Taziye Telefonu

Taziye Telefonu

Son dakika taziye telefonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan taziye telefonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan taziye telefonu haber sayfamızda...

Taziye Telefonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 454 taziye telefonu haberi bulunmuştur.
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye'ye taziye telefonu
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye'ye taziye telefonu TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'ye, İsrail'in saldırısında hayatını kaybeden çocukları ve torunları nedeniyle başsağlığı dileklerini iletti.
10.04.2024 Gündem
Türkiye'den Hamas Lideri Haniye'ye başsağlığı! 'İsrail hesabını verecek'
Türkiye'den Hamas Lideri Haniye'ye başsağlığı! 'İsrail hesabını verecek' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, İsrail saldırısında şehit olan 3 oğlu ve torunları için Hamas Lideri Haniye'ye arayarak başsağlığı diledi. İsmail Haniye ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, İsrail’in işlediği insanlık suçlarının hesabını hukuk önünde mutlaka vereceğini ifade etti.
10.04.2024 Gündem
Bakan Güler'in acı günü
Bakan Güler'in acı günü Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in babası Fikret Güler, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
10.02.2024 Gündem
Dünyadan uzanan yardım elleri
Dünyadan uzanan yardım elleri Büyük felaketin ardından dünyanın dört bir yanından devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşları da yardım için harekete geçti. Yabancı arama kurtarma ekipleri ve yurt dışındaki yardım kampanyaları, dayanışma ruhunun önemli bir parçası oldu.
6.02.2024 Gündem
Bahçeli: DEM'lenmiş CHP terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır
Bahçeli: DEM'lenmiş CHP terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır Mersin'de açık hava toplantısında konuşma yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'DEM'lenmiş CHP, terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır. Tezkereye 'hayır' diyen bu CHP'dir. Terörist Demirtaş'ın avukatı olan bu CHP'dir. Bugünkü CHP bitmiştir, tükenmiştir, iflas etmiştir. Bugünkü CHP esirdir.' dedi.
28.01.2024 Gündem
Sarıyer'de Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: 2 katil zanlısı yakalandı
Sarıyer'de Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: 2 katil zanlısı yakalandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken yaşanan olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Bakan Yerlikaya gün içinde 30 adrese baskın yapıldığını belirtti ve yakalanan 2 katil zanlısının yabancı uyruklu olduklarını açıkladı.
29.01.2024 Gündem
MHP, 3 il ve 52 ilçenin daha belediye başkan adaylarını açıkladı
MHP, 3 il ve 52 ilçenin daha belediye başkan adaylarını açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ, Isparta ve Kars ile birlikte 52 ilçenin daha belediye başkan adaylarının belli olduğunu açıkladı.
15.01.2024 Gündem
Türkiye şehitlerini uğurladı: Kahramanlara gözyaşlarıyla veda
Türkiye şehitlerini uğurladı: Kahramanlara gözyaşlarıyla veda Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar ve Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin düzenlenen törenlerin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.
15.01.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den, şehit ailelerine taziye telefonu
MHP lideri Bahçeli'den, şehit ailelerine taziye telefonu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerin aileleri ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.
14.01.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan İranlı mevkidaşına taziye telefonu
Bakan Fidan'dan İranlı mevkidaşına taziye telefonu Diplomatik kaynaklara göre Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan ile telefonda görüştü. Bakan Fidan, Kirman'da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenler için başsağlığı dileğinde bulundu.
4.01.2024 Gündem
Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu için kesin tespit! Rapor geldi: Asli kusurlu
Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu için kesin tespit! Rapor geldi: Asli kusurlu İstanbul’da 30 Kasım Perşembe günü Avrasya Tüneli Aksaray çıkışında emniyet şeridinde yavaşlayan motokurye Yunus Emre Göçer, arkadan gelen otomobilin çarpmasıyla ağır yaralanmıştı. Tedavi gördüğü hastanede altı gün yaşam mücadelesi veren Göçer, hayatını kaybetmişti.
19.12.2023 Gündem
Meclis’in acı günü
Meclis’in acı günü TBMM’de kürsüde yaptığı konuşma sırasında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Saadet Partisi milletvekili Hasan Bitmez, dün yaşamını yitirdi. Bitmez’in vefat haberi ile birlikte Genel Kurul’da duygusal anlar yaşandı; Meclis’teki cenaze töreni tüm siyasi partilerin temsilcilerini bir araya getirdi.
15.12.2023 Gündem
Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti! Erdoğan'dan taziye telefonu
Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti! Erdoğan'dan taziye telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Bitmez'in hayatını kaybetmesinin ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu arayıp, başsağlığı diledi.
14.12.2023 Gündem
Meclis'te fenalaşan milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti
Meclis'te fenalaşan milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti TBMM Genel Kurulunda fenalaştıktan sonra hastanede tedavi altına alınan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez vefat etti.
14.12.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kırım Tatarlarının milli lideri Kırımoğlu'yla görüştü
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kırım Tatarlarının milli lideri Kırımoğlu'yla görüştü Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Kırım Tatarlarının milli lideri ve Ukrayna Parlamentosu Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu'nu kabul etti. Kurtulmuş, "Uluslararası bütün platformlarda Kırım'ın ve ardından da Ukrayna'nın toprak bütünlüğü içerisinde yer alan diğer bölgelerin ilhakını gayrimeşru bulduğumuzu, bunu tanımadığımızı ifade ediyoruz" dedi
13.09.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kırgızistanlı mevkidaşı ile görüştü
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kırgızistanlı mevkidaşı ile görüştü Türkiye Büyük Milleti Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Kırgızistan Meclis Başkanı Nurlanbek Şakiyev ile telefonda görüştü.
13.09.2023 Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Fas'a taziye telefonu
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Fas'a taziye telefonu TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fas Temsilciler Meclisi Başkanı Raşid et-Talbi El-Alemi ile telefonda görüşecek taziye dileklerini iletti.
13.09.2023 Gündem
Libya'da felaket! İhmali mi yoksa doğal afet mi?
Libya'da felaket! İhmali mi yoksa doğal afet mi? Libya’nın doğusunu vuran sellerde 5 bin 300 kişinin öldüğü, binlerce kayıp olduğu bildirildi. İki barajın yıkılmasıyla sel altında kalan Derne kentinin % 25’inin yok olduğu belirtildi. Geçen yılki bir raporda Derne’deki facianın öngörüldüğü ama önlem alınmadığı öne sürüldü
13.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya'ya taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya'ya taziye telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Muhammed el-Menfi ile telefonda görüştü.
12.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ı telefonla arayarak kardeşinin vefatına ilişkin taziyelerini iletti.
27.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokayev’e taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokayev’e taziye telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev’e orman yangınında 14 orman işçisinin hayatını kaybetmesi dolayısıyla taziyelerini iletti.
12.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nuri Sesigüzel'in çocuklarına taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nuri Sesigüzel'in çocuklarına taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı Nuri Sesigüzel’in vefatı nedeniyle kızı Birgi Canberk ve oğlu Mehmet Sesigüzel’i telefonla arayarak taziyelerini iletti.
20.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berdimuhammedov’a taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berdimuhammedov’a taziye telefonu Türkmenistan Halk Maslahatı Başkanı Kurbankulu Berdimuhammedov’un annesi vefat etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berdimuhammedov’u arayarak taziyelerini iletti.
15.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Deniz Baykal'ın ailesine taziye ziyareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Deniz Baykal'ın ailesine taziye ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
14.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Deniz Baykal'ın ailesine taziye
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Deniz Baykal'ın ailesine taziye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın ailesini arayarak taziyelerini iletti.
11.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taziye Telefonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.