Tbf

Tbf

Son dakika tbf haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tbf gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tbf haber sayfamızda...

Tbf

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.006 tbf haberi bulunmuştur.
Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman'a son görev
Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman'a son görev A Milli Basketbol Takımımız ve Yunanistan temsilcisi Panathinaikos’un Başantrenörü Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı.
19.04.2024 Basketbol
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama Çukurova Basketbol, EuroLeague Kadınlar Dörtlü yarı final maçında Fenerbahçe Alagöz Holding'le karşılaşmış, sarı-lacivertli ekip mücadeleye kazanıp finale çıkmıştı. Mersin ekibinin başkanı Serdar Çevirgen mücadele sırasında yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.
16.04.2024 Basketbol
Spor camiasından Ramazan Bayramı mesajları!
Spor camiasından Ramazan Bayramı mesajları! Spor camiası, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajları yayınladı.
9.04.2024 Skorer
Mersin'de Dörtlü Final şöleni
Mersin'de Dörtlü Final şöleni EuroLeague Kadınlar Dörtlü Finali, Mersin'in ev sahipliğinde yapılacak. Organizasyonun basın lansmanı gerçekleştirildi.
3.04.2024 Basketbol
TBF açıkladı! Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ertelendi
TBF açıkladı! Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ertelendi Türkiye Basketbol Federasyonu, Fenerbahçe Beko ile Beşiktaş Emlakjet arasındaki derbinin ertelendiğini açıkladı.
Beşiktaş'tan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'na ziyaret!
Beşiktaş'tan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'na ziyaret! Beşiktaş Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nu ziyaret etti.
29.03.2024 Basketbol
Bakan Bak: Türk basketbolu için bir vizyondur!
Bakan Bak: Türk basketbolu için bir vizyondur! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kısa süre içinde açılışı yapılacak İstanbul’daki Türkiye Basketbol Gelişim Merkezi’nin büyük bir yatırım olduğunu ve uzun yıllar Türk sporuna hizmet vereceğini ifade etti.
28.03.2024 Basketbol
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun kupa heyecanı
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun kupa heyecanı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, FIBA U17 Dünya Kupası'nın kura çekiminin ardından açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Basketbol
'Çocuklar için spor hayatın provasıdır'
'Çocuklar için spor hayatın provasıdır' Türkiye’de okul ve sporun bir arada yürütebileceğinin en güzel örneklerinden birisi olan Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları, Florya’daki yeni kampüsünde de aynı amaçla hareket etti. Vakıf Başkanı Akın Süel ile Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Polat bu mükemmel düzeni nasıl kurduklarını MİLLİYET’e anlattı.
24.03.2024 Diğer
Basketbol 1.Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Zonguldakspor kupasını aldı!
Basketbol 1.Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Zonguldakspor kupasını aldı! Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi'nde 2023-2024 sezonu şampiyonu olarak ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Zonguldak Basket 67 Takımı, düzenlenen muhteşem bir törenle kupası aldı.
20.03.2024 Basketbol
TBF'den Fenerbahçe Beko'ya para cezası!
TBF'den Fenerbahçe Beko'ya para cezası! TBF Disiplin Kurulu, Türkiye Kupası finalinde yaşanan olaylar sebebiyle Fenerbahçe Beko'yu para cezasına çarptırdı.
23.02.2024 Basketbol
Göztepe'de yeniden basketbol heyecanı başladı!
Göztepe'de yeniden basketbol heyecanı başladı! Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde 2024-2025 sezonundan itibaren mücadele etmeye başlayacak Göztepe Erkek Basketbol Takımı'nın lansmanı yapıldı.
8.02.2024 Basketbol
TBF'den Dusan Alimpijevic'e men cezası!
TBF'den Dusan Alimpijevic'e men cezası! TBF Disiplin Kurulu, Beşiktaş Başantrenörü Dusan Alimpijevic'e Bursaspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle 1 maç men ve 165 bin TL para cezası verildiğini açıkladı.
Yoğurda hücum! Üretim arttı ihracat yükseldi...
Yoğurda hücum! Üretim arttı ihracat yükseldi... Türkiye’de yoğurt üretimi artıyor, ihracatı yükseliyor. Tüketicilerin farklı çeşit yoğurtlara ilgisi çoğalırken son dönemde az yağlı yoğurt büyük talep görüyor.
26.01.2024 Ekonomi
Türkiye Bisiklet Kupası 1. Etap Puanlı Yol Yarışı sona erdi
Türkiye Bisiklet Kupası 1. Etap Puanlı Yol Yarışı sona erdi Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Bisiklet Kupası 1. Etap Puanlı Yol Yarışı, 200’e yakın sporcunun katılımıyla tamamlandı.
21.01.2024 Diğer
TVF açıkladı! Transfer süresi uzatıldı
TVF açıkladı! Transfer süresi uzatıldı Sultanlar Ligi'nde ilk devre Fenerbahçe'nin liderliği ile sona ererken takımlar kadrolarını güçlendirmek için harekete geçti. TVF'den devre arası transfer dönemi hakkında açıklama geldi.
26.12.2023 Voleybol
Basketbolda kupa eşleşmeleri belli oldu
Basketbolda kupa eşleşmeleri belli oldu Basketbolda ING Kadınlar Türkiye Kupası'nın kura çekimi yapıldı.
18.12.2023 Basketbol
Vincenzo Montella: EURO 2024'te iyi bir iş çıkarmak istiyoruz!
Vincenzo Montella: EURO 2024'te iyi bir iş çıkarmak istiyoruz! İtalya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa - Akdeniz Mükemmeliyet Ödülleri'nde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Vincenzo Montella ödüle layık görüldü.
7.12.2023 Milli Takım
TBF açıkladı! Olaylı derbinin faturası belli oldu
TBF açıkladı! Olaylı derbinin faturası belli oldu Beşiktaş Emlakjet'in Fenerbahçe Beko'yu konuk ettiği maçta yaşanan olaylarla ilgili kararlar açıklandı.
TBF açıkladı! Haluk Yıldırım ve Muratcan Güler'le yollar ayrıldı
TBF açıkladı! Haluk Yıldırım ve Muratcan Güler'le yollar ayrıldı TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım ve A Milli Takım Menajeri Muratcan Güler'le yolların ayrıldığı duyuruldu.
7.12.2023 Basketbol
Maltepe'de kaygan zeminde sürüklenen motosikletli, taksinin altına girdi
Maltepe'de kaygan zeminde sürüklenen motosikletli, taksinin altına girdi Maltepe'de kaygan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü, karşı yönden gelen seyir halindeki ticari taksinin altına girdi. Taksinin altında sıkışan motosiklet sürücüsünü çevredeki vatandaşlar çıkardı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
16.11.2023 Haberler
Potanın Perileri'nin efsaneleri parkeye veda etti!
Potanın Perileri'nin efsaneleri parkeye veda etti! A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın efsane isimlerinden Bahar Çağlar Ökten ve Tuğçe Canıtez için basketbola veda töreni düzenlendi.
9.11.2023 Basketbol
Basketbolun lokomotifi Anadolu Efes
Basketbolun lokomotifi Anadolu Efes Aydın Örs yönetiminde Avrupa kupalarında ilk finali oynayan, ilk şampiyonluğu elde eden Türk takımı olan Anadolu Efes, diğer temsilcilerimizin bu kulvarda kaldıracakları kupalara giden yolu açar. Euroleague şampiyonlukları çıtayı en yukarı koyar.
28.10.2023 Skorer
Basketbolun tarihi: Okullardan çıktı ülkeye yayıldı
Basketbolun tarihi: Okullardan çıktı ülkeye yayıldı Türkiye’de yirminci asrın başlarında okullarda oynanmaya başlayan basketboldaki gelişmeler, Cumhuriyet’in ilanının ardından hız kazanır. Türkiye Deplasmanlı Basketbol Ligi’nin 1966 yılında kurulması profesyonelliğe geçişteki önemli adım oldu.
28.10.2023 Skorer
Cedi Osman'dan Hidayet Türkoğlu'na cevap! 'Ben milli formayı reddetmedim'
Cedi Osman'dan Hidayet Türkoğlu'na cevap! 'Ben milli formayı reddetmedim' NBA ekiplerinden San Antonio Spurs'te forma giyen milli basketbolcu Cedi Osman, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun açıklamalarına cevap verdi.
18.10.2023 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

Tbf ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.