İstanbul'a yakın hafta sonu rotaları
İstanbul'a yakın hafta sonu rotaları Mevsim geçişlerinin yaşandığı bu dönemde deniz, kum, güneş yerine doğayla daha iç içe bir tatil tercih edilir olmaya başladı. İşte İstanbul'a yakın mesafedeki büyük şehir stresinden arınabileceğiniz birbirinden güzel seyahat rotaları.
6.11.2020 Tatil
Moda'dan Tirilye'ye zorlu mücadele
Moda'dan Tirilye'ye zorlu mücadele Dinmeyen rüzgârı, Gemlik’ten Mudanya’ya uzanan kıyı coğrafyası ile yelken sporuna kucak açan Bursa’da yelkenciliği geliştirmek, İstanbul ve Bursa yelkencilerini buluşturmak amacıyla yapılan “TAYK-Eker Olympos Regatta” yarışları 23-25 Ağustos tarihleri arasında İstanbul-Moda, Tirilye koy içi ve Bursa-Tirilye- Moda rotasında düzenlenecek.
30.07.2019 Tatil
Kurban Bayramı tatili için İstanbul'a yakın 10 rota
Kurban Bayramı tatili için İstanbul'a yakın 10 rota Kurban Bayramı tatiline az bir süre kaldı. Bayram tatilinde İstanbul'dan fazla uzaklaşmak istemeyenler için karayoluyla birkaç saatte ulaşabilecekleri rotalar mevcut. İşte Kurban Bayramı tatilinde İstanbul'a yakın 10 rota.
29.07.2019 Tatil
Ramazan Bayramı tatilinde İstanbul'a yakın 10 rota
Ramazan Bayramı tatilinde İstanbul'a yakın 10 rota Ramazan Bayramı tatili bu sene dokuz gün. Hâl böyle olunca planlar yapıldı, rotalar oluşturuldu. Ancak milyonlarca sakini olan bu kentte çeşitli nedenlerden ötürü herkes uzak yerlere gidemeyecek. Ramazan Bayramı'nda İstanbul'dan uzaklaşamayacak olanlar için 10 yakın rotayı derledik.
20.05.2019 Tatil
29 Ekim'de İstanbul'a yakın 7 tatil önerisi
29 Ekim'de İstanbul'a yakın 7 tatil önerisi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bu sene Pazartesi gününe denk geliyor. Hafta sonu ile birleştirildiğinde üç günlük bir tatil, yoğun iş temposundan bunalanlar için iyi bir kaçış fırsatı olabilir. İşte İstanbul'dan çok da uzaklaşmadan tatilinizi geçirebileceğiniz 7 yer.
25.10.2018 Tatil
Baharda yurt içinde görülmesi gereken yerler
Baharda yurt içinde görülmesi gereken yerler Baharın yavaş yavaş kendisini hissettirmeye başlamasıyla birlikte özellikle kaçamak tatil rotaları da mevsime uygun olarak güncellenmeye başladı. Doğanın tüm renklerini bir arada görebilme fırsatı sunan rotaların revaçta olduğu bu dönemde görmeniz gereken yerleri derledik. İşte baharda yurt içinde görülmesi gereken yerler.
22.03.2018 Tatil
İstanbul'a yakın hafta sonu gidilecek yerler
İstanbul'a yakın hafta sonu gidilecek yerler Hafta sonu geliyor ve siz her hafta sonu nereye gitsek diye mi düşünüyorsunuz? Bütün bir haftanın yorgunluğunu atabileceğiniz yakın yerler mi arıyorsunuz? İş hayatının stresinden dolayı hep hafta sonu gidilecek yerleri dört gözle bekliyorsanız bu haberimiz tam size göre. İşte İstanbul'a yakın hafta sonu gidebileceğiniz yerler.
19.09.2017 Tatil

Benzer Haber Etiketleri