Tanzanya

Tanzanya

Son dakika tanzanya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tanzanya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tanzanya haber sayfamızda...

Tanzanya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.474 tanzanya haberi bulunmuştur.
Ekonomide Doğu Afrika hamlesi
Ekonomide Doğu Afrika hamlesi Tanzanya’dan 14 yıl sonra Türkiye’ye cumhurbaşkanı düzeyinde ziyaret yapılıyor.
18.04.2024 Gündem
Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan Türkiye’ye geliyor
Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan Türkiye’ye geliyor Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.
17.04.2024 Gündem
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada İsrail-İran gerilimine değindi. Erdoğan, “İsrail hükümeti ateşi bölgeye yaymak için provokatif adımlar atmaktadır. Gerilimin müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir” dedi.
17.04.2024 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan açıklamalarında öğretmen atamalarına ilişkin de konuştu.
16.04.2024 Gündem
Bakan Fidan, Tanzanyalı mevkidaşıyla görüşme gerçekleştirdi
Bakan Fidan, Tanzanyalı mevkidaşıyla görüşme gerçekleştirdi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Tanzanya Dışişleri Bakanı January Yusuf Makamba ile görüştü.
16.04.2024 Gündem
Venedik’te kimse yabancı değil
Venedik’te kimse yabancı değil “Yabacılar Her Yerde” temalı 60. Venedik Bienali Uluslararası Sergisi, 20 Nisan’da açılıyor.
15.04.2024 Kültür Sanat
Tanzanya'da skandal! Deniz kaplumbağası yiyen 9 kişi öldü
Tanzanya'da skandal! Deniz kaplumbağası yiyen 9 kişi öldü Tanzanya’ya bağlı Zanzibar takımadasında bulunan Pemba Adası’nda deniz kaplumbağası eti yiyen 8’i çocuk 9 kişi hayatını kaybetti.
11.03.2024 Dünya
Tek bir ilaç için her yıl milyonlarca eşek öldürülüyor
Tek bir ilaç için her yıl milyonlarca eşek öldürülüyor Steve, su satmak ve geçimini sağlamak için eşeklerine güveniyordu. 20 bidon su yüklü arabasını çekiyorlardı. Derileri için çalındıklarında Steve artık çalışamaz hale geldi.
18.02.2024 Dünya
AFRİKA KUPASI FİNAL TARİHİ 2024: 34. Afrika Kupası nerede oynanıyor? Afrika Uluslar Kupası grupları ve puan durumu
AFRİKA KUPASI FİNAL TARİHİ 2024: 34. Afrika Kupası nerede oynanıyor? Afrika Uluslar Kupası grupları ve puan durumu Bu sene 34'üncüsü düzenlenen Afrika Uluslar Kupası grup aşaması tamamlandı ve takımlar son 16 turunda mücadele edecek. 6 grubun yer aldığı Afrika Kupası'nda Süper Lig'den de 29 futbolcu yer alıyor. Beşiktaş'ın en çok futbolcu gönderdiği Afrika Kupası ne zaman bitiyor? 2024 Afrika Kupası çeyrek, yarı final ve final tarihleri...
26.01.2024 Futbol
Afrika Kupası'nda Ziyech'in yıldızı parladı! Sakatlanması şok etkisi yarattı
Afrika Kupası'nda Ziyech'in yıldızı parladı! Sakatlanması şok etkisi yarattı Galatasaraylı Hakim Ziyech performansıyla Afrika Uluslar Kupası'nın yıldızlarından oldu. Zambiya karşısında dün gece maçın tek golünü atan Faslı futbolcu, ayak bileğinden sakatlanarak oyundan çıktı.
25.01.2024 Galatasaray
Hakim Ziyech'li Fas, Tanzanya'yı farklı geçti!
Hakim Ziyech'li Fas, Tanzanya'yı farklı geçti! Afrika Uluslar Kupası'nda as, Tanzanya'yı 3-0 mağlup etti. Galatasaray'ın yıldızı Hakim Ziyech, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski yıldızları Saiss ile Samatta mücadelede forma giydi.
17.01.2024 Galatasaray
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor!
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Bu yıl EURO 2024 de dahil olmak üzere pek çok büyük turnuva futbolseverleri bekliyor. Afrika Uluslar Kupası ve Asya Kupası’yla birlikte yeni yılda da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Asya Kupası’nda ilk maç bugün oynanacakken; Afrika Uluslar Kupası’nda ise ilk düdük yarın çalacak.
12.01.2024 Futbol
Süper Lig'in ve Avrupa'nın kabusu Afrika Uluslar Kupası!
Süper Lig'in ve Avrupa'nın kabusu Afrika Uluslar Kupası! Afrika’da iki yılda bir düzenlenen Uluslar Kupası, kapılarını bir kez daha açmaya hazırlanıyor. Avrupa kulüplerinin önemli futbolcularından haftalarca uzak kalmasına neden olacak dev turnuva, bu takımları büyük bir endişeye sevk ediyor.
7.01.2024 Futbol
Dünya Nüfusu 2024: Dünyada Kaç İnsan Var? Ülkelere Göre Dünya Nüfus Sıralaması
Dünya Nüfusu 2024: Dünyada Kaç İnsan Var? Ülkelere Göre Dünya Nüfus Sıralaması Dünya üzerinde yaşayan insan sayısı anlamına gelen dünya nüfusu her geçen gün artış gösteriyor. Bu artışlar yıldan yıla ölüm, doğum ve göçlere göre farklılık gösterebiliyor. Dünya üzerinde bu artış bazı ülkelerde daha fazla artış gösteriyor. Ülkelere göre dünya nüfus sıralamasında Çin başı çekerken ikinci sırada Hindistan ve üçüncü sırada Amerika Birleşik Devletleri (ABD) yer alıyor. Kadın ve erkek doğum, ölüm oranları da ülke içerisinde farklılıklar gösteriyor. Dünyada kaç insan var? Ülkelere göre güncel dünya nüfus sıralaması ve tablosu ile ilgili detaylı bilgilere “Dünya Nüfusu 2024” içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Dünya
Tanzanya Hakkında Bilgiler; Tanzanya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Tanzanya Hakkında Bilgiler; Tanzanya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Tanzanya, Afrika kıtasında bulunan üniter bir devlettir. Bu üniter cumhuriyet devleti “mikoa” adı verilen 26 bölgeden oluşuyor. Ülke, insan fosillerinin bulunduğu bölge olması bakımından ayrı bir öneme sahiptir. Tanzanya hakkında detaylı bilgiyi derledik.
3.01.2024 Dünya
Mozambik Hakkında Bilgiler; Mozambik Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Mozambik Hakkında Bilgiler; Mozambik Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Mozambik, Afrika kıtasının bir ülkesidir. Uzun yıllar sömürge altında kalmışlardır. Dünyanın en fakir ve gelişmemiş ülkelerinden biridir. Yakın zamanda zengin doğalgaz ve kömür yataklarının keşfedilmesiyle ülke ekonomisi gelişmeye başlamıştır. Mozambik hakkında daha fazla bilgiyi sizler için derledik.
3.01.2024 Tatil
Uganda Hakkında Bilgiler; Uganda Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Uganda Hakkında Bilgiler; Uganda Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Uganda günümüzde oldukça önemli bir ülke olmaktadır ve Uganda’nın resmi adı Uganda Cumhuriyeti’dir. Uganda hakkında merak edilenleri sizler için derledik.
3.01.2024 Tatil
Kenya Hakkında Bilgiler; Kenya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Kenya Hakkında Bilgiler; Kenya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Afrika'nın doğu kısmında yer alan Kenya Cumhuriyeti, safari denilince akla gelen ülkeler arasındadır. Hayvan çeşitliliğinde dünyada ilk sıralarda yer alan ülke, en eski insan fosillerine ev sahipliği yapıyor. Kenya nerede, hakkında bilgiler, bayrağı ne anlama geliyor, nüfusu ne kadar, para birimi nedir gibi soruların yanıtlarını derledik.
3.01.2024 Tatil
Burundi Hakkında Bilgiler; Burundi Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Burundi Hakkında Bilgiler; Burundi Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Dünya üzerinde birçoğumuzun bilmediği pek çok ülke bulunmaktadır. Bunlardan birisi de Burundi ülkesidir. Burundi adı çok duyulmayan ve birçok kişinin merak ettiği ülkelerden birisidir. Peki Burundi bayrağı anlamı, 2024 nüfusu, başkenti, para birimi ve saat farkı nedir? Sizlere Burundi ülkesi hakkında merak edilen bilgileri detaylıca derledik.
3.01.2024 Tatil
Galatasaray'da Hakim Ziyech'e Afrika Uluslar Kupası daveti!
Galatasaray'da Hakim Ziyech'e Afrika Uluslar Kupası daveti! Fas Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası kadrosunda Hakim Ziyech de yer aldı.
28.12.2023 Dünyadan Futbol
Galatasaray'da Hakim Ziyech şoku! Süper Kupa kadrosundan çıkarıldı
Galatasaray'da Hakim Ziyech şoku! Süper Kupa kadrosundan çıkarıldı Süper Kupa'da Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray'a yıldız futbolcudan kötü haber geldi. Sarı-kırmızılı ekip Suudi Arabistan'a 4 yıldızından yoksun gitti. İşte detaylar...
28.12.2023 Galatasaray
Tanzanya'da sel felaketi! 47 ölü, 80 yaralı
Tanzanya'da sel felaketi! 47 ölü, 80 yaralı Tanzanya’da şiddetli yağışların neden olduğu sel ve heyelanda en az 47 kişi hayatını kaybetti, 80 kişi de yaralandı.
3.12.2023 Gündem
FIFA'ya şoke eden başvuru! Devlet yasakladı: Futbolcular firar ediyor
FIFA'ya şoke eden başvuru! Devlet yasakladı: Futbolcular firar ediyor Afrika'nın küçük nüfuslu ülkeleri arasında yer alan Eritre, FIFA'ya Dünya Kupası elemelerine katılmama talebini iletti.
16.11.2023 Dünyadan Futbol
Görünüşleri ile insanı mest ediyorlar! Daha önce hiç duymadığınız ve görmediğiniz dünyanın en ilginç hayvanları
Görünüşleri ile insanı mest ediyorlar! Daha önce hiç duymadığınız ve görmediğiniz dünyanın en ilginç hayvanları Doğa, büyüleyici bir sahne; içinde ise öylesine benzersiz ve akıl almaz hayvanlar barındırıyor ki, onları keşfetmek insanı hayrete düşürüyor. Doğanın bize armağanı olarak karşımıza çıkan dünyanın en ilginç havanları… Görünüşleri ve özellikleri ile insanı mest ediyorlar.
15.11.2023 Yaşam
Bayern Münih, Nestory Irankunda'yı transfer etti!
Bayern Münih, Nestory Irankunda'yı transfer etti! Bundesliga devi Bayern Münih, Adelaide United'dan Nestory Irankunda'yı renklerine bağladı.
14.11.2023 Almanya Bundesliga

Benzer Haber Etiketleri

Tanzanya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.