplu mezar bulundu.
4.10.2022 Dünya
Rusya'dan İzyum'daki toplu mezar suçlamalarına yalanlama
Rusya'dan İzyum'daki toplu mezar suçlamalarına yalanlama Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Ukrayna'nın İzyum kentinde bulunan toplu mezarlara ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu bir yalan ve elbette tüm bu hikayedeki gerçeği savunacağız" dedi.
19.09.2022 Dünya
İzyum, ‘savaş suçları mahkemesine taşınsın’
İzyum, ‘savaş suçları mahkemesine taşınsın’ Avrupa Birliği dönem başkanı Çekya, Rusya’nın Ukrayna’yı işgali nedeniyle uluslararası savaş suçları mahkemesine taşınması çağrısı yaptı. Çağrı, Ukrayna’nın İzyum kasabasında yüzlerce kişinin cesetlerinin bulunduğu toplu mezarların ortaya çıkarılmasını izledi.
19.09.2022 Dünya
Ukrayna'da bulunan toplu mezarlar! 'Vahşetlerin hesabı sorulmalı'
Ukrayna'da bulunan toplu mezarlar! 'Vahşetlerin hesabı sorulmalı' Kanada Başbakanı Justin Trudeau yaptığı açıklamada, Ukrayna'da bulunan toplu mezarların Rusya'nın işlediği savaş suçlarının kanıtı olduğunu ifade ederek, Rusya’nın bu konuda hesap vermesi gerektiğini vurguladı.
18.09.2022 Dünya
AB dönem başkanı Çekya, Rusya'nın savaş suçları mahkemesine taşınmasını istedi
AB dönem başkanı Çekya, Rusya'nın savaş suçları mahkemesine taşınmasını istedi İzyum'da ortaya çıkan toplu mezarlarda çok sayıda kadın ve çocuk kurban da var, Çekya "Bunu görmezden gelemeyiz'' açıklamasını yaptı.
18.09.2022 Dünya
Rus işgalcilerden kurtarılan İzyum karanlığa büründü
Rus işgalcilerden kurtarılan İzyum karanlığa büründü Ukrayna Harkov bölgesindeki kilit şehre savaş nedeniyle elektrik veremiyor, İzyum halkı yemeklerini sokakta pişirmeye çalışıyor.
18.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Toplu Mezar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.