Tff 1. Lig

Tff 1. Lig

Son dakika tff 1. lig haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tff 1. lig gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tff 1. lig haber sayfamızda...

Tff 1. Lig

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.341 tff 1. lig haberi bulunmuştur.
TFF'de Talat Papatya görevinden istifa etti
TFF'de Talat Papatya görevinden istifa etti Türk futbolunda üst üste yaşanan gerginlikler, stad içinde ve dışında yaşanan olaylar beraberinde istifa getirdi.
20.03.2024 Süper Lig
Eyüpspor'dan Bandırma'da tarihi geri dönüş!
Eyüpspor'dan Bandırma'da tarihi geri dönüş! Trendyol 1. Lig 27. hafta maçında Eyüpspor, 10 kişi kaldığı maçta Bandırmaspor'u 3-2 yenmeyi başardı.
16.03.2024 1.Lig
Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Hasan Arat, PFDK'ya sevk edildi!
Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Hasan Arat, PFDK'ya sevk edildi! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.
5.03.2024 Süper Lig
TFF resmen açıkladı! Süper Lig'in yeni yayıncısı belli oldu, işte ödenecek rakam
TFF resmen açıkladı! Süper Lig'in yeni yayıncısı belli oldu, işte ödenecek rakam Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig ve 1'inci Lig yayın hakları için beIN Media Group ile ön sözleşme imzalandığını açıkladı.
2.03.2024 Süper Lig
SON DAKİKA | Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam
SON DAKİKA | Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam Trendyol Süper Lig'de 29 Şubat'ta iptal edilen yayın ihalesinde olumlu gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu yayın ihale komisyonu son yapılan teklifi kabul etti, rakam belli oldu.
2.03.2024 Süper Lig
SON DAKİKA: Yayın ihalesi iptal oldu! TFF resmen açıkladı
SON DAKİKA: Yayın ihalesi iptal oldu! TFF resmen açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu, bugün sonlanması beklenen yayın ihalesinin iptal olduğunu açıkladı.
29.02.2024 Futbol
Misli’de “Şampiyon Oran” farkı… 70 bin TL yerine 78 bin TL kazandı!
Misli’de “Şampiyon Oran” farkı… 70 bin TL yerine 78 bin TL kazandı! “Şampiyon Oran” kampanyası ile üyelerine normal oranların üzerinde oranlar sunan Misli’de, bir üye dün oynanan karşılaşmalardan 6 maçlık bir İddaa kuponu oluşturdu. Şampiyon Oranlı maçlara da oynayan Misli üyesi, daha fazla kazanç elde etme imkanına da sahip oldu. Üye aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.
26.02.2024 Diğer
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı!
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı! Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Levent'te bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Binası'nda bir araya gelerek çalışmalarına devam etti.
19.02.2024 Süper Lig
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri açmak üzere toplandı!
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri açmak üzere toplandı! TFF ve Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı'nın üyelerinden oluşan Yayın İhale Komisyonu, teklifleri noter huzurunda açmak için toplandı.
14.02.2024 Süper Lig
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları TFF ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplandı. İhalenin detayları açıklandı.
14.02.2024 Süper Lig
İtalyanların Barış Alper Yılmaz savaşı! İşte peşinde olan 3 kulüp
İtalyanların Barış Alper Yılmaz savaşı! İşte peşinde olan 3 kulüp Üç İtalyan kulübü, Barış Alper'i transfer etmek için harekete geçti. 23 yaşındaki oyuncunun değerinin daha da artacağını düşünen sarı-kırmızılıların turnuva sonrasında İtalyanlarla masaya oturması bekleniyor.
8.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA HABERİ: Muslera, Türkiye'de kalıyor ama Galatasaray'da değil! İşte yeni takımı ve yıllık ücreti
SON DAKİKA HABERİ: Muslera, Türkiye'de kalıyor ama Galatasaray'da değil! İşte yeni takımı ve yıllık ücreti 2011-2012 sezonundan itibaren Galatasaray'ın kalesini koruyan ve sarı-kırmızılıların efsaneleri arasına adını yazdıran Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Uruguaylı kalecinin kariyerine Türkiye'de devam etmesi beklenirken sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Muslera'nın Trendyol 1. Lig ekibinde kariyerine devam edebileceği öne sürülürken yapılacak teklif de ortaya çıktı.
4.02.2024 Galatasaray
90+3 Ege'de Futbol | Endişeye mahal yok!
90+3 Ege'de Futbol | Endişeye mahal yok! Trendyol 1. Lig’de üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Ahlatcı Çorum FK ile 1-1 berabere kalan Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Dış sahalardan puansız ayrılmamak önemli ve değerlidir. Bundan böyle tüm beklentimiz Gürsel Aksel’den kayıpsız ayrılmak’’ dedi.
31.01.2024 1.Lig
Yayın ihale komisyonu, ihale dökümanlarının alınma süresini 2 Şubat'a uzattı
Yayın ihale komisyonu, ihale dökümanlarının alınma süresini 2 Şubat'a uzattı Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği temsilcilerinin yer aldığı Yayın İhale Komisyonu, daha önce 26 Ocak 2024 saat 17.00 olarak belirlenen ihale dökümanlarının en son teslim alınma süresinin bir hafta uzatılarak 2 Şubat 2024 saat 17.00 olarak belirlenmesine karar verdi.
29.01.2024 Futbol
SON DAKİKA | Ziraat Türkiye Kupası'nın son 16 turunda kura çekimi yapıldı! İşte Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor'un rakipleri
SON DAKİKA | Ziraat Türkiye Kupası'nın son 16 turunda kura çekimi yapıldı! İşte Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor'un rakipleri Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunun kura çekimi Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı. Fenerbahçe, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un rakipleri belli oldu. Son 16 turunda karşılaşmalar 6, 7, 8 Şubat tarihlerinde yapılacak.
22.01.2024 Türkiye Kupası
Manisa FK, Sinan Osmanoğlu'nu kadrosuna kattı!
Manisa FK, Sinan Osmanoğlu'nu kadrosuna kattı! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK, savunma hattını Sinan Osmanoğlu ile güçlendirdi.
19.01.2024 1.Lig
TFF'den açıklama: Yayın ihalesi için ihale dökümanlarını alma süreci başladı
TFF'den açıklama: Yayın ihalesi için ihale dökümanlarını alma süreci başladı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig ve 1. Lig'in yayın ihalesi için ihale dokümanlarını alma sürecinin başladığını açıkladı.
3.01.2024 Futbol
Manisa FK, Alberk Koç'u renklerine bağladı!
Manisa FK, Alberk Koç'u renklerine bağladı! Rizespor'dan ayrılan Alberk Koç, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK'ya transfer oldu.
2.01.2024 1.Lig
Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu! Resmen açıklandı
Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu! Resmen açıklandı Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası gündeme gelen Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu. Sergen Yalçın, Salı günü yeni takımının başında ilk antrenmanına çıkacak. Sergen Yalçın için resmi açıklama yapıldı.
1.01.2024 Antalyaspor
Sergen Yalçın sürprizi! Beşiktaş derken yeni adresi belli oldu
Sergen Yalçın sürprizi! Beşiktaş derken yeni adresi belli oldu Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan fakat resmi bir görüşme gerçekleştirmediği Sergen Yalçın, Süper Lig ekibiyle anlaşma sağladı.
30.12.2023 Adana Demirspor
Gol düellosunun galibi Adanaspor
Gol düellosunun galibi Adanaspor TFF 1. Lig'in 17. haftasında Adana temsilcisi, Bandırma deplasmanından 3 puan çıkardı.
24.12.2023 1.Lig
Sistem kuponu yaptı, son dakika golüyle kazandı… 26 TL’ye tam 31 bin 654 TL!
Sistem kuponu yaptı, son dakika golüyle kazandı… 26 TL’ye tam 31 bin 654 TL! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Dolu dolu bir maç programının yer aldığı hafta içi bülteninde bir Misli üyesi, 5 maça skor tahmininde bulunarak bir sistem kuponu oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı. Siz de hemen Misli’ye üye olarak süper oran farkıyla maçlara daha yüksek oranlarla oynayabilir; canlı yayınlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz. Misli, yeni üyelerine anında 50 TL kazanma şansı da sunuyor.
20.12.2023 Futbol
Canlı yayında açıkladı! 'Altay da takımı sahadan çekecekti'
Canlı yayında açıkladı! 'Altay da takımı sahadan çekecekti' Süper Lig'de oynanan İstanbulspor - Trabzonspor maçında hakem kararına tepki olarak İstanbulspor cephesi takımı sahadan çekti. Bu karar sonrası TFF 1. Lig'de de Altay'ın takımı sahadan çekmek istediği ortaya çıktı
20.12.2023 1.Lig
Misli’yle kazandı! 10 maçlık kuponla 467 bin TL’nin sahibi oldu!
Misli’yle kazandı! 10 maçlık kuponla 467 bin TL’nin sahibi oldu! Misli kazandırmaya devam ediyor. Hafta sonu bülteninden seçtiği ve Süper Oranlı karşılaşmaların da yer aldığı 10 maçlık kupon oluşturan Misli üyesi tam 467 bin 373 lira kazandı.
28.11.2023 Futbol
13 milyon 900 bin dolar! Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'a 'gizli fon' sorusu
13 milyon 900 bin dolar! Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'a 'gizli fon' sorusu Bankacı Seçil Erzan tarafından dolandırıldığı iddia edilen Arda Turan, "Toplam 13 milyon 900 bin doları elden verdim" açıklamasıyla dikkat çekti. Eski milli futbolcunun eşi Aslıhan Doğan Turan'a, günlerdir gündemden düşmeyen dolandırıcılık olayı soruldu.
24.11.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Tff 1. Lig ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.